ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: ADIO, CAMPIONAT NAȚIONAL DE PESCUIT LA CRAP

Mesaj de Val »

Cind a venit Colonelul si l-am rugat sa parcheze in alta parte , ca nu avea doua tevi la esapament :lol: :lol: :lol:

Si ce iahnie de post si muraturi am mincat ...sa ma bata mama .... belea !
Ultima oară modificat Vin Iun 28, 2013 0:08 de către Val, modificat 1 dată în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

stii ce a mai fost tare la Rustic cu cartea de pescuit care o redacta Oreste!!! hahaha ce seara!

RB

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Val scrie:Cind a venit Colonelul si l-am rugat sa parcheze in alta parte , ca nu avea doua tevi la esapament :lol: :lol: :lol:

DA DA si preotii si-au dat dezlegare la peste sambata ca duminica era pt lume! hahahahhahahah

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:stii ce a mai fost tare la Rustic cu cartea de pescuit care o redacta Oreste!!! hahaha ce seara!

RB
Pe asta nu o stiu , dar imi aduc aminte ce bine ne-am distrat atunci - si cu Victor si cu Nea Nitzu , samd . Tii minte ca ii intrau lui Gabi numai duble la table si spunea ca el are o legatura directa cu divinitatea ? :lol:

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Da da si eu il intrebam pe Nitu daca a facut milionu si el zicea ca da cu ARO ala rosu! hahhahhahahaha

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:
Val scrie:Cind a venit Colonelul si l-am rugat sa parcheze in alta parte , ca nu avea doua tevi la esapament :lol: :lol: :lol:

DA DA si preotii si-au dat dezlegare la peste sambata ca duminica era pt lume! hahahahhahahah

Si au venit preotii cu peste tata , macar 5 feluri pe gratar si vreo 5 feluri pentru bors ! Si cu schinduc ..... Protopopul sau ieromonarhul , habar nu am ce functie avea ...dar era belea si ne-a sfintit mincarea si bautura . Maxim .

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

pai cu Tataie le-am baut 20 l de racatica roze de mare exceptie

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Bun si ala alb adus de preotul de la Tulcea . La roze nu am mai ajuns ca plecam cu masina Si ce pastruga afumata am luat de la magazin !!! De exceptie .. am trecut si am cumparat si pentru acasa .
Hai o noapte buna ca ma bag la somn . Astia ajung la penalty .....
Ultima oară modificat Vin Iun 28, 2013 0:21 de către Val, modificat 1 dată în total.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

pai ai avut vanatoare maestre!!! noi am ramas sa prindem baboi sa bem racatica!!! hahahhah

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:pai ai avut vanatoare maestre!!! noi am ramas sa prindem baboi sa bem racatica!!! hahahhah
M-am dus cu Tatae sa luam un vier si nu am vazut nimic ......Dar a fost misto sa stii , uite sa iti zica Cristi .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”