ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Val »

@Popescu

stimate domn , asa scenariu de sarpe viclean nu ma gandeam ca se poate intimpla . Domnule , chiar nu va intereseaza munca si bani cheltuiti de atitia oameni ? Nu considerati ca la Corbu s-au strins la modul serios , cam toata lumea pescarilor de crap cu ani si ani de cometitie ? De unde gasiti alti pescari ?
Modul cum tratati peste 150 pescari , manageri , arbitrii , samd este absurd si jignitor . Si toata dreptatea din lume daca ati avea-o nu puteti face aceste afirmatii , amenintari si nu puteti arata atita dispret fata de toata lumea .
Tot cu acesti oameni va trebui sa lucrati si daca va iese FIPS-ul , CIPS-ul sau mai stiu eu ce dracu . Cum va mai puteti uita in ochii lor ? Si cum puteti avea pretentia sa va acorde respect cind Dvs nu le acordati decit dispret ?
Observati ca folosesc repetitiv cuvintul dispret - eu asta am simtit din partea Dvs .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
Vali Vesa scrie:
Stefan Popescu scrie: ...Acolo scrie România, nu AGVPSR ...
ROMANIA
Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania
Calea Mosilor, 128
020882 - BUCURESTI - SECTOR 2 +40 21 314 3607 +40 21 313 6804 http://www.agvps.ro agvpsrom@yahoo.com

sursa
http://www.fips-ed.com/contact_eng.htm#
Statutul CIPS
ARTICLE-6-
Termination of Membership to the C.I.P.S.
1.
The Status of C.I.P.S. Member shall be deemed to be forfeited:
1)
by voluntary resignation notified by means of registered letter having effect upon expiry of the fiscal year;
2)by expulsion:
a)due to infringement to the principles, the articles of the Statute of the Association or
additional provisions therein;
b) if, within its own Country, a Federation loses its Status or National Association of
angling;

c)in the event of non payment of the fees due to the C.I.P.S. by National Federations.

Ați înțeles?

Și de altfel, aici trebuie să vă uitați:
http://www.cips-fips.com/cips/federations.html

Daca ne uitam in aceleasi statute - vedem ca pentru anul 2013 inlocuirea AGVPS cu Federatia nu se mai poate face . Expulzarea unui membru se face numai cu votul Congresului si in 2013 acesta s-a tinut deja . Prin urmare orice modificare se doreste , se poate face numai daca va apare pe ordinea de zi a viitorului Congres din 2014 . Si asta cu 3 patrimi din voturile exprimate ...
Asta pentru ca prea ne luati pe toti de prosti .

18. The Congress decides with a simple majority of the attending or represented votes, except for the following decisions which require a three-quarters majority of the attending or represented votes.
a) changes to the articles of Association;
b) expulsion of a C.I.P.S. Member;
c) winding up of the C.I.P.S..
A Nation who is absent can be represented by a Federation of its choice (right to one vote) only in the areas where it is a member, as in the General Assembly as well;

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Domnule Pangică,
Așa cum v-am perceput și din postări și din discuțiile telefonice, sunt convins că veți înțelege cele ce urmează, întrucât consider că sunteți destul de bine dotat intelectual.
Știți foarte bine că despre această federație se vorbește de cel puțin 2 ani. Ba au fost chiar încercări anterioare de constituire la care (din câte am înțeles) ați și contribuit. Ea a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Știți de asemenea că dreptul de organizare a competițiilor oficiale naționale și internaționale revin de drept federației.
În ceea ce mă privește, am atenționat pe toate canalele de comunicare atât evoluția federației cât și punctul de vedere potrivit căruia nu vom permite să fim substituiți în drepturile pe care legea le conferă federației de către nimeni. Faptul că această federație a fost privită cu circumspecție (de multe ori alimentate cu o groază de intoxicări sau injurii) nu este vina noastră.
Nu sunt în măsură să apreciez valoarea loturilor prezente la Corbu și nici nu mi-am propus acest lucru, atâta timp cât respectivele structuri nu sunt membre ale federației și majoritatea nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive. Ce pot să vă garantez, este că avem destui pescari buni care să reprezinte România la competițiile oficiale, la toate probele sportive, nu numai la crap. Drept să vă spun din punctul meu de vedere această generație de pescari sportivi și-a cam terminat ce a avut de spus și trebuie înlocuită cu o nouă generație.
Ca să vă faceți totuși o impresie cum se pune problema la CIPS, din discuția pe care am avut-o cu dl. Szalay, pot să vă relatez doar 2 aspecte.
Primul, a fost întrebarea „Cine organizează competițiile oficiale naționale. ” Bănuiesc că nu aveți dubii cine este organizatorul acestora și cine le-a înregistrat la OSIM.
Al doilea „ Dacă nu am încercat să discutăm cu AGVPSR”. I-am prezentat corespondența trimisă de federație către AGVPSR și faptul că nu ni s-a răspuns. Mai mult i-am prezentat condițiile legale de deplasare ale loturilor reprezentative. Trageți dumneavoastră concluziile. Mai mult, i-a uitațivă cu ce se ocupă AGVPSR.
http://portal.just.ro/107/SitePages/Dos ... d_inst=107
Înțelegeți disperarea AGVPSR.
Cred că ați intuit care este diferența esențială dintre federație și AGVPSR. AGVPSR din asta trăiește, noi avem din ce să trăim. Cam atât.

