info cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: info cort

Mesaj de Albert »

Multumesc.Arata foarte bine.Sa-l folosesti sanatos.

ovideli

Mesaj de ovideli »

robyvan scrie:
Albert scrie:Vreau si eu sa-mi cumpar un cort.M-am oprit la astea doua:

Fox Royale Standard
si
Prologic New Green Deluxe Dome

Din ce-am gasit pe net Fox-ul pare a avea groundsheet-ul prins mai...sanatos pe cand Prologicul are ferestre de aerisire in spate.
Voi ce informatii/feedback aveti in legatura cu cele doua corturi?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am Prologic si sunt tare multumit de el......am prins furtuni si ploi si e ok......Fox-ul nu cunosc.... :wink:
sal ai mp
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Ciuchi

info cort

Mesaj de Ciuchi »

Foarte misto cortul. O adevarata sufragerie. Sunt curios insa cum se comporta la un timp mai urat cu vant puternic. Cred ca e un dezavantaj totusi la vremea rea inaltimea asta?!?!?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daniel Ciuchendea

arnold_glodean

Mesaj de arnold_glodean »

Stai linistit ca a prins vreme rea cu vant destul de puternic si nu a patit nimic.

costynav

Mesaj de costynav »

salut! chiar incapator si ideal pt cei inalti. te rog sa-mi spui ce dimensiuni are impachetat. groundsheet-ul e detasabil ?

patrik

Mesaj de patrik »

Salutare...nu am vrut sa deschid inca un topic nou asa ca ma bag si eu ca musca in lapte :mrgreen: :mrgreen:

As fi si eu curios daca stie cineva ceva despre acest cort sau sa imi recomande un cort bun pana in 900 de lei.Daca e mai ieftin nu e nici o problema

http://www.totalfishing.ro/cort-nash-br ... 30712.html

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

tomysro

Mesaj de tomysro »

am avut senzor navigator 2 ... difera de 1doar la dimensiuni , nu are rival daca te raportezi la pret si fara probleme si la calitate; daca mai ai si skin deja e super; impermiabilitate , pe furtuna ...etc... nici o problema; un plus la skin: are sau cel putin a meu avea un groundheet adevarat, gros nu de ala subtire sa-l tot aduni cu picioarele
acum am fox euro warrior hood ... asta apropo de inaltime, a stat pe furtuna impecabil, caqt despre el doar atat .... fox
prietenul meu are prologic ; este ok dar sa tii cont printre altele ca in general sint mai late decat adinci (spre deosebire de fox-ul meu)
calitativ navigator/prologic/fox ... cam asta e ordinea, si aici ma refer la detalii (ramforsari, fermoar,accesorii, timp de montaj....)
am mai avut ocazia sa dorm in jrc , cred ca din nou greu de gasit defecte, l-as incadra in zona prologic
cat despre nash , il consider in zona fox ; am vazut unul folosit cu adevarat si arata inca impecabil chiar si cu "cicatrici"
Ultima oară modificat Joi Iun 06, 2013 20:04 de către tomysro, modificat de 2 ori în total.

tomysro

Mesaj de tomysro »

am uitat sa precizez: bune si alea care au capsula interioara dar personal un groundsheet detasabil e preferabil oricand

patrik

Mesaj de patrik »

Sicenr optez intre urmatoarele :
- Senzor Navigator II
- Nash Brolly dome AS
- Anaconda MetroDome II http://www.tatanitu.ro/forum/modules/ks ... php?id=103
Sincer imi place ala de la Anaconda dar am auzit ca foarte multe produse de la Tata Nitu sunt folosite sau defecte...iar daca dau o anumita suma de bani as dori sa fie noua.Intr-un fel nu m-ar deranja sa stiu ca a fost expusa sau ceva dar nu vreau ca sa am surpriza sa fie defecta sau rupta si sa ma zgariu pe ochi ca am luato.
Imi place si Navigator.Un amic mi-a spus ca daca nu ai winterskin sar putea sa te ploua in el si ca nu ii chiar asa de ok, dar si repet dar el la avut acus 4 ani ce inseamna ca a fost modelul mai vechi din lotul trecut acuma numa domnul Vladut ma poate ajuta si sa ma convinga de contrariu.Acuma are JRC Contact si a spus ca fara nici o problema fate fata la orice conditii.
Si nu in ultimul rand am auzit foarte multe laude de la Nash.
Sincer inca mai astept ceva pareri si o sa ma decid.
Oricum multumesc mult pt pareri!!!
Fire intinse!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”