Felicitarii echipei APS Bucuresti care au muncit exemplar pina la final si au dovedit asta. Felicitari tuturor chiar si lui Toni si un sfat pt el personal ;nu incerca pe viitor sa faci singur totul pt ca o sa mai gresesti;;!!!!
Exact cum este prezentarea concursului asa este si balta , ce nu ati inteles ? Ce nevoie este sa tii la curent lumea cu ciortanii de 1,5 kg din care o mare parte morti , sa incepa circota ca asa si pe dincolo? Asa mai rar se da finalul la noapte si gata s-a terminat .Un concurs extrordinar din toate punctele de vedere :lol:Pacat ca nu stim si noi cine sunt cei de pe podium , dar vom afla din felicitarile de pe aici.Tare de tot comunicarea .
in cel mai scurt timp o sa postez clasamentul si o sa dau explicatii, o data cu furtuna au fost si unele descarcari eletrice, internetul nu imi merge , scriu de pe telefon, in maxim o ora o sa postez tot, inafara de poze , astea cand o sa imi mearga internetul
In primul rand imi cer scuze ca nu am putut posta in timp util cantarul si poze , nu mi-a mers internetul . In al doillea rand imi cer scuze pt nepostarea in regulament la punctul 3 detaliat. Au fost 3 incidente la 3 echipe , 3 pesti ( 1-1,5 kg)au murit in saci de pastrare din cauza diferentei de temperatura nu din cauza pescarilor ,eu ca organizator si arbitru am constatat moartea prin soc termic , pesti au fost manevrati cu grija , concurentii au respectat regulamentul. Ca arbitru am luat masura sa nu cantaresc pestii morti , dar sa nu ii elimin pe concurenti pt ca decesul pestilor, nu a fost din vina lor . Inainte de concurs cu 2 seri am avut furtuna si inundatii , nivelul ape a crescut cu 1 m, de joi seara si pana sambata seara apa a curs cu un debit foarte mare , sambata a fost canicula , apa a ajuns in mal la peste 20 de grade , in balta sunt adancimi pana la 7 m unde apa are 4 grade, de aici problema disconfortului termic .
levi74 scrie:Felicitarii echipei APS Bucuresti care au muncit exemplar pina la final si au dovedit asta. Felicitari tuturor chiar si lui Toni si un sfat pt el personal ;nu incerca pe viitor sa faci singur totul pt ca o sa mai gresesti;;!!!!
Suntem Oameni si mai gresim , dar invatam din greseli .
Felicitari castigatorilor, concurentilor si nu in ultimul rand familiei Comsa pentru organizare, masa si catering! M-am simtit foarte bine si voi reveni cu placere!