Lucian SV
Puncte: 0

Mesaj de Lucian SV »

d-le Popescu, chiar mă uitam la titlul topicului pe care cu mare mândrie l-ai deschis. ţie chiar îţi face plăcere să distrugi munca altora! mă refer aici la cei care pescuiesc şi vor să fie cei mai buni! cel mai bine ar fi ca, comisia de crap din superba dvs. federație să valideze rezultatul de la Corbu fiindcă altă selecție mai bună nu văd cum s-ar putea face. spui sărut-mâna cluburilor participante că nu te-a costat nimic din "consumație", ai o echipă campioană recunoscută de toți şi aşa "o să ne dai un semn de mila măriei tale".

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

La CM merge cine vrea România, nu cine vrea CIPS.
Pigulici, ti-am mai spus sa nu dezinformezi! De unde scoti nazbatiile astea? Adica, dupa capsoru-ti, desi CIPS organizeaza CM si da drept de trimitere la CM carei organizatii vrea ea, la CM nu merge cine decide/invita CIPS, ci cine decide participanta? :shock: Arata-mi mie ce norma juridica internationala specifica faptul ca, la CM-ul organizat de catre CIPS, merge, din partea Romaniei, numai Campioana Nationala sau cine vrea MTS-ul din Romania!

Bai, pigulici, nu ti-a demonstrat destul CIPS anul trecut ca se pisa cu bolta pe ce vor, MTS-ul, ANST-ul, legislatia idioata din Romania etc?
Ea ["federatia"] a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Dreptul exclusiv de a reprezenta Romania la CIPS nu-l poate da decat CIPS-ul, pigulici! Nimeni altcineva! Cat de inept intelectual poate sa fie un individ care, in decurs de 2 ani (deja) sa nu priceapa inca chestia asta?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Domnule Pangică,
Așa cum v-am perceput și din postări și din discuțiile telefonice, sunt convins că veți înțelege cele ce urmează, întrucât consider că sunteți destul de bine dotat intelectual.
Știți foarte bine că despre această federație se vorbește de cel puțin 2 ani. Ba au fost chiar încercări anterioare de constituire la care (din câte am înțeles) ați și contribuit. Ea a fost constituită, autorizată și a obținut inclusiv dreptul exclusiv de a reprezenta România la CIPS.
Știți de asemenea că dreptul de organizare a competițiilor oficiale naționale și internaționale revin de drept federației.
În ceea ce mă privește, am atenționat pe toate canalele de comunicare atât evoluția federației cât și punctul de vedere potrivit căruia nu vom permite să fim substituiți în drepturile pe care legea le conferă federației de către nimeni. Faptul că această federație a fost privită cu circumspecție (de multe ori alimentate cu o groază de intoxicări sau injurii) nu este vina noastră.
Nu sunt în măsură să apreciez valoarea loturilor prezente la Corbu și nici nu mi-am propus acest lucru, atâta timp cât respectivele structuri nu sunt membre ale federației și majoritatea nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive. Ce pot să vă garantez, este că avem destui pescari buni care să reprezinte România la competițiile oficiale, la toate probele sportive, nu numai la crap. Drept să vă spun din punctul meu de vedere această generație de pescari sportivi și-a cam terminat ce a avut de spus și trebuie înlocuită cu o nouă generație.
Ca să vă faceți totuși o impresie cum se pune problema la CIPS, din discuția pe care am avut-o cu dl. Szalay, pot să vă relatez doar 2 aspecte.
Primul, a fost întrebarea „Cine organizează competițiile oficiale naționale. ” Bănuiesc că nu aveți dubii cine este organizatorul acestora și cine le-a înregistrat la OSIM.
Al doilea „ Dacă nu am încercat să discutăm cu AGVPSR”. I-am prezentat corespondența trimisă de federație către AGVPSR și faptul că nu ni s-a răspuns. Mai mult i-am prezentat condițiile legale de deplasare ale loturilor reprezentative. Trageți dumneavoastră concluziile. Mai mult, i-a uitațivă cu ce se ocupă AGVPSR.
