CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Vali Vesa »

Confirm convorbirea telefonica de azi cu AV. Raspunsul meu o sa il vedeti mai jos.

Dar sa o luam de la cap.

Clubul Ovidius isi desfasoara activitatea din anul 2007. De-a lungul timpului a participat in fiecare an la calificarile pentru mondiale. Si-a fomat un nucleu de pescari de competitie care, pe langa aspectul de competitie, mai sunt si prieteni. In jurul nucleului am testat in fiecare an alti pescari. Unii au ramas in lot, altii nu. Dar imi place sa cred ca am ramas prieteni. Eu vreau ca acest club sa fie ca o familie si pana acum am reusit, zic eu.

In anul 2009 Marius Barbu si Marius Din au fost campioni nationali.
In anul 2012 lotul Ovidius s-a clasat pe locul 3 la CN.
Anul asta am castigat Campionatul de pescuit sportiv la crap AGVPS.

Cum poate sa creada cinava ca putem sa renuntam la munca noastra de ani de zile? Cum poate cineva sa creada ca familia asta o sa se destrame la prima strigare venita de la federatie si ca pescarii o sa dea fuga sa se legitimeze la clubul cetate?

Nu, nu suntem oportunisti si ramanem uniti acolo unde ne este locul.

S-auzim numai de bine
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

popescu59 scrie:Fratilor deci sa inteleg ca refuzati selectia la lot ??? Referitor la Androne ma gindeam ca poate ne trebuie si ceva de genul lui ca nu se stie niciodata , la ce ideii geniale are . Florine am facut selectia pe mai multe criterii de performante asa ca te rog sa vii in lotul nostru . :lol: :lol: Daca refuzi selectia il iau pe Adrian Mutu.
popescule cer scuzeeee............. :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

FELICITARI! Lotului Ovidius...numai cine nu a participat la concursuri finale pentru calificari la mondiale nu stie corect cate sacrificii se fac pentru castigarea titlui de campion national
Din ce vad acum ,vine nenea federal sa ciordeasca munca altora ...cum vine asta?
Un lucru mie mi- este clar ...atata timp cat pescuitul nu este recunoscut ca sport pe plan international MTS-ul nu are ce cauta in ecuatia asta si prin extrapolare nici federatia lui peste prajit NU-SI ARE LOCUL AICI
CIPS-ul are reprezentant din Romania(deocamdata...la anul mai vedem)...nu vad de ce federalul se baga in ciorba asta pana nu are acreditare cips-fips...sa taca pana o sa aibe tot ce e necesar pentru a reprezenta Romania si PESCARII la forumurile internationale de pescuit.Sa termine cu amenitarile cu tribunalul si DNA-ul pana nu e stapan de situatie.....cu ce-o sa fie si cu tot felul verbe la timpul viitor sunt satul...prezentul e cu treaba
felicitari OVIDIUS !
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

AV...esti pescar sau mercenar? :oops:
Imagine

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Vali Vesa scrie:Confirm convorbirea telefonica de azi cu AV. Raspunsul meu o sa il vedeti mai jos.

Dar sa o luam de la cap.

Clubul Ovidius isi desfasoara activitatea din anul 2007. De-a lungul timpului a participat in fiecare an la calificarile pentru mondiale. Si-a fomat un nucleu de pescari de competitie care, pe langa aspectul de competitie, mai sunt si prieteni. In jurul nucleului am testat in fiecare an alti pescari. Unii au ramas in lot, altii nu. Dar imi place sa cred ca am ramas prieteni. Eu vreau ca acest club sa fie ca o familie si pana acum am reusit, zic eu.

In anul 2009 Marius Barbu si Marius Din au fost campioni nationali.
In anul 2012 lotul Ovidius s-a clasat pe locul 3 la CN.
Anul asta am castigat Campionatul de pescuit sportiv la crap AGVPS.

Cum poate sa creada cinava ca putem sa renuntam la munca noastra de ani de zile? Cum poate cineva sa creada ca familia asta o sa se destrame la prima strigare venita de la federatie si ca pescarii o sa dea fuga sa se legitimeze la clubul cetate?

Nu, nu suntem oportunisti si ramanem uniti acolo unde ne este locul.

S-auzim numai de bine

Asta coloana vertebrala si mare caracter!! BIG LIKE!!!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

In sfarsit avem o federatie cu acte in regula si un antrenor care merita sa antreneze lotul de pescari la crap al Romanie, te felicit inca odata VLADEANU ,Clubul Mr.Fish este de partea ta.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Federatie o fi, dar antrenor...sa avem pardon!!!
"Keep it simple!"

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

George Tite scrie:In sfarsit avem o federatie cu acte in regula si un antrenor care merita sa antreneze lotul de pescari la crap al Romanie, te felicit inca odata VLADEANU ,Clubul Mr.Fish este de partea ta.
Oare numai pe mine ma apuca o mare greata cand vad o asemenea postare, oare baietii de la Ovidius impreuna cu Vali Vesa ce gandesc cand cu doua zile in urma au castigat pe BALTA dreptul de a ne reprezenta la mondiale iar unii dintre cei care acu doua zile i-au felicitat , acu nu stiu cum sa faca lotul Romaniei.Curat romaneste, ne meritam soarta.Nu vorbesc in numele clubului (Planet) dar eu ca pescar sa accept propunerea lui Andrei Vladeanu in acest moment m-ar desconsidera si niciodata n-as mai putea sa-mi privesc colegii pescari in ochi la concursurile private la care poate voi mai fi prezent.Nu pot sa cred ca cineva care cu doua zile in urma au concurat impotriva celor de la Ovidius si au pierdut pot macar sa gandeasca ,ca ar putea sa le ia locul in Portugalia.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

discutia a degenerat

nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.

mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.

daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
The One Team

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Dle Vladeanu, as fi vrut sa-mi schimb prima impresie despre dumneavoastra...... dar ma bucur ca nu m-am inselat. Prietenii stiu de ce!
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”