CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ george alexandru

intradevar a fost o necorelare buna intre noi :oops: eu am facut separat regulamentul si vladut calendarul si nu ne-am dat seama de eroare , deci in consecinta o remediez eu acum . orice echipa compusa din membri a.p.c.r. vor beneficia de o reducere de 100 ron din taxa de participare .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

CLAUDIU COZMA scrie:@ dan mitranescu

grea intrebare :shock:
anul treut la editia 1 au fost destui dintre participanti care au fost nemultumiti datorita faptului ca strategiile bazate pe nadirea si pescuitul cu porumb au avut in majoritatea cazurilor castig de cauza in dauna celor care au pescuit cu boilies , datorita mediei scazute de greutate a pestelui si densitati foarte mari a acestora , nu vreau sa zic ca uni sau alti au sau nu dreptate [ george petrila a castigat concursul pescuind exclusiv la boilies ] am hotarat ca pe langa faptul ca balta ofera conditii egale de concurs pentru toate echipele , eliminarea porumbului tocmai pentru a echilibra si acest aspect al nadei pentru carlig , deci in consecinta orice nada de carlig in afara boiliesului este interzisa .

nu vreau sa m-a intelegi gresit dar in coditile in care eu cred ca toti urmarim progresul si realizarea boiliesului suprem cu , care sa castigam toate concursurile sa ne intoarcem la mamaliga : cel putin in concursuri :

ps: ce crezi ca ar zice cristi maier [ doar un ex . ] care a zis ca nu mai vine la concurs in conditiile in care se mai pescuieste cu porumb , daca as da voie sa se pescuiasca la mamaliga .

i-mi pare rau daca raspunsul nu a fost cel dorit de tine :wink:
Eu nu-mi doresc un anume raspuns ...incerc numai sa ma conformez
regulamentului pentru a nu avea surprize.

Am sa incerc sa formulez mai concret : Boiliesurile(pentru ac sau pentru nadit) cat si bulgarii de nada pot avea in compozitie malai ? Asta vreau sa stiu .

Si inca o intrebare : Se poate pescui cu momitor ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

"15. este interzisa folosirea arcului naditor , nadirea grea cu prastia sau catapulta este permis pana la ora 20.00 "

Este deja specificat.... :wink:

@dan mitranescu

Intrebare la obiect, este mai bine sa fie discutata din timp ca sa nu se creeze incurcaturi. Eu cred ca cel mai indicat ar fi sa se pescuiasca si sa se nadeasca doar cu boilies, asa nu mai au cum sa apara probleme....

Si poate ar fi interesant sa se puncteze de la 3 kg.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ dan mitranescu

in privinta arcului naditor ti-a raspuns deja vladut .
in compozitia boilies-urilor fiecare este liber sa decida ce si cat sa puna din orice nada folosita in pescuitul sporiv , oricum sunt o multime de mix-uri si aditivi care au in compozitie diverse produse rezultate din prelucrerea porumbului si care nu pot fi interzise , de asemenea sunt ready made-uri
corn solubile si tari in compozitia carora se gaseste cu siguranta si o doza buna de faina de porumb .
in concluzie este interzisa doar boaba de porumb , orice derivat este admis deci si malaiul pe care daca vrei sa il incluzi in mix-ul de baza esti liber sa o faci .

@ vladut

sunt destule echipe care au ca strategie de nadit folosirea bilelor de catapulta si nu as vrea sa le ingradim aceasta posibilitate , desi din cate am observat balta raspunde negativ la aceasta strategie , dar in fine fiecare este liber sa aleaga . singurul concurs , din cate stiu eu , in care este interzisa nadirea grea este crapmania si deocamdata il lasam pe el sa fie exceptia .
in privinta limitei de 3 kg. la sugestia mea sa luat masura furajari pestelui inca din luna septembrie si va continua si dupa dezghetarea apei in primavara pana prin luna mai , si sunt tare curios si eu sa vad cam cat au luat in greutate acei ciortani de 1.5 kg care intrau cu preponderenta in monturile concurentilor , dar nu cred ca ar putea atinge limita celor 3 kg .
a fost editia 1 cu limita 1 KG. vine editia a 2 cu limita 2 kg. iar la editia a 3 cu siguranta va fi limita la 3kg. sau poate mai sus .

Dan Mitranescu
Veteran

...scuze pentru nesesizarea paragrafului respectiv si multumesc pentru explicatii !

Dorim sa participam si noi Dan Mitranescu - Florin Mirea

Dan Mitranescu
Veteran

Doresc sa se mai faca o precizare :

Am sesizat ca in unele concursuri in care se interzice folosirea naditorului se pescuieste cu plumb ...dar acesta se incarca cu pasta . Va rog sa faceti precizarea ca acest lucru este interzis pentru a nu da posibilitati de interpretare.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ dan mitranescu

sunt si eu de parere ca trebuiesc explicate toate detaliile pentru ca sa nu existe interpretari , asa ca o sa raspund tuturor pentru detalii , dupa parerea mea nu s-a scris inca regulamentul perfect , cel putin in romania .

referitor la intrebare ; nu este voie sa incarci plumbul cu nici un fel de nada .

pentru inscriere la concurs , pentru ca esti din bucuresti , ia legatura cu vladut .

mai fac o precizare , cei care vor achita un avans in locatiile specificate la incuputul topicului vor fi ferm inscrisi in concurs , termenul limita de achitare integrala a taxei de participare este 01.07.08

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

5. Tata Nitu

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

6. Mihaiu Adrian - Balazs Istvan
7. Radu Aurelian

CLAUDIU COZMA