Buna ziua tuturor,
numele meu este Brad si am participat la concurs in cadrul echipei Real carp team , echipa sub steag sarb (datorita capitanului Peter Lero -sarb-) , formata din 2 romani si un sarb ,toti trei din Bucuresti.
De la inceput tin sa precizez ca nu vreau sa jignesc pe nimeni si as aprecia sa primesc acelasi tratament,scriu pentru a lamurii cateva lucruri din multele scrise aici. Am sa scriu doar despre cele care le cunosc personal si nu din auzite.
1. Am participat la concurs in peg 48 sector D
2. Castigatorul sectorului ( Melek ) a fost si castigatorul concursului asa ca a decis sa renunte la cumularea premiilor , echipa Real carp team (echipa romano-sarba) fiind declarata castigatoare de sector D
3. Crapul comun despre care se vorbeste in comentariile anterioare ca a fost 9.50 si dupa 9.44 , este crapul prins de echipa noastra si a fost trecut 9.44 la cantarire....cei care au auzit ca a fost 9.50 si dupa 9.44 ar trebuii sa spuna de unde au auzit.
4. Rog pe cei care nu au participat si nu au fost acolo sa nu vorbeasca din auzite.
5. Parasirea standului era permisa pe timpul zilei cu conditia de a informa arbitrul,lucru dealtfel specificat clar in regulamentul concursului care a fost inmanat fiecarei echipe la inceperea concursului inainte de tragerea la sorti (rog pe cineva care-l are sa-l scaneze si sa-l posteze )
6.Va confirm conditiile grele din standurile de la padure , noroi, canal de 25-40 m latime , sanse foarte mici sa treaca ceva de echipele din dreapta -stanga pentru cei aflati la mijloc....primul peste (si singurul ) a intrat dupa 81 de ore de pescuit fara nici un tac.
7. Echipa din standul 47 a avut niste conditii groaznice...exact asa cum au scris, totusi au reusit sa puncteze inca din a doua zi...tot respectul pentru ei.
8.Premiile de sector au fost acordate ,noi am luat produse de la mkm in valoare de 1000 E (daca asta e valoarea lor reala sau nu nu stiu ) aproape 60 kg de boiles, dipuri,amino,etc...la festivitate am vazut ca si echipa romaneasca din C a luat premiul in produse.....erau 3 lansete (nu stiu detalii...firma)...rog pe unul din ei sa confirme
9.Capitanul echipei cu ,,pipiul" a venit a doua zi la terasa unde era sediul concursului si a spus ca echipa nu trebuie descalificata , ca doar colegul lor sa paraseasca concursul pentru ce a facut ....recunoscand ca colegul a fost ,,lemn" si ca a gresit....eram chiar acolo, cumparam bere(informasem arbitrul ca parasesc standul

)...rog capitanul lor sa scrie aici pozitia lui sunt sigur ca este un tip corect.....ca omul a facut sau nu taraboi nu stiu pentru ca nu am fost acolo la momentul incidentului...
10. Treaba cu placutele este reala, a fost o bulibaseala totala la reperarea pegurilor 47-55.....nu am vazut pe nimeni cu placute prin mana dar confirm ca nici arbitrii nu au stiut exact pe unde se afla standurile cu exactitate...am inteles ca sunt alte echipe care au vazut mai multe...sa scrie dar sa-si asum ce spun cu numle si standul pe care au participat pentru ca ceea ce spunem sa aiba credibilitate.
11. cantarirea nu a fost facuta in prezenta nici unui martor ...cel putin in cazul nostru...o tampenie , pentru ca asa exista prezumtia de frauda. Greseala mare de organizare !!!
12. In pegul nostru arbitrul a trecut in fiecare dimineata si a lasat o foaie cu clasamentul sectorului si la general, in 2 seri a trecut de asemenea sa lase hartiile...nu stiu in celelalte seri pentru ca fiind de noapte sera eram in cort la somn.
13. Domnule Dan Dragan apelativul ,,bai Peter Lero, cine ii mai fi si tu" , nu va face cinste mai ales ca nu cunoasteti persoana....cei din Bucuresti , pescarii de C&R cunosc ,,omul'' si daca au ceva de spus despre credibilitatea lui ii rog sa posteze (cu nume reale bineanteles

)
CONCLUZIE
organizare cu multe lacune, balta frumoasa peste putin , unele standuri paradis altele iad ,
Ps.
va rog inca o data sa ne respectam unii pe altii altfel multi din cei care nu sunt inca implicati in fenomen or sa traga concluzii gresite si nu vreau sa traiesc ziua in care sa-mi fie rusine sa spun ca sunt pescar !