Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Merci Florin ! Ce rezultate ai avut cu fresh squid& black pepper ?lulupescar scrie:freh squid &black peper....nada 4CARP(george alexandru)....cea mai potrivita pt chiroiu4...dar nu numai..
lulupescar scrie:freh squid &black peper....nada 4CARP(george alexandru)....cea mai potrivita pt chiroiu4...dar nu numai..
Mulțumesc Vlăduț pentru sfat ! Este adevărat ca nada ok în mâini bune da rezultate, dar eu am început topicul asta deoarece am observat ca pe Chiroiu 4 nu se prinde asa ușor cu orice nada cum se întâmpla pe bălțile care le-ai dat ca exemplu. (la care adaug : Greaca, Magura,Doripesco, etc.)Vladut Mateianu scrie:lulupescar scrie:freh squid &black peper....nada 4CARP(george alexandru)....cea mai potrivita pt chiroiu4...dar nu numai..![]()
![]()
ai pus-o tot anul de anada moka, ce sa mai zic..
![]()
@rogosh
majoritatea nadelor prezente pe piata sunt prinzatoare in maini experimentate, ideea este ca si balta sa aoiba peste !iti recomand pleas, sulimanu sau moara vlasiei si vei prinde cam cu orice bila....
Eu ti-as recomanda boiliesuri de la Bogdan Dragan, face asta de multi ani si o face foarte bine !ragosh scrie:Mulțumesc Vlăduț pentru sfat ! Este adevărat ca nada ok în mâini bune da rezultate, dar eu am început topicul asta deoarece am observat ca pe Chiroiu 4 nu se prinde asa ușor cu orice nada cum se întâmpla pe bălțile care le-ai dat ca exemplu. (la care adaug : Greaca, Magura,Doripesco, etc.)Vladut Mateianu scrie:lulupescar scrie:freh squid &black peper....nada 4CARP(george alexandru)....cea mai potrivita pt chiroiu4...dar nu numai..![]()
![]()
ai pus-o tot anul de anada moka, ce sa mai zic..
![]()
@rogosh
majoritatea nadelor prezente pe piata sunt prinzatoare in maini experimentate, ideea este ca si balta sa aoiba peste !iti recomand pleas, sulimanu sau moara vlasiei si vei prinde cam cu orice bila....
De aceea sunt curios ce a mers pentru lume pe Chiroiu.
Ce-i drept nu am încercat nici boiliesuri de la Senzor, dar poate îmi recomanzi tu ceva.
Eugen, fain articol...eugen dragnea scrie:Pe deoparte are dreptat....
... orice privinta.
4-5 kg. 2solubile(din care si pescuiesti la carlig din ele) si restul tari- pt al tine pe pe cat poti pe patul de nada atunci cand intra.ragosh scrie:Eugen, fain articol...eugen dragnea scrie:Pe deoparte are dreptat....
... orice privinta.![]()
Ai atins toate punctele și îmi place foarte mult răspunsul tău !
O ultima intrebare : Cam cate kg de boilies (foarte probabil de la George) imi recomanzi la o partida de 2-3 zile, sa zicem pe undeva in zona Nuci(sau vis-a-vis) de pe Chiroiu?
Multumesc inca o data !
Numai bine !