Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Salut ,venom scrie:Salut.
Eu cred ca ar fi bine sa le faci solubile.
Ok , si cat lapte de porumb + apa trebuie pus la kg de mix ?osc1or scrie:daca le faci solubile nu pui oua
echivalentul a 9-10 oua......poti merge cu 250ml lapte porumb+250 ml apa ( apa sa fie calduta)tiganusmc scrie:Ok , si cat lapte de porumb + apa trebuie pus la kg de mix ?osc1or scrie:daca le faci solubile nu pui oua
merci
marius
robyvan scrie:echivalentul a 9-10 oua......poti merge cu 250ml lapte porumb+250 ml apa ( apa sa fie calduta)tiganusmc scrie:Ok , si cat lapte de porumb + apa trebuie pus la kg de mix ?osc1or scrie:daca le faci solubile nu pui oua
merci
marius....sa nu uiti de activator sau lichide nutritive...uleiuri esentiale, etc....spor
faza cu uleiurile si cu lichidele era pt solubile in general.....poate ai dreptate, pt. Dunare sa nu mai bage nimic in mix....DumiD scrie:La ce naiba ii trebuie “uleiuri esentiale“ daca da cu ele in Dunare in afara sa-i creasca costul de productie? Parerea mea e sa nu bagi nici un leu in partea lichida, oua pentru tari si lapte de porumb pentru solubile si atat.