ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Cristi Y »

:D :D :D eu de doi ani astept sa-mi iasa in cale , promit ca i-i jupoi mustata pe viu si i-o bag in gura ... nu numai mustata :wink: :wink:

popescule , vorba unui interlocutor de mai sus , tic-tac , tic-tac ...la cate sulite ai aruncat nu stii cand se intoarce vreuna si te loveste , ca de lovitura oricum nu scapi :!: :!: :!:

sa-ti iau federatia in .... ras :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Io-te Fane ce ti se pregateste pe malurile Dambovitei!
Tic Tac, Tic Tac .... , PAC! S-a rupt filmu`........ :roll:
Sah mat 8) .
Fişiere ataşate
tic tac.JPG
tic tac.JPG (251.7 KiB) Vizualizat de 917 ori
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP
Cum se poate mai pigulici ca tocmai tu, ditamai presedintili, sa comiti o asemenea propozitie??

Ui stil loviu ol! :mrgreen: :mrgreen:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

tibi_m scrie:Stefane, remarci ca numarul pescarilor care vor sa te bata e mult mai mare decat al celor ce vor sa adere la federatie? :))
Mi se pare normal. Pe cine nu-l duce mintea, suplinește creierul cu mușchii.
Cristi Y scrie::D :D :D eu de doi ani astept sa-mi iasa in cale , promit ca i-i jupoi mustata pe viu si i-o bag in gura ... nu numai mustata :wink: :wink:

popescule , vorba unui interlocutor de mai sus , tic-tac , tic-tac ...la cate sulite ai aruncat nu stii cand se intoarce vreuna si te loveste , ca de lovitura oricum nu scapi :!: :!: :!:

sa-ti iau federatia in .... ras :lol: :lol: :lol: :lol:
Tataie,
Tocmai am demarat activitatea de recunoaștere a rezultatelor internaționale din toate competițiile de pescuit sportiv la care au participat sportivii români. Am dat și de numele tău pe undeva. Toate aceste rezultate vor intra în istoricul pescuitului sportiv din România, iar medaliații vor primi binemeritatele merite sportive prevăzute de lege. O să convoc o adunare festivă când aceste merite vor fi acordate. O să-ți trimit o invitație oficială. Ai ocazia atunci să faci ce ți-ai propus. Dar, părerea mea este că tu ești bun numai de gură și îți place să fi băgat în seamă.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia a primit astăzi 12 cereri de legitimare din partea unor pescari sportiv de crap pe care sunt sigur că îi cunoști...
Dezinformari comunisto-securiste. Nume, sa vedem ca exista. Cu toate ca stiu deja raspunsul :lol:
Ai mai spus pe rapitori.ro de Benzar si alti pescari de la stationar, ca ar fi depus cereri de legitimare la un club afiliat. Sa-ti aduc aminte raspunsul lui Benzar??? :mrgreen:

Hai ca ne lungim la vorba degeaba.
O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS.
Dar, de ce nu dai ceva telefoane pe la prietenii tăi pescari? Sunt sigur că într-o discuție privată îți vor confirma acest lucru. Pe unii dintre ei îi vei avea alături la antrenamentul de la Corbu. Le-am acceptat această doleanță de a participa.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule, incerc de foarte multe ori sa ma abtin in a fi acid la postarile dumneavoastra dar trebuie sa intelegeti ca modul in care abordati de fiecare data discutiile cu pescarii, cluburile , etc. nu va fac deloc cinste si distanta pusa intre dumneavoastra si acestia se va mari.
Trebuie sa intelegeti ca nu aveti cum sa impiedicati organizarea unor competitii cu caracter privat. Orice club, proprietar, persoana fizica poate organiza o competitie, alta si sub o alta denumire decat cea patronata de federatiile de specialitate, cu respectarea conditiilor legale.
Organizarea acestor tip de competitii chiar trebuie stimulata, aducand doar beneficii in popularizarea si dezvoltarea acestei discipline.
Cred ar fi benefic pentru noi sa sprijiniti acest lucru, nu sa invrajbiti diferite tabere.
Aveti oare convingerea ca in momentul in care cluburile, sportivii vor fi obligati pentru a participa in anumite competitii sa se afilieze sau legitimeze la forul pe care-l conduceti , va exista si posibilitatea organizarii unei adunari generale extraordinare in care sa se puna in discutie si organizarea unor noi alegeri?
De ce am convingerea ca la acel moment veti fi inlaturat?
De ce nu incercati sa atrageti in loc sa indepartati?
Poate pentru ca nu faceti nimic in acest sens....
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS...
Adica la Pastele cailor :mrgreen:
Raspunsul este exact acela la care ma asteptam.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabrielcalin,
Nu cred că am jignit pe cineva fără a fi jignit eu înainte. Ceea ce pot să-ți spun este un singur lucru. Nimeni nu interzice competițiile cu caracter privat. Dimpotrivă, federația le va incuraja. dar trebuie să faci o distincție clară între o competiție privată care are ca scop relaxarea participanților, socializarea, confortul spiritual, etc., și o competiție făcută de niște indivizi (mereu aceeași) pentru a-și rotunji veniturile.
Trebuie să înțelegi și tu, ca și alții, că un stat democratic este cel în care se respectă legile. Așa cum spune legea din România, toate manifestările sportive, indiferent de forma lor, se fac cu respectarea statutului și regulamentelor federației sportive, pe ramura de sport respectivă. Și ca să demonstrez, iată textul de lege:
Legea 69/2000:
Art. 87
Incalcarea dispozitiilor prezentei legi atrage raspunderea disciplinara, materiala, civila, contraventionala sau penala, dupa caz.

Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
a) incalcarea dispozitiilor art. 13 alin. (3), prin admiterea de catre organizatori a participarii la competitiile sportive oficiale inscrise in calendarele federatiilor sportive nationale pe ramuri de sport;
b) participarea la activitatile sportive organizate a sportivilor care nu prezinta avizul medical, conform prevederilor art. 55;
c) prezentarea unor declaratii sau documente inexacte in baza carora s-a operat inscrierea la competitii potrivit prevederilor lit. a) este sanctionabila cu amenda, daca, potrivit legii, fapta nu constituie infractiune;
d) ingradirea de catre detinatorii de baze sportive a accesului celor indreptatiti sa le utilizeze;
e) organizarea manifestarilor sportive fara a asigura conditiile prevazute prin regulamentul federatiei sportive nationale respective;
f) administrarea necorespunzatoare a bazelor si a instalatiilor sportive de catre detinatorii acestora sau de catre cei carora li s-a recunoscut un drept de folosinta asupra lor, sanctionabila cu amenda, potrivit legii, daca fapta nu constituie infractiune;
g) refuzul de a se supune controlului instituit prin prezenta lege sau de a prezenta avizele si autorizatiile de functionare;

În mod evident, acest lucru nu convine celor de mai sus, întrucât îndeplinirea acestor obligații costă bani, scăzând astfel aportul la propriu buzunar. Unde, de exemplu ai văzut la o competiție, un echipaj de salvare care să asigure asistență medicală participanților la aceste manifestări? Această măsură este obligatorie, dar n-o să vezi așa ceva pe micii bișnițari ai pescuitului sportiv.
Și ca să te convingi că am dreptate, spune-mi la câte taxe de participare la aceste competiții se dau documente fiscale? Știu foarte bine ce spun și înțeleg disperarea celor care mă contestă, întrucât pescuitul sportiv din România are acum un organism de organizare, conducere, supraveghere și control, constituit în condițiile legii.
Pot să te asigur că deja o mare parte dintre sportivii cunoscuți la toate probele sportive au înțeles corect situația apărută prin recunoașterea federației și au făcut deja pasul pentru a intra în normalitate și legalitate.
Se vede că nu ai cunoștințele legale necesare pentru a înțelege funcționarea unei federații sportive. Dintre așa zisele cluburi de pescuit sportiv, majoritatea nu sunt recunoscute ca structuri sportive, fiind doar cu numele. Trebuie să știi că într-o federație, nu sportivii fac legea, ci cluburile afiliate. Nu mă tem că voi fi schimbat, întrucât președinții de cluburi sunt oameni cerebrali, nu niște neica nimeni și care au capacitatea de a evalua priceperea celor pe care îi desemnează să conducă federația.
Sper că ai înțeles că administrarea unei federații nu are nimic de a face cu talentul de pescar sportiv. Pe mine mă distrează disperarea celor care, neavând nimic de spus și nefiind recomandație de nimic până în prezent, se pretează la un vocabular suburban, care nu mie îmi face rău, ci chiar lor, devoalând lipsa unei educații serioase. Cam atât!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS...
Adica la Pastele cailor :mrgreen:
Raspunsul este exact acela la care ma asteptam.
Nu! Peste 2 săptămâni. Te asigur că nu ești pe această listă!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule, o sa revin in aceasta dupa-amiaza, acum timpul nu imi permite , cu o observatie asupra raspunsului pe care mi l-ati dat
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”