Concurs incepatori - 10 -12 Mai Balta Cotorca 6.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
ill_dottore
Puncte: 0

Re: Concurs incepatori - 10 -12 Mai Balta Cotorca 6.

Mesaj de ill_dottore »

Desi peste nu a vrut sa coopereze cu noi , felicitam si noi toti castigatorii competitiei , felicitari tuturor participantilor,multumim pentru ospitalitate, organizare si masa festiva nota 10+++ felicitari Mihai , felicitari echipei de innot sincron pentru spectacolul oferit la final si nu in ultimul rand salutam vecinii de la standurile 2 si 3 niste baieti extraordinari .Fire intinse tuturor !!!

echipa de pe standul 1 .

dorin neacsu

Mesaj de dorin neacsu »

Felicitari castigatorilor,concurentilor pt efortul depus de a gasi pestele ascuns si tot respectul pt organizatori nota 11.Multumim echipei Senzor pt nada de calitate oferita,pacat ca pestele nu a socializat cu noi
CS SENZOR TEAM

nyc-brk

Mesaj de nyc-brk »

ill_dottore scrie:Desi peste nu a vrut sa coopereze cu noi , felicitam si noi toti castigatorii competitiei , felicitari tuturor participantilor,multumim pentru ospitalitate, organizare si masa festiva nota 10+++ felicitari Mihai , felicitari echipei de innot sincron pentru spectacolul oferit la final si nu in ultimul rand salutam vecinii de la standurile 2 si 3 niste baieti extraordinari .Fire intinse tuturor !!!

echipa de pe standul 1 .

toata stima si din partea noastra(stand 2)!!!!!!!!!!
Brk Carp Baits

marius varban

Mesaj de marius varban »

felicitari organizatorilor,felicitari concurentilor,multumim STAR FISH pt nada de calitate oferita,un concurs de socializare unde ne am simtit excelent,caterinca maxima si multa buna dispozitie,pacat ca nu sa prins peste asa cum ne asteptam dar poate la un viitor concurs se va prinde mai bine.salutari baietilor de pe standurile 1 si 2 niste baieti deosebiti.si nu in ultimul rand ii salut si pe baietii de pe standul 7(blondy si duvall :D )

vioril

Mesaj de vioril »

cand va fi urmatorul concurs pe aceasta balta ?
catch & release DOAR DACA E CAZUL

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Va fi foarte curand.
Pestele cu siguranta va raspunde mult mai bine de aceasta data avand in vedere ca a luat contact cu bile si nunumai.
O balta cu mare potential si cu siguranta va ajunge foarte departe in cel mai scurt timp si asta datorita adimistratiei balti.

vioril

Mesaj de vioril »

balta frumoasa - putin spus , mai degraba provocatoare : plauri ,agatatura multa , etc .

Prima echipa la urmatorul concurs la voi pe balta : Vioril , Clauditza Speed
catch & release DOAR DACA E CAZUL

ratcu cristian

Mesaj de ratcu cristian »

Salut . Nu am gasit o explicatie pt. care pestele nu a vrut sa colaboreze cu noimai ales ca au fost niste locuri cu potential. saracu Mihaita ne a aratat si facturile de cand a bagat peste in balta. problema este alta: am "socializat" atat de mult cu baietii de pe locul 1 si 2{baieti de nota 100} ca nu mai stiu{bine,eram si putin "oboist"},daca nu cumva le am spus pinul de la card si apropo nu mai gasesc o cheie de la casa , poate le am dat o lor???????????? FIR INTINS TUTUROR !

nyc-brk

Mesaj de nyc-brk »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu mai te faci bine nici cu bere rece :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Brk Carp Baits

ratcu cristian

Mesaj de ratcu cristian »

ai curaj sa mi dai una sa vedem ???? eu zic ca am sanse mari [10 %]

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”