Multe multumiri organizatorilor pt ca ne-au oferit sansa sa participam la un asemenea concurs ( fenomenal cel putin pt mine, fiind si primul concurs la care particip) chiar nu ma asteptam sa se prinda peste si sa trebuiasca sa muncim atat de mult, sa dormin maxim 2-3 ore pe noapte etc.
Tot pe aceasta cale vreau sa-l felicit pe coechipieru meu Ionut Constantinescu ( cu care pescuiesc pt prima data impreuna) omul a dat dovada de o motivare si o vointa cum rar am intalnit la cineva, a 2a zi nu putea sa-si miste mana de la cate lansari a facut

Nu am cuvinte sa-i multumesc lui Remus Drobota care a facut ca totul sa fie posibil pt noi, ma refer la participare, ne-a oferit lansete, mulinete si tot ce mai avea omu prin casa...saci, saltea etc. Noi neavand situatie materiala sa achizitionam tot ce era necesar pt un concurs de genul CN.
Din pacate noi nu am fost atat de pregatiti precum cei care au prins podiumul, avand in total 15 kg de boilies si 10 kg de porumb, ca sa nu mai vorbesc ca in a 2a zi din cauza rupturilor ramasesem fara plumbi si inaintasi, si aici am gresit enorm venind cu fir de 0,18 pt tamburi crezand ca o sa prindem ciortani, dar au intrat multi la 6-7-8 kg, cu stuf in stanga si in dreapta cred ca am scapat (si nu exagerez cel putin 20 pesti in prag si stuf pana am schimbat firul pe cateva mulinete, ca de toate mulinetele nu am avut

Oricum dupa acest concurs am invatat multe, in primu rand e foarte greu fara sponsor, sa achizitionezi 80 kg cum au folosit baietii de pe locul 1 pt noi ramane un vis, abea am achizitionat o galeata de 10 kg si 2 pungi de solubile pt carlig si restu de 5 kg oferite cadou tot de Remus.
Daca se mai tine si la anu, pana atunci avem si noi timp sa ne mai pregatim, sa achizitionam incet incet scule si ce mai este necesar si poate chiar sa incercam noi sa producem bile. Ideea este ca a fost o experienta exceptionala si ma bucur ca am avut posibilitatea sa particip la un asemenea concurs, chiar daca am prins doar locul 5 cu 511 kg, eu zic ca este totusi ok tinand cont de conditiile pe care le-am avut si ca nu am mai participat la nici un concurs + ca nu am pescuit niciodata cu Ionut.
Mult succes celor 6 care o sa participe la CN, imi pare rau dar nu am avut timp sa va felicitam la Corbu, noi am fost putin intarziati cu adunatu si am ajuns tarziu de tot la premiere, apoi ne-am grabit sa plecam spre galati fiind rupti de oboseala.