Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Stefan Popescu scrie:Statutul CIPSVali Vesa scrie:ROMANIAStefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...
Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania
Calea Mosilor, 128
020882 - BUCURESTI - SECTOR 2 +40 21 314 3607 +40 21 313 6804 http://www.agvps.ro agvpsrom@yahoo.com
sursa
http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm#
ARTICLE-6-
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1.
The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1)
by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2)by expulsion:
a)due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or
additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of
angling;
c)in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.
Ați înțeles?
Și de altfel, aici trebuie să vă uitați:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html
Pigulici, ti-am mai spus sa nu dezinformezi! De unde scoti nazbatiile astea? Adica, dupa capsoru-ti, desi CIPS organizeaza CM si da drept de trimitere la CM carei organizatii vrea ea, la CM nu merge cine decide/invita CIPS, ci cine decide participanta?La CM merge cine vrea România, nu cine vrea CIPS.
Dreptul exclusiv de a reprezenta Romania la CIPS nu-l poate da decat CIPS-ul, pigulici! Nimeni altcineva! Cat de inept intelectual poate sa fie un individ care, in decurs de 2 ani (deja) sa nu priceapa inca chestia asta?Ea ["federatia"] a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Nu intentionez un dialog prea lung . V-am citit postarea , dar nu am gasit raspuns la cele 2 intrebari . De unde va provine dispretul asta fata de toata lumea implicata pina acum , sub o forma sau alta in pescuitul crapului si cum veti asigura modificarea reprezentativitatii Romaniei la nivel FIPS , fara validarea printr-un Congres FIPS . Mentionez ca in anul 2013 Congresul a avut loc acum ceva vreme .Stefan Popescu scrie:Domnule Pangică,
Așa cum v-am perceput și din postări și din discuțiile telefonice, sunt convins că veți înțelege cele ce urmează, întrucât consider că sunteți destul de bine dotat intelectual.
Știți foarte bine că despre această federație se vorbește de cel puțin 2 ani. Ba au fost chiar încercări anterioare de constituire la care (din câte am înțeles) ați și contribuit. Ea a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Știți de asemenea că dreptul de organizare a competițiilor oficiale naționale și internaționale revin de drept federației.
În ceea ce mă privește, am atenționat pe toate canalele de comunicare atât evoluția federației cât și punctul de vedere potrivit căruia nu vom permite să fim substituiți în drepturile pe care legea le conferă federației de către nimeni. Faptul că această federație a fost privită cu circumspecție (de multe ori alimentate cu o groază de intoxicări sau injurii) nu este vina noastră.
Nu sunt în măsură să apreciez valoarea loturilor prezente la Corbu și nici nu mi-am propus acest lucru, atâta timp cât respectivele structuri nu sunt membre ale federației și majoritatea nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive. Ce pot să vă garantez, este că avem destui pescari buni care să reprezinte România la competițiile oficiale, la toate probele sportive, nu numai la crap. Drept să vă spun din punctul meu de vedere această generație de pescari sportivi și-a cam terminat ce a avut de spus și trebuie înlocuită cu o nouă generație.
Ca să vă faceți totuși o impresie cum se pune problema la CIPS, din discuția pe care am avut-o cu dl. Szalay, pot să vă relatez doar 2 aspecte.
Primul, a fost întrebarea „Cine organizează competițiile oficiale naționale. ” Bănuiesc că nu aveți dubii cine este organizatorul acestora și cine le-a înregistrat la OSIM.
Al doilea „ Dacă nu am încercat să discutăm cu AGVPSR”. I-am prezentat corespondența trimisă de federație către AGVPSR și faptul că nu ni s-a răspuns. Mai mult i-am prezentat condițiile legale de deplasare ale loturilor reprezentative. Trageți dumneavoastră concluziile. Mai mult, i-a uitațivă cu ce se ocupă AGVPSR.
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Înțelegeți disperarea AGVPSR.
Cred că ați intuit care este diferența esențială dintre federație și AGVPSR. AGVPSR din asta trăiește, noi avem din ce să trăim. Cam atât.
