Aplaudacii sa se abtina de la comentarii...shimanobig scrie:Tu faci multe .....cu curulAlexandru Mihai scrie:M-am lamurit....am citit cu curul...))))....
))))))))))))))))))))))

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Aplaudacii sa se abtina de la comentarii...shimanobig scrie:Tu faci multe .....cu curulAlexandru Mihai scrie:M-am lamurit....am citit cu curul...))))....
))))))))))))))))))))))
A-pilhanDragos Sinca scrie:Eu zic ca la final trebuie sa puncteze 15 pesti, 10 sunt prea putini si hazardul va avea un rol prea important. De fapt nu 15 pesti, ci 5 manse. Poate intr-o mansa unii prind 3 pesti de 5 kg, iar altii 2 de 10 kg. In clasamentul general ar trebuii sa conteze cele mai bune 5 manse ale fiecarei echipe.
bella scrie:A-pilhanDragos Sinca scrie:Eu zic ca la final trebuie sa puncteze 15 pesti, 10 sunt prea putini si hazardul va avea un rol prea important. De fapt nu 15 pesti, ci 5 manse. Poate intr-o mansa unii prind 3 pesti de 5 kg, iar altii 2 de 10 kg. In clasamentul general ar trebuii sa conteze cele mai bune 5 manse ale fiecarei echipe.
B-dr gorgan
C-......
iti va fi greu si cu 10 pesti
eu as merge pe varianta 3/manseBogdan Dragan scrie:bella scrie:A-pilhanDragos Sinca scrie:Eu zic ca la final trebuie sa puncteze 15 pesti, 10 sunt prea putini si hazardul va avea un rol prea important. De fapt nu 15 pesti, ci 5 manse. Poate intr-o mansa unii prind 3 pesti de 5 kg, iar altii 2 de 10 kg. In clasamentul general ar trebuii sa conteze cele mai bune 5 manse ale fiecarei echipe.
B-dr gorgan
C-......
Nu cred...Pilhan trebuie sa fi varza sa nu iei 3 pesti(si te rog nu veni cu exemple), dreapta gorgan poti lua unul-doi pe mansa, daca nu mai multi, iar pe C iei sigur 2 pesti. Eu zic sa ramana cum a fost anuntat initial (18 pesti) sau sa se puncteze 5 manse din cele 6. Hai sa incercam sa nu transformam singurul concurs de anduranta de pe Tancabesti intr-unul de bulan si relaxare.
Bogdane,Bogdan Dragan scrie:bella scrie:A-pilhanDragos Sinca scrie:Eu zic ca la final trebuie sa puncteze 15 pesti, 10 sunt prea putini si hazardul va avea un rol prea important. De fapt nu 15 pesti, ci 5 manse. Poate intr-o mansa unii prind 3 pesti de 5 kg, iar altii 2 de 10 kg. In clasamentul general ar trebuii sa conteze cele mai bune 5 manse ale fiecarei echipe.
B-dr gorgan
C-......
Nu cred...Pilhan trebuie sa fi varza sa nu iei 3 pesti(si te rog nu veni cu exemple), dreapta gorgan poti lua unul-doi pe mansa, daca nu mai multi, iar pe C iei sigur 2 pesti. Eu zic sa ramana cum a fost anuntat initial (18 pesti) sau sa se puncteze 5 manse din cele 6. Hai sa incercam sa nu transformam singurul concurs de anduranta de pe Tancabesti intr-unul de bulan si relaxare.