ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: Te asigur că nu ești pe această listă!
:lol: :lol: :lol: Deja sufar... :lol: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: dar trebuie să faci o distincție clară între o competiție privată care are ca scop relaxarea participanților, socializarea, confortul spiritual, etc., și o competiție făcută de niște indivizi (mereu aceeași) pentru a-și rotunji veniturile.
Uite unde era Robin Hood :lol: Varianta "in izmene"... rupte-n c*r :mrgreen:

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@psihopatule,diliule,nebunule ,
Pai dupa mintea ta ,daca dintr-un club de 60 de oameni pleaca 5 din diferite motive,inseamna ca acel club este in faliment,scindat,desfiintat sau cum vrei tu sa-i mai zici?
Esti praf si i-ti meriti din plintoate 'áprecierile''pe care le primesti de la pescari.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Buna dimineata,

dom Popescu,prin toate alineatele enumerate mai sus,se dovedeste faptul ca nu faceti deosebire intre privat si oficial.
in momentul in care spui ca are loc un concurs privat,nu federatia face regulile ci organizatorul acelui eveniment
avand in vedere faptul ca este privat,iese automat de sub jurisdictia federatiei(asta daca este legala si admisa)
faptul ca interziceti unor pescari de talia domnului Vesa sa adere in cazul in care doreste,in federatie,doar ptr faptul ca nu este deacord cu dvs,iar nu o vad ok,v-am mai spus si ieri ca nu este tocmai normal sa primiti sau nu,dupa bunul dvs plac,sportivi sau cluburi in aceasta federatie.poate dvs ati reusit sa dati nastere acestei federatii insa nu va da dreptul nimeni sa admiteti doar pe cine vreti dvs,nu este democratic si are putin iz de comunism
citind postarile dvs de ceva timp ,vad ca vocabularul dvs devine usor suburban cand vedeti ca sar mai multi pescari la gatul dvs
nu cred ca este ok si va rog sa va revizuiti vocabularul,asta daca vreti sa rezolvati ceva :!: :!: :!:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.
În fapt, domnul Vesa, dintr-un susținător fervent al federației prin 2009 când această tentativă de înființare a eșuat, a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el.
Repet încă odată, că să priceapă toată lumea; însăși federația este persoană de drept privat, iar aderarea unui club nu este obligatoriu să fie aprobată, la cererea acestuia. Decizia de afiliere aparține Adunării Generale și nu poate fi impusă de nimeni. Întrebarea care se pune este următoarea: Cum poate cineva să solicite afilierea la o federație în care nu a crezut niciodată, ba mai mult, s-a afiliat la AGVPSR, care nici măcar nu este recunoscută ca structură sportivă? Ba mai mult, a gratulat-o cu toate mizeriile. E o chestie de obraz.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.
În fapt, domnul Vesa, dintr-un susținător fervent al federației prin 2009 când această tentativă de înființare a eșuat, a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el.
Repet încă odată, că să priceapă toată lumea; însăși federația este persoană de drept privat, iar aderarea unui club nu este obligatoriu să fie aprobată, la cererea acestuia. Decizia de afiliere aparține Adunării Generale și nu poate fi impusă de nimeni. Întrebarea care se pune este următoarea: Cum poate cineva să solicite afilierea la o federație în care nu a crezut niciodată, ba mai mult, s-a afiliat la AGVPSR, care nici măcar nu este recunoscută ca structură sportivă? Ba mai mult, a gratulat-o cu toate mizeriile. E o chestie de obraz.

Cum sa fie federatia domnule popescu "persoana de drept privat" dvs nu stiti ce vorbiti?
Vad ca usor dar sigur,alunecati spre comunism....
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Tocmai am demarat activitatea de recunoaștere a rezultatelor internaționale din toate competițiile de pescuit sportiv la care au participat sportivii români.
Hopa! Cum asa, mai pigulici? Pai iti dai cu stangu'n dreptu' si "recunosti rezultatele sportive (toate, adica inclusiv campionate si cupe mondiale) la care au participat sportivii romani" fara ca federatia sa fi existat?? Mai mult, ti se pare ca fara "recunoasterea" asta, astia nu mai puteau sa doarma, sau cum?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

shimanobig scrie:
Stefan Popescu scrie:Știu exact ce spun în tot ce postez. Domul Vesa nu se poate afilia la federație. Eventual Clubul Ovidius. Am spus că nu este pe lista persoanelor ce vor reprezenta România la CM din Portugalia.

Cum sa fie federatia domnule popescu "persoana de drept privat" dvs nu stiti ce vorbiti?
Vad ca usor dar sigur,alunecati spre comunism....
Ba știu foarte bine. Ăsta e „păcatul” meu. Cunosc legile. Ia și citește:
Legea 69/2000
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
Te-ai convins?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...a devenit dușmanul ei, tocmai pentru că eu am reușit să fac ce nu a reușit el...
Cand am vrut EU sa infiintez o federatie si nu am reusit? Va asigur ca daca aveam timpul necesar, o faceam.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@popescu

la federatie poate o sa venim cu toti, nimeni nu are nimic cu notiunea de federatie. tu esti problema.
Dar se va rezolva si asta.
Nu te pune cu pescarii. Lumea noastra nu o intelegi. Si nici nu o sa o intelegi vreodata....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”