DESFASURARE PARTY CUP EDITIA A 5-A SULIMANU 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
herrr
Puncte: 0

Re: DESFASURARE PARTY CUP EDITIA A 5-A SULIMANU 2013

Mesaj de herrr »

sper ca este o gluma, foarte proasta de altfel.

nu exista un contract pentru acest concurs cu societatea care administreaza balta?

cu o zi inainte de concurs fiecare echipa a facut deja 99% din cheltuielile necesare. Din aceste cheltuieli, mai putin de jumatate reprezinta taxa de concurs (chiar mult mai putin de jumatate).

sunt bani pe care puteam sa ii cheltuim in familie, de sarbatori, dar noi i-am dat pentru concurs.

in cazul in care chiar nu se mai tine, eu personal am de gand sa gasesc o forma legala pentru a fi despagubit pentru cheltuieli, altele decat taxa. indiferent ca personajul se cheama bitman sau altfel.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

pharaoh scrie:Lu` Dan Bittman, m..ie lu` Dan Bittman!!!
:))
sterge "lu'" din urare... o sa sune mai bine :)
Critic echilibrat

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

herrr scrie:sper ca este o gluma, foarte proasta de altfel.

nu exista un contract pentru acest concurs cu societatea care administreaza balta?

cu o zi inainte de concurs fiecare echipa a facut deja 99% din cheltuielile necesare. Din aceste cheltuieli, mai putin de jumatate reprezinta taxa de concurs (chiar mult mai putin de jumatate).

sunt bani pe care puteam sa ii cheltuim in familie, de sarbatori, dar noi i-am dat pentru concurs.

in cazul in care chiar nu se mai tine, eu personal am de gand sa gasesc o forma legala pentru a fi despagubit pentru cheltuieli, altele decat taxa. indiferent ca personajul se cheama bitman sau altfel.

Daca era Bitman organizatorul si patronul baltii puteai sa-i dai cu firma in cap. Din pacate lantul de la patron la organizator este mai mare si oricand poate intervenii o problema de "nerezolvat"

Poate Dan Marinita sa aiba ceva de spus in aceasta problema intr-o eventuala discutie cu patronul .... dar in Romania greu s-o scoti la capat cu "formule legale" .

Cand nu se vrea, niciodata nu o sa se poata!
Poate doar pe baltile in care patronii sant direct implicati in acest fenomen al pescuitului sportiv si competitional "rateurile " vor fii mai putine!

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

Pai ce puii mei fac cu tot ce-am luat ,ca de-abia am venit de la Selgros + comanda de boiliesuri vine maine cu fan-courier-ul. E nesimtire de cel mai inalt nivel, adica Bitman e buricul pamantului si noi suntem vanati cu solzi. Hai sa-mi bag fripturi pe gat , ma luat capul. :lol:. Inecas-ar cu mielul de Paste. :x . P.S. PENTRU TOTI COLEGII MEI PESCARI , SA AVETI UN PASTE FERICIT, CU MULTA SANATATE IN SUFLET SI IN CASA CA NOI AVEM PUTEREA SA TRECEM SI PESTE ASTA. FIR INTANS DE LA PATRAULEA!
Ultima oară modificat Lun Apr 29, 2013 12:22 de către otto_ph, modificat 1 dată în total.
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

herrr scrie:sper ca este o gluma, foarte proasta de altfel.

greseala imi apartine, am considerat ca o persoana asa cunoscuta nu are cum sa fie neserioasa ! de aceea nu am facut contract, chiar am si trimis avansul conform intelegerii....

iti dai seama in ce situatie sunt pus si eu, cu 6 butoaie de bere achitate (bine, aici rezolv repede cazul :D )cu cupele, diplomele si bannerul facute(platite), o parte de mancare cumparata, etc :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

herrr

Mesaj de herrr »

Inteleg Vladut. Pe de alta parte daca totul iesea cum trebuie, cineva castiga bani, si nu eram noi, toti concurentii.

Acum cineva a pierdut bani, si din pacate suntem noi, toti concurentii.

Grosier as zice ca fiecare echipa a cheltuit cu acest concurs undeva in jur de 2000 RON, plus fiecare concurent a pierdut doua zile din concediu.

De banii astia si de zilele astea luate din concediu puteam sa fim la mare sau la munte de 1 mai.

Acum o sa fim in Bucuresti cu o gramada de nada si momeala, cu mancare luata pentru trei zile.
Si daca cineva nu face ceva ca astfel de situatii sa nu se intample, ele se vor intampla in continuare, dupa bunul plac al unuia sau al altuia care se trezeste cu fata la cearceaf intr-o zi.

Imi cer scuze, acum vorbesc la nervi. Insa dupa ce ma voi calma, voi vedea ce pot eu sa fac din punct de vedere legal astfel incat sa imi recuperez pierderea si sa ma asigur ca la urmatoarele concursuri nu o sa se mai trezeasca nimeni sa le anuleze cu o zi inainte.

E alegerea fiecaruia daca accepta situatia sau are de gand sa faca ceva.

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Ce CRETIN... altfel nu ii pot spune.
"X13"

Vladut Mateianu
CS SENZOR

25 echipe * 660 lei taxa = 16500 lei

chirie balta = 5500 lei
cupe,diplome, banner = 2500 lei
arbitraj = 2300 lei
bere= 1500 lei
gustari= 300 lei
berbec la protap, pane, muraturi, etc= 800 lei
premii = 4100 lei

total = 17.000 lei

deci cum ramane cu castigul ? iti inteleg supararea, dar daca incerci sa ma scoti pe mine tap ispasitor....

PS Plus inca 2500 lei valoarea prodiuselor din gama senzor planet oferita ca sponsorizare......

PS 2 O sa il sun pe Dan Bitman direct, sa vad care este situatia exacta. Revin cu info.
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

sebastian_andone scrie:Ce CRETIN... altfel nu ii pot spune.

Stai sa vedem care este situatia reala, momentan nu am vb decat cu Dan Marinita si stiu doar ce mi-a spus el...
CS SENZOR

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

[quote="Vladut Mateianu"]25 echipe * 660 lei taxa = 16500 lei

chirie balta = 5500 lei
cupe,diplome, banner = 2500 lei
arbitraj = 2300 lei
bere= 1500 lei
gustari= 300 lei
berbec la protap, pane, muraturi, etc= 800 lei
premii = 4100 lei

total = 17.000 lei

quote]

Vladut astea erau cheltuielile daca se tinea concursul nu?

Dar, daca nu se mai tine,poti sa scazi arbitrajul, premiile(erau de la senzor deci se pot returna) , chiria pe balta o recuperezi, la cupe le rescrii tablitele (nu te invat eu ).... Pana la urma una peste alta antevorbitorii mei , inclusiv eu am investit mult mai mult ....
Eu participam la "individual" ... Asa ca sa nu ne plangem de mila....

Cat despre contractele din Romania , ce sa zic? ca au fost concerte mari anulate? stadioane inchiriate ? Imi place ce canta Bittman si l-am inteles cand si-a anulat concertele pentru ca s-a operat .... Dar ce plm? Vinde balta maine? putea sa lase sa treaca concursul asta si apoi isi facea treaba.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”