Moderator: gor965
Val scrie:Fir Intins tuturor ! Invatati balta , astfel incit la CN acesti 6 copii care se vor califica sa aiba sanse la titlu sau macar sa se bata cu asa zisi clasici .
Este meritul lui Vladeanu ca face un astfel de experiment ... ceva unic pina acum si care poate sa nasca si ceva suprize ! Mai ales pe balta Corbu , puterea si tineretea , bine gestionate , pot face minuni .
Inca o data Fir Intins tuturor concurentilor si fie ca cei mai buni sa castige .
Pentru cea mai mare cantitate de peste / viitoarea echipa Nexgen - ofer un tricou al unui 4 CM - Casper !
Fire intinse tuturor !
Unde ar fi involutia in participarea la un CN?ghitighiusan scrie:Val scrie:Fir Intins tuturor ! Invatati balta , astfel incit la CN acesti 6 copii care se vor califica sa aiba sanse la titlu sau macar sa se bata cu asa zisi clasici .
Este meritul lui Vladeanu ca face un astfel de experiment ... ceva unic pina acum si care poate sa nasca si ceva suprize ! Mai ales pe balta Corbu , puterea si tineretea , bine gestionate , pot face minuni .
Inca o data Fir Intins tuturor concurentilor si fie ca cei mai buni sa castige .
Pentru cea mai mare cantitate de peste / viitoarea echipa Nexgen - ofer un tricou al unui 4 CM - Casper !
Fire intinse tuturor !
Ma indoiesc ca toti ocupanţii podiumului vor vrea sa adere la lotul Nexxgeen.Echipa mea, cel putin, nu doreste sa involuezeee.
Cred ca mai bine asteptai sa vezi daca echipa ta prinde podiumul si pe urma veneai cu declaratii de genul asta.ghitighiusan scrie:
Ma indoiesc ca toti ocupanţii podiumului vor vrea sa adere la lotul Nexxgeen.Echipa mea, cel putin, nu doreste sa involuezeee.
Atunci, pentru ce s-au mai prezentat?ghitighiusan scrie: Ma indoiesc ca toti ocupanţii podiumului vor vrea sa adere la lotul Nexxgeen.Echipa mea, cel putin, nu doreste sa involuezeee.
Bine.ghitighiusan scrie:Pentru cupele puse in joc...atat !
Cat despre participarea la CN, au cu cine sa participe, daca vor.Clubul Free Carp are pescari de valoare, alaturi de care se poate face performanta.