ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Stefan Popescu »

gabisandu scrie:Bine pa.
Nici spitalul 9 nu te primește.
Bai nene,
La spitalui 9 intra aia nebuni, de aia nu ma primeste pe mine. Dar apropo de teapa; dupa ce te-am dat in vileag (ca sa stie vecinii de stand langa cine stau) apar informatii noi. Cica l-ai tepuit si pe Luigi Hatmanu cu 500 de euro ca si pe Felix Cristea, cu aceeasi suma, cu promisiunea ca ii faci membri fondatori la Planet Carp.

I-auzi situatie.
Clubul asta de doi lei, cica vrea sa se califice la CM si merge la Corbu.
Ia sa facem o socoteala. Costul pentru participare (taxa plus celelalte) asa cum spunea Tibi_m, face cam 15.000 lei. Deci 10.000 lei furati de la APP plus aprox. 5000 de la cei doi (bani care trebuie sa-i restitui ca altfel te castreaza baietii aia) rezulta ca participi pe gratis, sau pe banii altora. In locul tau as sta acasa si as da banii la creditori. Mare om, mare caracter. :oops:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:Pai cam asa va spun si eu ....daca 1/10 din timpul alocat cercetarii de legi si interpretarii lor , l-ati fi alocat in a va prezenta pescarilor , erati pe cai mari ... Din pacate aroganta Dvs este mult mai mare decit a mea ))))
Ce pot sa prezint pescarilor? Tehnici de pescuit? Nu pot ca nu e treaba mea. Lectii de legislatie? Nu-i intereseaza. CV-ul meu? Nu cred ca ii intereseaza. Important este ca federatia s-a constituit, a fost recunoscuta ca federatie sportiva si a obtinut autorizatia de afiliere internationala. De aici incolo nu mai depinde de mine. Cei care vor sa faca ceva sunt invitati sa o faca. Din pacate si in fata acestor evidente, pescarii pe care dumneavoastra ii tot invocati, nu realizeaza unde le este locul. Nu este nimic. Se vor convinge in curand ca nu s-au dus unde trebuie. Si o stiti la fel de bine ca mine, daca mai sus ati spus ca nu sunteti de acord cu sistemul. Dar il tineti in viata. Pacat.
PS Nu stiu daca sunteti la curent, dar dupa agitatia pe care am facut-o cu federatia, AGVPSR a solicitat MTS autorizatia de participare la competitiile sportive oficiale organizate sub egida CIPS,iar MTS i-a respins cererea, nefiind recunoscuta ca structura sportiva. AGVPSR continua insa sa pacaleasca sportivii si procedeaza curveste. Adica trimite sportivii la competitii, pe banii lor, dar se fereste sa trimita si delegati din partea lor. In apararea drepturilor pe care legea le confera federatiei, am sesizat MTS , iar cei care vor suporta ponoasele vor fi sportivii, care, in naivitatea lor se lasa pacaliti de acesti rinoceri si vor suporta rigorile legii. Nu mi se poate imputa nimic, daca ii voi deferi parchetului, pentru ca nu fac altceva decat sa apar interesele federatiei si cred ca si tu,in locul meu, ai face la fel.
PS Stii cum se sanctioneaza faptul ca participi la o competitie sportiva oficiala fara autorizatia MTS?
Ultima oară modificat Mar Iun 11, 2013 20:23 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
Val scrie:Pai cam asa va spun si eu ....daca 1/10 din timpul alocat cercetarii de legi si interpretarii lor , l-ati fi alocat in a va prezenta pescarilor , erati pe cai mari ... Din pacate aroganta Dvs este mult mai mare decit a mea ))))
Ce pot sa prezint pescarilor? Tehnici de pescuit? Nu pot ca nu e treaba mea. Lectii de legislatie? Nu-i intereseaza. CV-ul meu? Nu cred ca ii intereseaza. Important este ca federatia s-a constituit, a fost recunoscuta ca federatie sportiva si a obtinut autorizatia de afiliere internationala. De aici incolo nu mai depinde de mine. Cei care vor sa faca ceva sunt invitati sa o faca. Din pacate si in fata acestor evidente, pescarii pe care dumneavoastra ii tot invocati, nu realizeaza unde le este locul. Nu este nimic. Se vor convinge in curand ca nu s-au dus unde trebuie. Si o stiti la fel de bine ca mine, daca mai sus ati spus ca nu sunteti de acord cu sistemul. Dar il tineti in viata. Pacat.
Va mai spun odata ...deja ma simt bine ... sunteti cu mult mai arogant decit mine . Eu macar am inteles ca locul meu nu este in organizarea acestor competitii , Dvs insistati . Va spun ca nu o veti scoate la capat in acest mod , chiar daca o sa aveti toate actele din lume ... Nu cunoasteti deloc publicul caruia va adresati . O sa va ia bomboana din gura si nici macar nu o sa stiti cine a facut-o ! Scuze , pentru exemplu .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:
Stefan Popescu scrie:
Va mai spun odata ...deja ma simt bine ... sunteti cu mult mai arogant decit mine . Eu macar am inteles ca locul meu nu este in organizarea acestor competitii , Dvs insistati . Va spun ca nu o veti scoate la capat in acest mod , chiar daca o sa aveti toate actele din lume ... Nu cunoasteti deloc publicul caruia va adresati . O sa va ia bomboana din gura si nici macar nu o sa stiti cine a facut-o ! Scuze , pentru exemplu .
Inseamna ca aveti o parere foarte proasta despre mine. Am mai multa vacanta de cata scoala au altii! :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu va asigur de aceeasi stima si respect pe care a-ti aratat-o si Dvs fata de breasla .
Cat priveste scoala ...nu dezvolt , ca va prindeti degetele la usa .

