intradevar a fost o necorelare buna intre noi

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu nu-mi doresc un anume raspuns ...incerc numai sa ma conformezCLAUDIU COZMA scrie:@ dan mitranescu
grea intrebare![]()
anul treut la editia 1 au fost destui dintre participanti care au fost nemultumiti datorita faptului ca strategiile bazate pe nadirea si pescuitul cu porumb au avut in majoritatea cazurilor castig de cauza in dauna celor care au pescuit cu boilies , datorita mediei scazute de greutate a pestelui si densitati foarte mari a acestora , nu vreau sa zic ca uni sau alti au sau nu dreptate [ george petrila a castigat concursul pescuind exclusiv la boilies ] am hotarat ca pe langa faptul ca balta ofera conditii egale de concurs pentru toate echipele , eliminarea porumbului tocmai pentru a echilibra si acest aspect al nadei pentru carlig , deci in consecinta orice nada de carlig in afara boiliesului este interzisa .
nu vreau sa m-a intelegi gresit dar in coditile in care eu cred ca toti urmarim progresul si realizarea boiliesului suprem cu , care sa castigam toate concursurile sa ne intoarcem la mamaliga : cel putin in concursuri :
ps: ce crezi ca ar zice cristi maier [ doar un ex . ] care a zis ca nu mai vine la concurs in conditiile in care se mai pescuieste cu porumb , daca as da voie sa se pescuiasca la mamaliga .
i-mi pare rau daca raspunsul nu a fost cel dorit de tine