MTX 12 sau MTX 11

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

viper28
Puncte: 0

MTX 12 sau MTX 11

Mesaj de viper28 »

Buna ziua,
As dori si eu un sfat in legatura cu modelul MTX 11. Sunt posesor de MTX 12, 3.9m si 4 LBS(primul model). As dori sa iau ceva un pic mai "moale" si imi plac lansetele din gama MTX.
As dori sa stiu daca achizionez MTX 11 as putea folosi momitoare fara a afecta lanseta? Nu vreau sa o rup sau sa aiba blanc-ul de suferit in timp. Rog pe cine a utilizat MTX 11 sa imi spuna parerea lui.
Tin sa mentionez faptul ca MTX 12 m-a ajutat foarte mult in lanseuri. Nu am tehnica, dar arunc destul de bine (cel putin asa cred); am folosit si momitor si plumb inline - "TANCURI". As dori ceva mai moale, dar totusi sa pot arunca destul, poate nu cat MTX 12, dar macar sa se apropie ca performante in lansare.

Va multumesc anticipat,
Serban Catalin.

osc1or
Veteran

Re: MTX 12 sau MTX 11

Mesaj de osc1or »

eu ti-am mai spus si pe balta :)
incearca baracuda competition :) ieftin si bun
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

Eu tot spre MTX inclin. Si daca imi cumpar MTX 11 am curaj sa ma bag o la braila pentru aruncat. MTX 11 contra baracuda ta. Tehnica ta contra tehnica mea.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

n-ai sanse :)
Critic echilibrat

viper28

Mesaj de viper28 »

Cand ne bagam la o braila? Acum cu MTX 12 sau astepti in cazul in care imi iau MTX 11?

viper28

Mesaj de viper28 »

O sa stabilim telefonic aceasta mica "intrecere". Astept totusi parerile celor care vor sa ma ajute si sunt in cunostinta de cauza.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

viper28 scrie:Buna ziua,
As dori si eu un sfat in legatura cu modelul MTX 11. Sunt posesor de MTX 12, 3.9m si 4 LBS(primul model). As dori sa iau ceva un pic mai "moale" si imi plac lansetele din gama MTX.
As dori sa stiu daca achizionez MTX 11 as putea folosi momitoare fara a afecta lanseta? Nu vreau sa o rup sau sa aiba blanc-ul de suferit in timp. Rog pe cine a utilizat MTX 11 sa imi spuna parerea lui.
Tin sa mentionez faptul ca MTX 12 m-a ajutat foarte mult in lanseuri. Nu am tehnica, dar arunc destul de bine (cel putin asa cred); am folosit si momitor si plumb inline - "TANCURI". As dori ceva mai moale, dar totusi sa pot arunca destul, poate nu cat MTX 12, dar macar sa se apropie ca performante in lansare.

Va multumesc anticipat,
Serban Catalin.
Lanseta MTX11 este mai moale in aruncare decat MTX12 . Cu toate acestea este foarte rezistenta . La concursul international de casting din Bulgaria din primavara acestui an Cristi Mihalcea a castigat categoria de pana in 3,5 lbs cu MTX11 , avand o aruncare de 186m cu fir de 0,28 !!! Deci chiar daca este subtire , usoara si elastica totusi "poate" si acolo unde alte modele similare ca putere plesnesc .
Lanseta se poate proba in baza unei garantii . Este cea mai sigura solutie la achizitionarea unui set de lansete .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:eu ti-am mai spus si pe balta :)
incearca baracuda competition :) ieftin si bun
Inele slim ?
Mufare rectificata ?
Mandrina Fuji ?
Aruncari mai lungi ?
Greutate blank ?
Rezistenta ?
Garantie ?
Pret ?
... sau asa pur si simplu ? :)

P.S. Intrebam de MTX 11 si 12 , ca doar asta este subiectul ? :wink: :D

viper28

Mesaj de viper28 »

Multumesc lui Dan Mitranescu pentru interventie. O sa trec pe la magazin sa vad exact cum arata si cum se prezinta modelul MTX 11.
Am sa postez parerea mea dupa ce o sa vad modelul in speranta ca-i pot ajuta cu pareri pe cei ce doresc sa achizitioneze acest model.

Cu stima,
Serban Catalin

viper28

Mesaj de viper28 »

Nimeni?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”