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Am mai multa vacanta de cata scoala au altii!
Nu prea s-ar zice, pigulici! :mrgreen: :mrgreen:
PS Stii cum se sanctioneaza faptul ca participi la o competitie sportiva oficiala fara autorizatia MTS?
Nu se sanctioneaza in nici un fel, mai ratacitule, nu mai posta ineptii! Ca doar participi cu acceptul implicit al organizatorului, nu pe sest!

Cat de greu e sa intelegi ca srl-ul ala de-l denumesti tu pompos "federatie" are o problema de reprezentativitate?? Si ca asta il tranforma intr-un nimic (inclusiv din punct de vedere legal, nemaivorbind de cel moral si legitim)?

P.S. Cu sistemul asta care e in vigoare acum, asa prost si controversat (AGVPSR-ul are "pacatele" lui si, practic, nici un merit direct in obtinerea performantelor), inca suntem campioni mondiali en-titre si pe echipe si la individual + Cupa Mondiala - Bolsena, adica, in ceea ce priveste competitiile oficiale, am atins varful performantei (asta ca sa nu mai vorbim si de performantele din anii trecuti). Iar competitiile private nu sunt treaba federatiei, oricat s-ar agita piguliciul de serviciu sa ne convinga de contrariul. In aceste conditii de ce trebuie pescuitului din Romania o federatie? Ca sa ce?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@popescule
Esti dereglat total...Minti,iar in lumea asta nu merge asa..
Nu sunt avocatul lui G.Sandu ,cu care vad ca te tot razboiesti,dar Hatman si Cristea au platit cate 500 eur ca sa faca parte din club cu posibilitatea de a pescui GRATIS pe lacul Lates (pe care tu i-l stii)..Daca ei s-au sucit si au vrut sa i-si faca club ,asta e...
PS.Chiar daca ,prin absurd,vei obtine dreptul de-a inscrie echipa Romaniei la CM. de crap,tot un maimutzoi vei ramane...Parca tata Nitu era selectionerul lotului... :lol:
Las-o mai usor cu mangleala asta.. :oops:

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Costul pentru participare (taxa plus celelalte) ... face cam 15.000 lei...
Se vede ca esti pe pustiu. Banii astia nu-ti ajung nici sa treci calea ferata la Corbu... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: ...O sa va ia bomboana din gura si nici macar nu o sa stiti cine a facut-o ...
:lol: :lol: Eu stiu cine o sa o faca :lol: :lol:
Dom' Popescu, vezi ca e o vorba: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea si binele :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Stefan Popescu scrie:Important este ca federatia s-a constituit, a fost recunoscuta ca federatie sportiva si a obtinut autorizatia de afiliere internationala. De aici incolo nu mai depinde de mine. Cei care vor sa faca ceva sunt invitati sa o faca.
.
.
.

Deci important e ca federatia s-a constituit,a fost recunoscuta si prima masura luata in intampinarea pescarilor de competitie e sa nu se mai desfasoare un campionat national. Urmatoarea masura ar fi ca lotul national sa fie selectionat de un "antrenor" care sa-si aduca cumetrii si cumnatii imbracati in treininguri cu Romania pe la nu stiu ce braile la Alba si sa-i prezinte ca echipa nationala. Daca tot nu poti sa dormi de grija pescuitului competitional nu era logic intai sa organizezi tu un campionat national ca sa exsiste continuitate si apoi sa deschizi topice in care te lauzi ca nu mai exsista campionat national anul asta? intreb si eu, ca prea te vad ranjind de bucurie ca ai desfiintat campionatul national pe o parte si te lauzi ca o sa recunosti meritele sportivilor obtinute pana acum pe alta. ce o sa scrie la federatie in "anale" ?campion 2010 - x,2011 - y, 2012 - z, 2013 - nu s-a desfasurat ca am venit eu nas. doar tu si razboaiele mondiale mai anulati campionate nationale, sper ca esti mandru.

Iti raspund eu si la PS. Se sanctioneaza cu un crenvusti in gaozul presedintelui federatiei respective.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”