ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Stefan Popescu »

Varianta 1 este imposibilă, AGVPSR fiind o asociație, nu o federație, deci este echivalenta unui club sportiv.
Varianta 2 este o certitudine. Și mai mult decât atât, alta este imposibil de conceput. Așa prevede legea.
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Varianta 1 este imposibilă, AGVPSR fiind o asociație, nu o federație, deci este echivalenta unui club sportiv.
Varianta 2 este o certitudine. Și mai mult decât atât, alta este imposibil de conceput. Așa prevede legea.
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Faceti o oferta publica atunci ! Dar tineti cont de Declaratia aia de Independenta si nu ne luati de prosti .
Cu respect , va puneti cenusa in cap , va cereri scuze pe unde este necesar , ne propuneti un cadru de colaborare si poate pescarii va pot lua in considerare in viitor .
Fara art. de lege , fara penale , fara aliniat de regulamente , sincer cum credeti Dvs ca puteti coabita cu pescarii de crap si cum le asigurati independenta in ceea ce priveste concursul , selectia , reprezentarea , arbitrajul ,samd .
Daca e facuta cu calm , fara aroganta , fara dispret si pe principiul ca Dvs ne rugati ceva , poate lumea se va arata interesata .
Nu e cazul sa va spun ca lucrurile se duc unul dupa altul - finantarea vine pe masura valorii competitiei , samd . Vreti sau nu sa recunosteti , depindeti de pescarii de valoare .
Ca sa schimbam un AGVPS cu altul , mai rau ! - nu stiu cum o sa faceti !

Stefan Popescu
pescar de competitie

Am făcut o ofertă publică acum 2 ani, când am anunțat constituirea federației. Acum federația este constituită, are un statut și Regulament de practicare al pescuitului sportiv. Acolo se găsesc toate condițiile de afiliere la federație. Afilierea este o opțiune a cluburilor, nu o obligație. Dacă ți-ai închipuit că eu personal o să alerg cu șapca după pescari, ai greșit.
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/regulament-de-organizar ... n-romania/
PS Cred că știi că, odată recunoscută, o federație sportivă este asimilată autorității publice.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

O cauza pierduta cu Dvs .

Cu stima ,

Stefan Popescu
pescar de competitie

Asta e. Nu toți suntem perfecți!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Dl Popescu ma afiliez ma legitimez vreau si eu un post de antrenor la federatie , ce dracului pina mai ieri am fost rude chiar ai uitat ca mi-ai promis un post ? :lol: :lol: :lol: Cum uita oamenii dupa ce se vad in scaune , doamne doamne .Si cit l-am sustinut pe omul asta :lol: :lol: :lol:

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Dom' presedinte..
La cat de mult respecti lumea si la cat esti de iubit,federatia dumitale ''are sansa porcului de Craciun''..
Cum poti crede ca poti mangli atatia pescari sau fraieri,cum ne crezi dumneata..
Daca ,prin absurd,vei avea dreptul de a inscrie lotul la CM,atunci tre' sa te rogi de pescarii pe care-i jignesti ca sa nu te faci de cacao.Altfel cu lotul tau selectionat ,vei lua ultimul loc cu succes la fiecare participare..

Stefan Popescu
pescar de competitie

Aveți puțină răbdare. În curând vine postul Mariei Mari! :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Sprijiniți-vă pe țărani, a spus tovarășul Lenin! :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Remus Munteanu scrie:Dom' presedinte..
La cat de mult respecti lumea si la cat esti de iubit,federatia dumitale ''are sansa porcului de Craciun''..
Cum poti crede ca poti mangli atatia pescari sau fraieri,cum ne crezi dumneata..
Daca ,prin absurd,vei avea dreptul de a inscrie lotul la CM,atunci tre' sa te rogi de pescarii pe care-i jignesti ca sa nu te faci de cacao.Altfel cu lotul tau selectionat ,vei lua ultimul loc cu succes la fiecare participare..
Nu vreau să manglesc pe nimeni. Când vei vedea componența lotului, o să-ți schimbi părerea! Și nu m-am rugat de niciunul dintre ei.
PS Dreptul de a înscrie lotul este dat de lege, nu prin reducere la absurd. Si nu cred că am dat dovadă de lipsă de respect.

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Deci spui ca ,tu ,prin postarile care le-ai facut pe forumul asta,respecti lumea :!: :?: :lol:
Eu nu am nevoie sa intru in contre cu dumneata,dar te rog sa scrii numele baietilor din lot tot aici..Asta ca sa ma uimesti..
Cu toate ca nu prea te cred..Vrajeala marca inregistrata, POPESCU.. :lol: ..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”