Cred că ați intuit care este diferența esențială dintre federație și AGVPSR. AGVPSR din asta trăiește, noi avem din ce să trăim. Cam atât.
Nu intentionez un dialog prea lung . V-am citit postarea , dar nu am gasit raspuns la cele 2 intrebari . De unde va provine dispretul asta fata de toata lumea implicata pina acum , sub o forma sau alta in pescuitul crapului si cum veti asigura modificarea reprezentativitatii Romaniei la nivel FIPS , fara validarea printr-un Congres FIPS . Mentionez ca in anul 2013 Congresul a avut loc acum ceva vreme .
Va multumesc .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Lucian SV scrie:d-le Popescu, chiar mă uitam la titlul topicului pe care cu mare mândrie l-ai deschis. ţie chiar îţi face plăcere să distrugi munca altora! mă refer aici la cei care pescuiesc şi vor să fie cei mai buni! cel mai bine ar fi ca, comisia de crap din superba dvs. federație să valideze rezultatul de la Corbu fiindcă altă selecție mai bună nu văd cum s-ar putea face. spui sărut-mâna cluburilor participante că nu te-a costat nimic din "consumație", ai o echipă campioană recunoscută de toți şi aşa "o să ne dai un semn de mila măriei tale".
Am eu impresia sau aici scrie România?
http://www.crapimari.ro/crapimari-Echip ... 1-pdf.html
Problema care se pune este cine reprezintă România. Când vei avea răspunsul la această întrebare, putem continua discuția. Dacă crezi că AGVPSR reprezintă România, să prezinte o dovadă în acest sens.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Problema care se pune este cine reprezintă România.
Cine a hotarat CIPS-ul! Adica, cel putin pentru anul asta, "onor" AGVPS-ul stabileste asta!

Stefan Popescu
pescar de competitie

Val scrie:
Stefan Popescu scrie:Domnule Pangică,
Nu intentionez un dialog prea lung . V-am citit postarea , dar nu am gasit raspuns la cele 2 intrebari . De unde va provine dispretul asta fata de toata lumea implicata pina acum , sub o forma sau alta in pescuitul crapului si cum veti asigura modificarea reprezentativitatii Romaniei la nivel FIPS , fara validarea printr-un Congres FIPS . Mentionez ca in anul 2013 Congresul a avut loc acum ceva vreme .
Va multumesc .
Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.
„2.Resigning or expelled Members shall be caused to forfeit their Status as C.I.P.S. Members as well as all of their rights towards the C.I.P.S. and its organisations. Resigning and expelled Members shall not be entitled to any reimbursement of the fees paid theretofore or to any of the C.I.P.S. assets.”

PS NU disprețuiesc pe nimeni, dar responsabilitatea mea este față de membri afiliați ai federației și nu față de cei care nu vor să recunoască o realitate evidentă; pescuitul sportiv din România are un for de reprezentare legal constituit și recunoscut. Mai mult, autorizat să reprezinte România la organismele sportive internaționale. Când o să producă și AGVPSR un asemenea document, jos pălăria. Dar știți foarte bine că nu au. Mai mult, dețin un document emis de AGVPSR către CIPS, prin care s-a declarat federație sportivă. L-am rugat pe dl. Szalay să solicite actele de recunoaștere ale AGVPSR. Precum știți, acestea nu există.
Despre ce discutăm totuși aici? Despre lege sau despre frustrările unora care au pierdut jucăria din mână?

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Am discutat acest aspect cu dl. Szalay. Dreptul de reprezentare al AGVPSR a încetat odată cu autorizarea federației. Din moment ce țara ta nu te mai recunoaște nu mai poți fi membru CIPS. Citiți și ultimul aliniat din art. 6 al statutului CIPS.
Dovada, pigulici, dovada (dupa cum cerea imperativ, acu' 'fo 20 si ceva de ani, un ilustru om de stiinta, doctor, inginer, academician)! Scrisa!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”