sa-nteleg ca tu esti reprezentantul Nash la noi ?...cu tot respectul, dar din ce postezi aici si pe ce ton, ori ne iei de fraieri ori n-ai nici o treaba cu ce ai de facut ca reprezentant comercial...chiar daca locuiesti in UK, sa stii ca tu in Romania n-ai putea sa ocupi nici cel mai mizer post de relatii cu clientii intr-o firma serioasa

daca tu esti cel care a venit in iarna sa faci prezentarile pt. produsele Nash, chiar nu ma mira atitudinea ta de aici...imi aduc aminte ca ma pufnea rasul cum prezentai noii senzori la unii ca Johann/Mateianu/Cioara etc, de parca astia erau niste copii care nu pescuisera in viata lor si trebuia sa-i inveti tu si mai bagai si niste texte de gradinita la care, sincer, ma asteptam in orice clipa sa fii luat la misto sau direct la suturi chiar in fata camerei pvtv
in rest, la mine a fost simplu, m-a pacalit tata Kevin cu o boarfa de cateva zeci de lei, iar eu am avut grija sa-i fac reclama negativa la toti cunoscutii cand vine vorba de haine...iar cand sunt intrebat de bagajerie sau camping, unde Nash e in top, ma fac ca imi aduc aminte doar de Trakker/Chub etc...eu insumi, cand am vrut sa-mi cumpar ceva de camping, am ales altceva decat Nash, tocmai pt. teapa aia de cateva zeci de lei..asa inteleg eu sa penalizez un producator care pur si simplu m-a pacalit, adica mi-a vandut un produs de calitate inferioara la pret de calitate superioara
in concluzie, moshu m-a pacalit o data cu zeci de lei, iar eu am avut grija sa piarda banii pe achizitii de cateva mii ale mele sau ale cunoscutilor si suma creste pt. ca reclama negativa o sa-i fac in continuare ...job done, ce zici asa procedeaza un client educat din UK sau e prost la nesfarsit si pune botul la vrajeli de doi lei ?