Moderator: gor965
Stai linistit, o sa intervina Oliviu Orhei si o sa ne comunice lucrurile importante.irinel bunica scrie:Maine este obligatoriu sa se trimita membrii echipei? Unde se trimit echipele? Se posteaza aici?
Nu o spun ca un repros dar trebuie sa stim!
...s-au gindit, ca nu suporti briza mariigor965 scrie:... ca ptr. alea cu datul cu pixul pe-o foaie, indicat directiile si facut tara la cantar eu nu sunt bun si sunt nominalizati altii !
Pe topicul : Sedinta AGVPS in data de 28.05.2013Val scrie:La Orhei se rezolva printr-o cerere la AGVPS sau urmariti site-ul AGVPS.ro . Sau crapimari , sau crapi mici , sau ce vrea el . Nu va impacientati ))) Sa nu va mire ca unele echie nu vor fi primite pe balta doar pentru ca nu au anuntat echipa din timp ... si au avut intrazdneala sa nu urmareasca blogul personal al maestrului ...)))
Nesimtire la cote maxime, se pare ca iar sunt favorizati arbitrii exclusi din competitii din motive de furt sau favorizarea echipelor cotizante,arbitre fete frumoase, sau papitoi care vin pe bani putini !gor965 scrie: Costul lor (timpul efectiv de lucru) se ridica la diurna unui arbitru la CN (cam 35 ron per lot)...asta, ptr. ca evident, eu nu sunt insarcinat decat la munci din astea mai solicitante ptr. creier, ca ptr. alea cu datul cu pixul pe-o foaie, indicat directiile si facut tara la cantar eu nu sunt bun si sunt nominalizati altii !