ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de gabrielcalin »

Domnule Presedinte,

Citez din interviul dvs dat pentru Info pescar in mai 2011:
,, majoritatea pescarilor o fac pentru agrement si recreere dar pentru a face acest lucru,ori ca sa faci acest lucru, acest pescuit trebuie bine administrat"
,,Romania nu are infrasrtuctura pentru pescuitul sportiv"

Am citat cuvant cu cuvant din interviul dumneavoastra.

Ce pot intelege de aici? Ca in Romania nu exista balti unde se pot organiza competitii si ca doar federatia poate ocupa de realizarea acestora.
Pentru ce are nevoie un pescar de agrement de o federatie?
Oare administratorii baltilor nu sunt capabili sa-si administreze propria afacere si fondul piscicol?

Tot vorbiti in interviul respectiv de parteneriatele pe care le-ati incheiat pentru ,, pista " de la Orastie, nu pot fi incheiate parteneriate si cu administratorii baltilor unde acum se desfasoara anumite competitii?
Ce ati facut in acest sens? Concret si documentat, la vedere ( un document incheiat intre parti)
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Te înțeleg, ești tânăr și nu știi cum este cu legile. Delegațiile sportive care reprezintă România trebuie să fie autorizate de MTS.
Fugi d'aci, mai pigulici, ca cei din FIPS- CIPS primesc pe cine vor ei la Campionatul Mondial! Exact cum au facut-o pana acu'. Dreptul de participare la si, mai mult, chiar de organizare a unui campionat mondial il da FIPS-CIPS! Pe care ma mir ca nu-i dai in judecata, la randu-le! Pe MTS, o alta structura absolut anacronica (si care ar trebui desfiintata incepand d'acu' daca ar fi sa ma intrebati pe mine), il doare in c.u.r direct de soarta pescuitului din Romania.

Iar srl-ul tau e nereprezentativ. Ca, daca ar fi, tu ai zbura din el in secunda unu. Ce-o fi asa de greu de inteles ca dragostea cu sila e viol? In loc sa stai pe formuri sa-ti improsti dejectiile, mai bine pune mana si apuca-te de treaba (daca esti in stare), organizeaza competitii si convinge pescarii ca e benfic pentru ei sa te urmeze, dar nu cu amenintari inepte de genul: daca nu faceti cum zic eu va dau in judecata, veti suporta rigorile "legii" etc. Ca atunci ai sa primesti ... de-o sa ti se umfle gingiile.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Domnule Presedinte,

Citez din interviul dvs dat pentru Info pescar in mai 2011:
,, majoritatea pescarilor o fac pentru agrement si recreere dar pentru a face acest lucru,ori ca sa faci acest lucru, acest pescuit trebuie bine administrat"
,,Romania nu are infrasrtuctura pentru pescuitul sportiv"

Am citat cuvant cu cuvant din interviul dumneavoastra.

Ce pot intelege de aici? Ca in Romania nu exista balti unde se pot organiza competitii si ca doar federatia poate ocupa de realizarea acestora.
Pentru ce are nevoie un pescar de agrement de o federatie?
Oare administratorii baltilor nu sunt capabili sa-si administreze propria afacere si fondul piscicol?

Tot vorbiti in interviul respectiv de parteneriatele pe care le-ati incheiat pentru ,, pista " de la Orastie, nu pot fi incheiate parteneriate si cu administratorii baltilor unde acum se desfasoara anumite competitii?
Ce ati facut in acest sens? Concret si documentat, la vedere ( un document incheiat intre parti)
Da. În România nu există bălți pentru așa ceva. Și am să-ți explic și de ce.
Ia uite aici:

Legea 69/2000
Titlul XII - Baza materiala pentru activitatea sportiva
Art. 78
(1) In sensul prezentei legi baza materiala sportiva cuprinde totalitatea terenurilor si spatiilor, precum si amenajarile, instalatiile si constructiile care sunt destinate organizarii si desfasurarii activitatii de educatie fizica si sport.
(2) Bunurile mentionate la alin. (1) apartin, dupa caz, proprietatii publice sau private.
(3) Bazele sportive din domeniul public si privat al statului si unitatilor administrativ-teritoriale, respectiv din sectorul privat, omologate, se inscriu obligatoriu in Registrul bazelor sportive, conform unei metodologii aprobate prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale pentru Sport.

Dacă înțelegi termenul „omologat” o să înțelegi de ce am spus că nu avem așa ceva.
Și mai este o chestiune pe care nu o știi:
Ia citește aici:
Art. 82
Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice au dreptul de folosinta gratuita si prioritara a luciului de apa pentru activitatea de pregatire si competitionala.

Pe ce bază administratorii bălților percep taxe pentru pescuit sportiv? Îți spun eu. Pentru că pescarii sportivi nu știu legea și cei care organizează aceste competiții sunt părtași cu aceștia. Se merge, din câte știu eu, juma/juma! Mă înșel cumva?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Domnule Popescu,

eu, ca si pescar sportiv ce cred ca sunt,doresc sa ma afiliez Federatiei dumneavoastra.Imi recomandati un club in care sa intru sau un post in cadrul Federatiei?
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Nu ma intereseaza cum impart banii, este treaba lor.
,,(3) Bazele sportive din domeniul public si privat al statului si unitatilor administrativ-teritoriale, respectiv din sectorul privat, omologate, se inscriu obligatoriu in Registrul bazelor sportive, conform unei metodologii aprobate prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale pentru Sport."

Pistele pe care ati anuntat ca se tin anumite etape ale campionatelor nationale pe care le-ati anuntat sunt omologate?
1. Turneul OPEN România, având următoarele probe:

- pescuit staționar ( seniori,feminin, copii, cadeți, tineret, veterani, persoane cu dizabilități) – Timișoara

- pescuit la feeder (seniori) – Sărulești

- pescuit la crap (seniori) – Tâncăbești

- pescuit cu năluci artificiale (spinning) – Mânjești

- pescuit la muscă artificială – Arieș (râu și lac). Partener Consiliul Județean Alba

- casting- Alba Iulia, stadionul Cetate. Partener Primăria Municipiului Alba Iulia.

Sa inteleg ca balta Tancabesti este omologata?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Bazele sportive din domeniul public si privat al statului
Mai pigulici, "legea" asta (daca e in formatul asta) e o idiotenie sinistra. Sintagma "domeniul privat al statului" e un oximoron. In timp ce cea "domeniul public al statului" e redundanta.

Iar "omologarea" nu este, nicidecum, obligatorie, ci la latitudinea administratorului privat
Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice
.

Ca sa inteleaga toata lumea: Snagovul da, Tancabesti nu!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Aveti curajul sa apareti in fata fratilor Parfene sa le cereti sa organizeze o competitie in parteneriat cu federatia, asta dupa ce tot strigati ca fac totul ilegal?

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Aveti curajul sa apareti in fata fratilor Parfene sa le cereti sa organizeze o competitie in parteneriat cu federatia, asta dupa ce tot strigati ca fac totul ilegal?
Am și discutat deja cu Vlad și vom face competițiile de crap de anul acesta, gratuit, pe Tâncăbești. Frații Parfenie sunt membri fondatori ai clubului Carp Zone, membru al Federației! :D

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Balta este omologata si inscrisa in Reistrul bazelor sportive, toate instalatiile corespund din punct de vedere tehnic......?
Pontonul are autorizatie de constructie si este o ,,instalatie" omologata?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Stefan Popescu scrie: ...Carp Zone, membru al Federației! :D
Alta minciuna !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”