Depinde de multe aspecte : marime mulinete, masina transport, marime huse, alte accesorii. Eu am avut husa 4+4 pt 3.96, intrat 4 bete+4 mulinete, umbrela, minciogul si cativa picheti pe lateral. Este ok, cu greu intra in masina, dar erau toate la un loc. De cand am schimbat mulinetele ( model mai mare ) nu mai intra decat max 3, asa ca am trecut pe huse individuale pt bete, pt mulinete, pt minciog, etc..
Am vazut si modele de huse mari pt 6 echipate, dar sunt f mari, intr-un turism normal ...cam greu de transportat.
Daca ai break sau dubita, da iti poti lua husa mare in care sa le bagi pe toate. Daca ai o masina "normala" iti este mai usor sa le cari separat (bete, mulinete, umbrele, etc).
Cred ca cel mai bin ear fi sa te orientezi pe balta, la colegii de stand, eventual sa vezi cum le au ei puse, poate te lasa sa iti bagi o lanseta echipata in husa sa vezi cum iti sta, sau chiar husa in masina de proba...atata timp cat nu fugi cu ea
Daca t egandesti la aspectul "castig mai mult timp pt pescuit daca le am deja montate"...came on ...vorbim de 5 min montare mulinete pe bete..cand stai min 12 h,24, 36h ce mai conteaza 5 min...important este protectia lor si confortul tau in masina