Mai Legio,(m-am enervat!!!)
Am tot asteptat sa "evoluezi" la nivel de "reprezentant Nash in Romania" ,atat in mesajele publice cat si in privat!!!
1)Inainte de a decide tu cine este "profesionist,elegant,demn de o discutie cu tine" va trebui sa :
- iti dai numele adevarat
- explici ce experienta ai in management /marketing
- explici ce experienta ai in pescuit
- ce "logistica" ai folosit in decursul anilor si de ce ar trebui sa alegem Nash!!!,in dauna altor firme
- repet - "ce te imputerniceste sa fii arogant!!!

?
- de ce suntem datori (ca si clienti) sa acceptam explicatii imbecile de gen "supersculele Nash" trebuie purtate noaptea(fara UV

),"nu trebuie spalate(sa le purtam prin casa

),trebuie spalate cu Perrier
2) Exista o gramada de persoane care au venit cu dovezi clare de produse de 2 lei vandute cu pret de "lux":
- Nash in Anglia nu este ce ne imaginam noi romanii
- este o firma de "familie"(cum spunea un coleg de forum)
- nu are reprezentante ci doar sponsorizeaza "niste pescari"
- am studiat ani de zile forumurile englezesti in care "majoritatea acestora" se plang de preturile Nash la produse echivalente cu preturi mai mici
- acestea necesita "replacement " imediat cu scuze !!!!!!!!!!!!!!!!!!
3) In Romania Nash a fost "prezentata" de niste pescari mai "seniori" ceva de gen "Mercedes!":
- a devenit o "uniforma" de gen "superpremium" fara argumente
- este reprezentata de un "nickname" arogant si fara experienta in relatia cu clientii
- cred ca in Romania vinde mai mult decat in Anglia(inca!)
- cred ca tu esti superdepasit/ti se pare ca reprezinti pe Dumnezeu/consideri ca romanii sunt retardati(vezi Campionatul Mondial/Cupa Mondiala)
- romanii inca achizitioneaza produse de "lux"pentru "imagine" - daca produsele sunt "de ..........." vor renunta instant la "firma respectiva"
Daca tot se vorbea de "bani la modul serios" :
- Kevin sa schimbe produsele de ........
- sa angajeze un profesionist pentru reprezentativitate(mai putin pescar si mai mult orientat catre client service)
- Nash Tackle sa ofere "puncte de vedere oficiale"
- sa angajeze un reprezentant orientat catre "business" si mai putin orientat catre "ego"
Pana la lamurirea tuturor acestor "puncte fierbinti" Nash "is forbidden for me!!!!!!!!!

"
PS - Daca continui cu "aburelile ieftine!!!" nu te mai astepta la "raspuns"(pierd timp pretios)