Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Lanseta MTX11 este mai moale in aruncare decat MTX12 . Cu toate acestea este foarte rezistenta . La concursul international de casting din Bulgaria din primavara acestui an Cristi Mihalcea a castigat categoria de pana in 3,5 lbs cu MTX11 , avand o aruncare de 186m cu fir de 0,28 !!! Deci chiar daca este subtire , usoara si elastica totusi "poate" si acolo unde alte modele similare ca putere plesnesc .viper28 scrie:Buna ziua,
As dori si eu un sfat in legatura cu modelul MTX 11. Sunt posesor de MTX 12, 3.9m si 4 LBS(primul model). As dori sa iau ceva un pic mai "moale" si imi plac lansetele din gama MTX.
As dori sa stiu daca achizionez MTX 11 as putea folosi momitoare fara a afecta lanseta? Nu vreau sa o rup sau sa aiba blanc-ul de suferit in timp. Rog pe cine a utilizat MTX 11 sa imi spuna parerea lui.
Tin sa mentionez faptul ca MTX 12 m-a ajutat foarte mult in lanseuri. Nu am tehnica, dar arunc destul de bine (cel putin asa cred); am folosit si momitor si plumb inline - "TANCURI". As dori ceva mai moale, dar totusi sa pot arunca destul, poate nu cat MTX 12, dar macar sa se apropie ca performante in lansare.
Va multumesc anticipat,
Serban Catalin.
Inele slim ?osc1or scrie:eu ti-am mai spus si pe balta
incearca baracuda competitionieftin si bun