popescule , vorba unui interlocutor de mai sus , tic-tac , tic-tac ...la cate sulite ai aruncat nu stii cand se intoarce vreuna si te loveste , ca de lovitura oricum nu scapi

sa-ti iau federatia in .... ras

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cum se poate mai pigulici ca tocmai tu, ditamai presedintili, sa comiti o asemenea propozitie??ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP
Mi se pare normal. Pe cine nu-l duce mintea, suplinește creierul cu mușchii.tibi_m scrie:Stefane, remarci ca numarul pescarilor care vor sa te bata e mult mai mare decat al celor ce vor sa adere la federatie?)
Tataie,Cristi Y scrie:![]()
![]()
eu de doi ani astept sa-mi iasa in cale , promit ca i-i jupoi mustata pe viu si i-o bag in gura ... nu numai mustata
![]()
![]()
popescule , vorba unui interlocutor de mai sus , tic-tac , tic-tac ...la cate sulite ai aruncat nu stii cand se intoarce vreuna si te loveste , ca de lovitura oricum nu scapi![]()
![]()
![]()
sa-ti iau federatia in .... ras![]()
![]()
![]()
O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS.Vali Vesa scrie:Dezinformari comunisto-securiste. Nume, sa vedem ca exista. Cu toate ca stiu deja raspunsulStefan Popescu scrie: ...Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia a primit astăzi 12 cereri de legitimare din partea unor pescari sportiv de crap pe care sunt sigur că îi cunoști...![]()
Ai mai spus pe rapitori.ro de Benzar si alti pescari de la stationar, ca ar fi depus cereri de legitimare la un club afiliat. Sa-ti aduc aminte raspunsul lui Benzar???![]()
Hai ca ne lungim la vorba degeaba.
Adica la Pastele cailorStefan Popescu scrie: O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS...
Nu! Peste 2 săptămâni. Te asigur că nu ești pe această listă!Vali Vesa scrie:Adica la Pastele cailorStefan Popescu scrie: O să postez lista odată cu autorizația de participare la competițiile oficiale internaționale, după ce aceasta din urmă va fi aprobată de MTS...![]()
Raspunsul este exact acela la care ma asteptam.