Gata Mah. Am trimis urmatorul text:
Stimati Domni si Doamne!
Ma numesc Cornel Serban si sunt un pescar din Romania. De curand am inceput sa aprofundez pescuitul competitional, motiv pentru care a trebuit sa ma ocup si de echipamentul cu care ma prezint atat in competitii cat si la antrenamente sau pur si simplu la cate o partida de agrement. Fiind un individ cu pretentii asupra modului in care ma prezint public am facut studii asupra pietelor de profil si m-am oprit asupra produselor comercializate de catre Dumneavoastra. Bineinteles calitatea fiind targetul vizat. In materie de bagajerie si camping n-am avut nici-o nemultumire, mai putin faptul ca nefiind atat de bine implementati pe piata romaneasca a trebuit sa fac tot felul de compromisuri insemnand chiar si cumpararea de produse second hand, deoarece unicul distribuitor Nash era magazinul Big Fish. Acum insa, de cand s-a deschis reprezentanta din tara noastra, cu bucurie va spun ca ma astept sa reusiti sa rezolvati si problema stocurilor. E total neplacut atat pentru noi ca si clienti cat si pentru furnizorii nostrii sa gasim intelegere fata de faptul ca nici comenzile cu durata lunga nu se pot onora. Bineinteles ca exista motive destul de argumentate, dar pe fondul lipsurilor suntem nevoiti sa acoperim cu alte branduri. Personal, chiar daca ma repet, nu vreau sa arat ca pomul de craciun. Am ales sa investesc in brandul Nash si vreau ca tot ce ma reprezinta sa-mi etaleze si stilul.
Acuma, lasand curtoazia la o parte, dar si dorinta de a nu mi se interpreta acest demers drept unul malitios, vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca un potential EastGate e pe cale sa se produca pe piata noastra, in ceea ce privesc produsele Dumneavoastra si as fi de acord sa particip, daca se poate spune la blocarea sa. Mai exact este vorba despre vestimentatia din ultima vreme. Sunt posesorul mai multor articole de care sunt multumit pana undeva insa, la fel ca si foarte multi cunoscuti de-ai mei intampinam probleme la calitatea costumelor de tip Tracksuit si ZT Second Skin, cat si la tricouri sau sepci. Am inteles ca s-a pus problema rezistentei materialelor la factori de stres mecanici cum ar fi apa, chimici precum detergentul sau fizici, radiatiile UV. In acest caz ele nu-si mai justifica valoarea comerciala destul de ridicata, indiferent de tara in care vor fi vandute. Personal am purtat Tracksuit Jacket-ul doar acasa, de nou, ca sa vad cum se manifesta nou si cum va arata dupa spalare. Am avut o surpriza destul de neplacuta sa observ ca a intrat foarte mult la apa si i s-au destrabalat mansetele si banda elastica din talie. Acum, dupa prima spalare ma pot debarasa de el si mi-l doream ca un hanorac de lucru in stand nu neaparat pentru defilare. In plus, am fost nevoit sa-l cumpar pe o marime fixa pentru ca Big Fish-ul nu-mi putea garanta o marime adecvata din cauza stocurilor. Este vorba de un L, situatie in care mie-mi trebuia un XL.
O alta problema as dori sa vi-o relatez vis a vis de Twin Skin Thermal Mug. Am cumparat aceasta cana din descrierile vanzatorului fara a-i cunoaste realele performante si vreau sa va spun ca o folosesc cu foarte mare placere, dar trebuie sa reclam faptul ca nu tine bauturile calde si nici reci, catusi de putin. Pentru un pescar de vreme rece devine inutilizabila.
Ca un ultim aspect doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca ne dorim ca brand-ul Nash sa fie mai mult prezent pe piata noastra deoarece mai sunt si alte produse care ne intereseaza. Spre exemplu BallMaker-ele. Le solicitam de cand am aflat de existenta lor si nu avem o certitudine asupra timpului in care le vom putea achizitiona. Tot aici doresc sa va solicit in nume personal, dar si al altor cativa cunoscuti ca ne-am dori si marimi mai mari in diametru. Cele de 80 ne-ar satisface doleantele multora, deoarece pescuim mult la crapi mici sau vizam pescuitul cu hrana cat mai naturala. Plus ca eu sunt pescar de conjunctura si merg si la stationar. Bineinteles ca si la rapitor sau pe fluviul Dunarea, dar stiu ca nu e segmentul targetat al Dumneavoastra.
In final, doresc sa va asigur de toata consideratia mea si a altor prieteni, fata de munca pe care o depuneti si pentru faptul ca v-ati aplecat ochii si asupra nevoilor pescarilor romani.
In speranta unei bune colaborari, va saluta un client aproape multumit

.
C.Serban.
Urban culture.