Felicitari atat premiatilor cat si participantilor si hai sa aratam ca balta nu duce lipsa de peste.....si nici de ratze(standul 3 poate sa confirme

P.S.
Daca se puncta si ratza aveati mari sanse la captura

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
ratcu cristian scrie:Salut . Nu am gasit o explicatie pt. care pestele nu a vrut sa colaboreze cu noimai ales ca au fost niste locuri cu potential. saracu Mihaita ne a aratat si facturile de cand a bagat peste in balta. problema este alta: am "socializat" atat de mult cu baietii de pe locul 1 si 2{baieti de nota 100} ca nu mai stiu{bine,eram si putin "oboist"},daca nu cumva le am spus pinul de la card si apropo nu mai gasesc o cheie de la casa , poate le am dat o lor???????????? FIR INTINS TUTUROR !
ps : data viitoare promit sa nu mai uit tirbusonul acasaratcu cristian scrie:daca prindeam rata si implicit captura credeti ca mai socializam cu voi care nu prinsesera ti nimic?????, nici nu va mai bagam in seama.
de ce sa nu am curaj? socializam in wkd?ratcu cristian scrie:ai curaj sa mi dai una sa vedem ???? eu zic ca am sanse mari [10 %]
direct...numai sa nu consideri ca suntem prieteni.., poate doar amicinyc-brk scrie:de ce sa nu am curaj? socializam in wkd?ratcu cristian scrie:ai curaj sa mi dai una sa vedem ???? eu zic ca am sanse mari [10 %]