Dap ,iesi la 190 lire aprox. 980 ron,si asa tot ramai cu 250 ron in buzunar,dar daca ptr tine e acelasi lucru asta e,poti sa l mai cauti pe site uri din Germania sau Italia unde transportul ajunge undeva intre 15-25€,vezi si asta http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 23613.html
In asteptarea rodpodului JRC RUBICON am tot "navigat" pe net si am observat ca mai toti pescarii indiferent de rod pod ca este el FOX sau in cazul meu JRC opteaza pentru picioare mai lungi pe fata,intrebarea mea este :
Sunt chiar asa folositoare picioarele lungi pe fata?Eu mai peste tot unde am fost malul era drept.Cu respect Adi
Acum depinde si unde pescuiesti daca sunt facute inseamna ca au fost si cerute de pescari nu ai nevoie de ele daca pescuiesti in lacuri mici fara vegetatie la mal sau la mici distante ,se schimba situatia atinci cand ai 50m de nuferi la mal sau cand duci lansetele la 3 400m o sa vezi cat de mult ajuta sau in locuri cu agatatura.
Parere strict personala : nu-si merita banii decat pt comoditatea transportului (f usor) si fitze.Sunt fost posesor de asa ceva,chiar mi-a paraut rau ca mi-am vandut sky-ul pt acest rod pod ( nu sta extraordinar la stabilitate!).
Am vazut la fox ranger si la cateva rodpoduri prologic un fel de boloboc.Chiar este folositor sau tot la ochi il montati? Astept raspunsuri de la posesorii de fox ranger si prologic