Am eu impresia sau aici scrie România?Lucian SV scrie:d-le Popescu, chiar mă uitam la titlul topicului pe care cu mare mândrie l-ai deschis. ţie chiar îţi face plăcere să distrugi munca altora! mă refer aici la cei care pescuiesc şi vor să fie cei mai buni! cel mai bine ar fi ca, comisia de crap din superba dvs. federație să valideze rezultatul de la Corbu fiindcă altă selecție mai bună nu văd cum s-ar putea face. spui sărut-mâna cluburilor participante că nu te-a costat nimic din "consumație", ai o echipă campioană recunoscută de toți şi aşa "o să ne dai un semn de mila măriei tale".
Cine a hotarat CIPS-ul! Adica, cel putin pentru anul asta, "onor" AGVPS-ul stabileste asta!Problema care se pune este cine reprezintă România.
Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.Val scrie:Nu intentionez un dialog prea lung . V-am citit postarea , dar nu am gasit raspuns la cele 2 intrebari . De unde va provine dispretul asta fata de toata lumea implicata pina acum , sub o forma sau alta in pescuitul crapului si cum veti asigura modificarea reprezentativitatii Romaniei la nivel FIPS , fara validarea printr-un Congres FIPS . Mentionez ca in anul 2013 Congresul a avut loc acum ceva vreme .Stefan Popescu scrie:Domnule Pangică,
Așa cum v-am perceput și din postări și din discuțiile telefonice, sunt convins că veți înțelege cele ce urmează, întrucât consider că sunteți destul de bine dotat intelectual.
Știți foarte bine că despre această federație se vorbește de cel puțin 2 ani. Ba au fost chiar încercări anterioare de constituire la care (din câte am înțeles) ați și contribuit. Ea a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Știți de asemenea că dreptul de organizare a competițiilor oficiale naționale și internaționale revin de drept federației.
În ceea ce mă privește, am atenționat pe toate canalele de comunicare atât evoluția federației cât și punctul de vedere potrivit căruia nu vom permite să fim substituiți în drepturile pe care legea le conferă federației de către nimeni. Faptul că această federație a fost privită cu circumspecție (de multe ori alimentate cu o groază de intoxicări sau injurii) nu este vina noastră.
Nu sunt în măsură să apreciez valoarea loturilor prezente la Corbu și nici nu mi-am propus acest lucru, atâta timp cât respectivele structuri nu sunt membre ale federației și majoritatea nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive. Ce pot să vă garantez, este că avem destui pescari buni care să reprezinte România la competițiile oficiale, la toate probele sportive, nu numai la crap. Drept să vă spun din punctul meu de vedere această generație de pescari sportivi și-a cam terminat ce a avut de spus și trebuie înlocuită cu o nouă generație.
Ca să vă faceți totuși o impresie cum se pune problema la CIPS, din discuția pe care am avut-o cu dl. Szalay, pot să vă relatez doar 2 aspecte.
Primul, a fost întrebarea „Cine organizează competițiile oficiale naționale. ” Bănuiesc că nu aveți dubii cine este organizatorul acestora și cine le-a înregistrat la OSIM.
Al doilea „ Dacă nu am încercat să discutăm cu AGVPSR”. I-am prezentat corespondența trimisă de federație către AGVPSR și faptul că nu ni s-a răspuns. Mai mult i-am prezentat condițiile legale de deplasare ale loturilor reprezentative. Trageți dumneavoastră concluziile. Mai mult, i-a uitațivă cu ce se ocupă AGVPSR.
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Înțelegeți disperarea AGVPSR.
Cred că ați intuit care este diferența esențială dintre federație și AGVPSR. AGVPSR din asta trăiește, noi avem din ce să trăim. Cam atât.
Va multumesc .
Dovada, pigulici, dovada (dupa cum cerea imperativ, acu' 'fo 20 si ceva de ani, un ilustru om de stiinta, doctor, inginer, academician)! Scrisa!Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.