Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Toni86 scrie:era deja , ultimele 2 echipe au platit in aceeasi zi , una din ele era in asteptare, dar urmarind concursul cupa tarom, ce s-a tinut cu 18 echipe ,am introdus al 18 loc ce va fi pozitionat pe insula mica , cu alte cuvinte nu am umblat deloc la micsorarea locurilor , acest loc este capatul baltii si tine foarte mult peste
Parerea mea e a sunt de ajuns 18 echipe,noi la cel de 24 de ore am fost pe standul 15 si am luat mai multi pesti din malul de vis a vis.valiauto68 scrie:Toni86 scrie:era deja , ultimele 2 echipe au platit in aceeasi zi , una din ele era in asteptare, dar urmarind concursul cupa tarom, ce s-a tinut cu 18 echipe ,am introdus al 18 loc ce va fi pozitionat pe insula mica , cu alte cuvinte nu am umblat deloc la micsorarea locurilor , acest loc este capatul baltii si tine foarte mult peste
Tony ai putea sa pui la bataie si standul de langa calugar si poate pe malul celalalt si astfel sa fie lumea multumita daca vrea sa participe!
Cat despre micsorarea locurilor... nu prea mai ai cum (si asa fie vorba intre noi se cam canta hora unirii, mana in mana..)
Cat despre cat de mult peste s-a prins la cupa tarom... baietii sa se uite pe clasamente pt ca au fost echipe care nu au avut nici macar 5 baboi!
Fire intinse tuturor si atmosfera frumoasa!
Tony nu ne cunoastem, decat din vedere, deci nu am nici cea mai mica problema cu tine! Probabil ca eu sant altfel si poate ca am comentat ceva ce nici nu ma interesa. Nu eu am ales balta pentru cupa tarom...am venit pentru ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu sulimanu... Despicam firul in 4? nu mai are rost.Toni86 scrie:Vali nu a spus nimeni de micsorarea locurilor de pescuit, locul de la calugar este in concurs , la cupa tarom sa pescuit 24 de ore dupa inundatii ,un concurs la crap este minim 48 de ore, eu zic ca s-a prins mult peste si la cupa tarom, nu ai fost cu noi la cantarire sa vezi de ce am intarziat cu cantarul pana la 2 , am cantarit si 30 de exemplare, am vazut in unele discutii ca nu prea ti-a convenit balta nici inainte nici dupa concurs , daca ai ceva cu mine personal sau cu balta ce o administrez inafara faptului ca este mica si alte directii de pescuit nu pot sa dau , te rog frumos sa imi spui , toate cele bune.