Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Serbian carp classic

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

brietudor scrie:Un kkt de concurs, banii aruncati pe fereastra. Mi s-au atrofiat muschii de cat am stat pe scaun si cat am dormit. La 11.30 ne-am gasit standul, la 12 a inceput concursul. La 1 am terminat de carat bagajele dupa ce ne-am facut loc prin padure. Pana la 1.30 prin fata standului nostru zici ca era concurs de barci cu motor. Au urmat 4 zile in care am prins un caras si mult somn pitic. In 4 zile de stat pe balta am vazut aseara o saritura de crap. restu s-au spus mai sus.
O mare tzapa, nu spun asta pentru ca nu am punctat, ci pentru ca nu au punctat 35-40 echipe, majortitatea echipe cu renume, nu se poate sa faci un concurs de asa o anvergura pe o balta de genu asta....si daca tot s-a facut , nu s-a respectat regulamentul....sunt convins ca s-a cantarit mai mult din pix decat cu cantarul, in fine, prima si ultima data cand ma duc la un concurs organizat de sarbi, poate sa vina invitata si jessica alba si sa umble din stand in stand si tot nu ma duc......am aruncat banii la gunoi.....
normal ! :?: mai mult din "pix"

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

zvonko scrie:chiar sunteti nesimtiti ! cei mai mari tepari recunoscuti sunt romanii.cred ca nu trebuie sa explic de ce.
Daca se poate mai multe detalii ar fii si mai ok sa stim si noi de ce suntem nesimtiti? :roll:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

GCC

Mesaj de GCC »

zvonko scrie:chiar sunteti nesimtiti ! cei mai mari tepari recunoscuti sunt romanii.cred ca nu trebuie sa explic de ce.
Ce tupeu are asta.Si asta spune un pescar care a fost la acest concurs de doi bani (nu vreau sa scriu alte cuvinte pe care le-am in cap acum).Furt pe fata,dupa tragerea la sort au schimbat locurile,ma uitam la harta si la loc si era total altceva.Cand am intrebat pe arbitru de ce au schimbat locurile a spus ca daca nu am filmat asta este si tipa ca un crizat (eram cam 12 pescari acolo si nu ne venea sa credem cum ne fac pe fata.Ce sa mai spunem de cantarit fara martori si cu acea regula stupida sa nu ai voie sa iesi din stand ziua (tot hotul se teme de furat).Asa ca termina cu faza ca romani sunt hoti,ca mai mari ca voi nu exista.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Stai linistit Zvonco ca iti iei tu P...le in locul lor.

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

:))

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Da gunoiu ala de Milos Misic (Milog Misogin--asa i se potriveste mai bine numele) care cauta participanti pe facebook si mintea verzi si uscate dupa care a dat ignore tuturor pe care ii avea pe facebook si zicea ceva ce nu ii convenea cum este?

PS: Pacat ca nu s-a pisat Liviu (Granit Baits) pe ei dea binelea nu numa povesti :oops: :oops: :oops: gunoaiele drecului si javre comuniste
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

si mie mi-a dat add pe facebook dupa care ma blocat... chiar vorbisem destul de mult cu el si parea ok... mi-a facut si rezervare la o balta de la ei... dupa care spuf! a disparut... blocandu-ma :)

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Ahotnic scrie:si mie mi-a dat add pe facebook dupa care ma blocat... chiar vorbisem destul de mult cu el si parea ok... mi-a facut si rezervare la o balta de la ei... dupa care spuf! a disparut... blocandu-ma :)
Si iti dai seama ca te-a blocat fara motiv si fara sa-i fii spus ceva urat la adresa lui,lucru asta ii arata adevaratul caracter mizer de pacalici notoriu.
Unde acum 2-3 saptamani facea clisma cu limba la lume pe facebook acum la aceeasi oameni le da ignore dupa ce la unii le-a si luat banii :oops:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

tonny scrie:
Ahotnic scrie:si mie mi-a dat add pe facebook dupa care ma blocat... chiar vorbisem destul de mult cu el si parea ok... mi-a facut si rezervare la o balta de la ei... dupa care spuf! a disparut... blocandu-ma :)
Si iti dai seama ca te-a blocat fara motiv si fara sa-i fii spus ceva urat la adresa lui,lucru asta ii arata adevaratul caracter mizer de pacalici notoriu.
Unde acum 2-3 saptamani facea clisma cu limba la lume pe facebook acum la aceeasi oameni le da ignore dupa ce la unii le-a si luat banii :oops:
Bravo lui ! Nu i-a obligat nimeni sa se duca, ce sa faci daca i-a inebunit castigul... :D Vezi Caritas, Gerald, etc... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

GCC

Mesaj de GCC »

Este o vorba "mulţi eroi după război”.
Iti dai cu parerea fara nici un rost si "jignesti" oameni care au fost acolo.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”