Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

Si iar sa o ia dracu de editare - nu am vrut sa ii cooptez n echipa pe mateianu sau Vladeanu , pentru ca atunci chiar nu aveai nici o sansa ! E mai sportiv asa !!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dar din ce vad eu ca ai matale ca prieteni , ma trezesc ca din ambitie va faceti o echipa cu Radu Badica si cine o mai vrea el . daca apelati la persoane foarte prinzatoare dar de care nu a auzit nimni tin pariul asa cum a vorbit , daca nu si apelati la dusmanii Senzor - o sa va anunt echipa la momentul concursului . Si daca mai punem si 5000 EUR parca e mai tentant , decit pe onoare !!

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@VAL
Nu sant batran am 32 de ani,mergem la pertu.
Val tu trebuie sa intelegi ca nu pe tine m-am ofticat la open,(tu ai observat ca regulamentu e subred)ci pe consiliu "greilor"findca au schimbat regulamentul la sfarsit,regulament facut tot de ei si de Parfene.Inainte la alte concursuri cand si la "grei" tot asa le cantareau pesti nici unu nu a sarit sa scimbe cev! nu sant avocatu lui Tomi ca si pe mine ma ars de 1500 de Euro si a fugit din tara,sa fie sanatos ca mie mia dat Dumnezeu mai mult.Daca incepi un concurs cu un regulament(ca e bun ca e rau )tot cu ala il termini,nu vin asa zisi"grei"si il schimba cum vor.

Smecheriile si combinatile aste ce se fac in pescuitul asta de competitie ma deranjeaza.unu fura,altu plateste arbitri,uni schimba pesti,altu daca are bani gata el e cel mai bun pescar.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@sacalu

Tu vorbesti de un Open de acum vreo 2-3 ani de zile , si lumea era la inceput in ceea ce priveste regulamentuyl . Cu acest prilej , de contestatie , s-a lamurit si Vlad ca nu e bine s acantareasca cu salteaua si de atunci faca tara la orice cantar . Eu zic ca necazul unuia e satisfactia tuturos , pentru ca de atunci nu s-au mai inregistrat contestatii pe tema asta si lucrurile s-au dis in normal . Asa am progresat in competitii ca doar nu ne-am nascut invatati !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Imi cer scuze pentru atitea greseli de ortografie , dar eu sunt invatat sa tastez repede si aici nu mai am posibilitatea de editare a textului !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

@ sacalu

1. SINGURA ECHIPA SPONSORIZATA DE NAE BADULESCU A FOST ECHIPA LUI MATY CARE A FACUT TOT CE A PUTUT DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC PENTRU UN LOC CAT MAI BUN IN CLASAMENT !!!

2. Cealalta echipa din care a facut parte si Nae Badulescu NU A FOST SPONSORIZATA. Nu se putea "sponsoriza" singur !

3.Ca sa-ti dai seama ca vorbesti din intuitie spune-mi ceva despre cei doi coechipieri ai lui Nae Badulescu din acel concurs ! Pariez pe cat vrei tu ca nu stii nimic ! Daca stiai nu mai vb. de echipe "sponsorizate".

4. Ideea ta ca nu cu bani trebuie sa se remarce un pescar adevarat este justa si te sustin . O dovada foarte buna esti chiar tu : ai investit atatia bani in sculele enumerate, ai irosit atata timp pe balti si ...mai mult decat "geografie" (care sincer pt. standul 13 de pe Sarulesti lasa de dorit) nu am auzit sa mai fi facut ceva.

5. Nu am nimic cu tine,dar nici sa-mi tavalesti munca depusa in acel concurs nu accept.

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Daca nu va supara. o sa-mi dau si eu cu parerea , ca simplu pescar umblat pe la concursuri.

Cantarirea cu salteaua a fost inventata de patronii de balti, ca sa iasa concursul cu cantitate mai mare de crap prins. Metoda asta s-a folosit si la Darvari si la Tancabesti, cred eu ca este o gaselnita cam rusinoasa, iata ce probleme s-au creat.

Sacale si eu sunt aradean, te cunosc si pe tine si pe Dorinel, dar da-mi voie sa te contrazic. Tu esti pescar de plantat si atat, stie toata lumea.
Nu te da rotund la concursuri de pe mal, ca nu cred ca sunt belti la care sa iesi pe podium. :oops:

Si nu uita ca daca ai bani nu inseamna ca esti bun pescar, chiar tu ai spus-o.... :oops:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sacale, in primul rand te rog sa imi permiti sa te felicit ca la sarulesti ai fost mai bun, este clar ca esti un pescar de plantat foarte bun ! Nu am nici o scuza, poate doar cinzecisidoua ! :wink: Daca stai bine cu IQ-ul poate o sa intelegi. Daca nu , iti urez sa iti iei cat de curand un Q7 nou ...si alb ! :wink:
Problema e ca pescuitul sportiv se practica de pe mal ! Intelegi ? DE PE MAL !!!!!!!!!!!! :roll: :oops: Tu ai cam lipsit la lectia asta.... :oops:

Despre concursul propus de tine, imi pare rau, dar eu nu dispun de banii tai, deci nu pot sa pun pariu pe cateva mii de euro cum vrei tu. Asa ca , cheltuieste-i sanatos, in scopuri caritabile si pasnice ca este mai bine.

Sau plateste o profesoara de gramatica, poate se prinde ceva si de tine ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alex coman

Mesaj de alex coman »

@ sacalu
Ma ofer eu sa te sponsorizez si fac asta pentru ca invidia ta este foarte mare 8) .Decat sa faci pe viteazul si sa te mai faci si de ras :oops: ,te duc mama si la scoala ........ :oops: o sa te invat cum se pun BOILESURILE IN CARLIG sa castigi si tu un concurs sa nu-ti mai para atat de rau si am sa-ti iau si Q7 alb.....PROMIT
Cat despre smecherii te invat eu :wink: si daca nu te descurci schimb regulamentul si platesc albitrii
ALEX COMAN

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Dan Mitranescu
Am pescuit in Mai 2006 pe standul 13, am curaj sa pun pariu cu tine pe cat vrei ca e asa cum l-am descris eu,tu o bere eu 10 lazi, te tine?

@Aurel Radulescu
Mai desteptule unde ai vazut tu, sa ma dau rotund la vreun concurs? Tu nu ai cum sa fi Aradean,nu te cunoste nimeni si nici eu nu am auzit de tine in viata mea!Sunt sigur ca esti fan Dorinel,de aia te bagi in seama!

@Mateianu
Daca pescuitul sportiv se practica de pe mal ! Intelegi ? DE PE MAL !!!!!!!
atunci astia ce fel de pescari sunt? TIM PAISLEY,STEVE BRIGGS,SIMON CROW,ARDY VELTKAMP,FRANK WARWICK,etc,etc. zi-mi tu ?!
Pescuitul sportiv poti sa-l practci si din varful pomului !Intelegi ? DIN VARFUL POMULUI !!!!!!!!!

Nu incercati sa tot o suciti !
CUM FACETI CU CALIFICARILE PT CUPA NATIUNILOR ???????????
(Intre ciortaniada si pescuitul pe Sarulesti e diferenta mare)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”