Stefan Popescu scrie: Te asigur că nu ești pe această listă!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie: Te asigur că nu ești pe această listă!
Uite unde era Robin HoodStefan Popescu scrie: dar trebuie să faci o distincție clară între o competiție privată care are ca scop relaxarea participanților, socializarea, confortul spiritual, etc., și o competiție făcută de niște indivizi (mereu aceeași) pentru a-și rotunji veniturile.
Stefan Popescu scrie:Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.
În fapt, domnul Vesa, dintr-un susținător fervent al federației prin 2009 când această tentativă de înființare a eșuat, a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el.
Repet încă odată, că să priceapă toată lumea; însăși federația este persoană de drept privat, iar aderarea unui club nu este obligatoriu să fie aprobată, la cererea acestuia. Decizia de afiliere aparține Adunării Generale și nu poate fi impusă de nimeni. Întrebarea care se pune este următoarea: Cum poate cineva să solicite afilierea la o federație în care nu a crezut niciodată, ba mai mult, s-a afiliat la AGVPSR, care nici măcar nu este recunoscută ca structură sportivă? Ba mai mult, a gratulat-o cu toate mizeriile. E o chestie de obraz.
Hopa! Cum asa, mai pigulici? Pai iti dai cu stangu'n dreptu' si "recunosti rezultatele sportive (toate, adica inclusiv campionate si cupe mondiale) la care au participat sportivii romani" fara ca federatia sa fi existat?? Mai mult, ti se pare ca fara "recunoasterea" asta, astia nu mai puteau sa doarma, sau cum?Tocmai am demarat activitatea de recunoaștere a rezultatelor internaționale din toate competițiile de pescuit sportiv la care au participat sportivii români.
Ba știu foarte bine. Ăsta e „păcatul” meu. Cunosc legile. Ia și citește:shimanobig scrie:Stefan Popescu scrie:Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.
În fapt, domnul Vesa, dintr-un susținător fervent al federației prin 2009 când această tentativă de înființare a eșuat, a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el.
Repet încă odată, că să priceapă toată lumea; însăși federația este persoană de drept privat, iar aderarea unui club nu este obligatoriu să fie aprobată, la cererea acestuia. Decizia de afiliere aparține Adunării Generale și nu poate fi impusă de nimeni. Întrebarea care se pune este următoarea: Cum poate cineva să solicite afilierea la o federație în care nu a crezut niciodată, ba mai mult, s-a afiliat la AGVPSR, care nici măcar nu este recunoscută ca structură sportivă? Ba mai mult, a gratulat-o cu toate mizeriile. E o chestie de obraz.
Cum sa fie federatia domnule popescu "persoana de drept privat" dvs nu stiti ce vorbiti?
Vad ca usor dar sigur,alunecati spre comunism....
Cand am vrut EU sa infiintez o federatie si nu am reusit? Va asigur ca daca aveam timpul necesar, o faceam.Stefan Popescu scrie: ...a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el...