CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale.
Din punctul de vedere al Federatiei are si finantarea.

Are avizarea , dar nu si obligatia ! Este alegerea AG a CIPS .
Asa e pe la astia pe afara , vezi referendumul de asta vara .
Ultima oară modificat Mar Iun 25, 2013 21:57 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

In cazul in care, prin absurd, se va pune problema, Planet Carp va declina orice invitatie de a participa la mondialele 2013. Este meritul celor de la Ovidius, ei sunt campionii Romaniei si ei trebuie sa participe la CM.
Castigarea participarii la CM trebuie sa se faca DOAR pe balta, restul e cancan.
Inca odata felicit clubul Ovidius pentru castigarea CN si va urez fir intins in Portugalia.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabisandu scrie:In cazul in care, prin absurd, se va pune problema, Planet Carp va declina orice invitatie de a participa la mondialele 2013. Este meritul celor de la Ovidius, ei sunt campionii Romaniei si ei trebuie sa participe la CM.
Castigarea participarii la CM trebuie sa se faca DOAR pe balta, restul e cancan.
Inca odata felicit clubul Ovidius pentru castigarea CN si va urez fir intins in Portugalia.
Like !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: Da' daca CIPS-ul nu se conformeaza (ceea ce e foarte probabil), ce e de facut?
nu e treaba mea.

eu incerc numai sa va atrag atentia ca agvps-ul s-ar putea sa nu mai poata sa bage echipa nationala la mondiale. atat.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

pe intelesul tuturor ,asta ar suna cam asa .........

1 prin puterea cu care ai fost investit recunosti braila ilegala de la corbu !!!!!!!!!!
2 mai mult decat atat ,tot prin puterea cu care ai fost investit aprobi finantarea lotului OVIDIUS........lot ce va fi dat in judecata de catre federatie pentru nu stiu ce articol din codul penal .............pentru deplasarea in Portugalia a infractorilor ce vor fi condamnati !!!!!!!!!!!!!!!!!
3 in mod logic si normal antrenorul lotului trebuie musai sa faca parte din delegatie si poate ramane ceva si din decont !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doamne ce vremuri traim :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si daca ar fi asa ...e simplu !
Selectionerul lui Popescu sa alega intreaga echipa Ovidius ! CN 2013 .
Se descurca ei cu deplasarea , si asa era pe cont propriu si la AGVPS .

La anul sa faca ce p..a lui lui vrea ...daca isi permite .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Domnule Andrei Vladeanu ca sa puteti purta titulatura de "antrenor" trebuie sa faceti scoala de antrenori care este adevarat ca incepe in august dar se termina in SEPTEMBRIE 2015 in cazul in care reusiti sa treceti toate examenele.Sa revenim la trecut din 2004 pana in prezent 2012 a fost anul in care nu ti-ai bagat coada si atunci ROMANIA a devenit campioana mondiala.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

andrei vladeanu scrie:Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale.

INTREB SI EU CEVA:OVIDIUS CONSTANTA,ISI POATE SCHIMBA NUMELE ADAUGAND LA FINAL SI ROMANIA?
DACA DA,ATUNCI SE POT DUCE LINISTITI IN PORTUGALIA DEOARECE DIN CATE STIU EU,NUMAI AGVPS POATE TRIMITE UN LOT SAU ECHIPA,CUM VRETI SA O NUMITI,LA ACEL CAMPIONAT MONDIAL,(POATE SPUN O PROSTIE,NU STIU)
OVIDIUS CANSTANTA ROMANIA.....SA VENITI CU AURUL MONDIAL
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

in mod sigur primele 7 loturi din clasament vor refuza oferta antrenorului federal .........dar cea de pe locul 8 ,reprezentata de catre seful antrenorului federal vor merge sa bea ''bagasu'' si sa manance ''bacaliaua '' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Domnule Vlădeanu, Federaţia Romană de Pescuit Sportiv, care credeţi că v-a angajat pe dvs, NU EXISTĂ !

Titulatura aceasta aparţinea unei fantome înfiinţate în trecut de Victor Tăruş, care, acum, în schimbul funcţiei de vicepreşedinte, a acceptat fuziunea cu FRPSC-ul popescian.
Dar, ce te faci cu Curtea de Apel Alba, care a respins cererea de fuziune a celor două "federaţii".
Ce-ar fi să purtaţi o discuţie cu şeful dvs. pe tema asta. Şi rugati-l să vă arate şi răspunsul MTS, semnat de dna Carmen Tocală, din care rezulta, limpede ca lumina zilei, că MTS nu poate să influenţeze decizia CIPS în privinţa reprezentării Romaniei la CM.

Îmi permit să vă dau un sfat: nu renuntati la dosarul ala de la ICCJ cu termen pe 27.11.2013. Cel putin pana la plecarea lotului de pescari in Portugalia.
Treaba se va sfarsi oricum cu f.u.t.a.i. Dar conteaza, pana la urma, cine pe cine, il fu...gareste pe celalalt. :wink:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”