Cupa Cupelor HOBAIA 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

...bine ca nu mananca broastele bile ca punctau si alea ! :D :D :D

(coalitia "porumbarilor" a inceput sa se manifeste) :D[/quote]

BINE ZIS :D :D ....culmea ca in ultimul numar de la AVENTURI LA PESCUIT era un "nene" care folosea porumb sau bile in forma de porumb..pt. ca deja pestii "englezi" sunt cam smecheriti si se cam feresc de tot ce este de forma rotunda....! OARE la noi cand se "smecheresc"?.....

@ DANE ...noi lucram la o reteta de "bile 80 % bazata pe porumb ..te bagi? nu ma dau in vant dupa ea dar cum porumbul o sa cam fie interzis la diferite concursuri ramane singura solutie....

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

petre iulian scrie:...bine ca nu mananca broastele bile ca punctau si alea ! :D :D :D

(coalitia "porumbarilor" a inceput sa se manifeste) :D
BINE ZIS :D :D ....culmea ca in ultimul numar de la AVENTURI LA PESCUIT era un "nene" care folosea porumb sau bile in forma de porumb..pt. ca deja pestii "englezi" sunt cam smecheriti si se cam feresc de tot ce este de forma rotunda....! OARE la noi cand se "smecheresc"?.....

@ DANE ...noi lucram la o reteta de "bile 80 % bazata pe porumb ..te bagi? nu ma dau in vant dupa ea dar cum porumbul o sa cam fie interzis la diferite concursuri ramane singura solutie....[/quote]

Si eu am planuri in acest sens. Cu MAMALIGA MEA am rezolvat problema: se face bile imediat ! :D
Cu porumbul este in studiu...dar pentru ca nu este specificata concentratia maxima de porumb din bile am construit o MASINA DE SLEFUIT BOABA DE PORUMB . Asa ca la anul am sa pescuiesc cu bile de 6 !
:D :D :D

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Dane trebuie aduse modificari majore mamaligii actuale pe care o folosesti ,nu poate mai mult de locul 4.corect? :D

Dan Mitranescu
Veteran

Pai nu auzi : O FAC BILE !!! :D :D :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Bucataru(craiova) -(achitat)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

@ Vladut

Am sesizat aspectul si la inscrierile de pe MV2 , iar acum aici ...

Cine are prioritate de a participa intr-un concurs : cine se inscrie aici si plateste avansul pana la o data stabilita sau cine plateste direct avansul ?

Trebuia specificata o data limita de platire a avansului cu prioritate pentru cei inscrisi pe site . Eu asa cred...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Am inteles punctul tau de vedere, dar se pare ca nu ai inteles un aspect :
pe site nu este o lista de inscriere(care automat ar fi avut cum bine ai observat tu, un termen limita de achitare a taxei), ci o lista orientativa cu doritorii care isi exprima intentia de a participa la o competitie.
Pentru a fi oficial inscis, trebuie achitat un avans. Apoi, cei astfel inscrisi au un termen limita pana la care trebuie achitata toata suma.
Crede-ma, este cea mai buna solutie, altfel patim ce s-a intamplat pana acum de cateva ori, echipe care se trezesc in ultima clipa ca nu mai pot participa si nu se gasesc inlocuitori pe ultima suta de metri. Si ghici cine plateste ? :oops: :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

@ Vladut

Am inteles . Este bine ca apare acest lucru "negru pe alb".

Si daca tot suntem aici de ce nu se inlocuiesc listele cu "doritori" cu liste care contin pe cei care au platit avansul? Cred ca este mai util si mult mai real.

In plus sunt persoane care vor sa participe si vazand listele pline,chiar si in asteptare (cu "doritori" ), se reorienteaza catre alte activitati. Sigur exista aceasta problema. Eu unul asta am patit anul trecut la CC .

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

ce bine ca ati discutat asta ca poate ma trezesc pe dinafara la moara

Dan Mitranescu
Veteran

...eu am rupt masina astazi cand am auzit ca sunt 11 cu avansul platit si are dreptul oricine sa se inscrie fara sa se tina cont de liste ! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”