Am belestelit-o, trai-mi-ar ficatu' in fizicthe mover scrie:Ne vedem pe balta,iar fac echipa cu Gabi

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Am belestelit-o, trai-mi-ar ficatu' in fizicthe mover scrie:Ne vedem pe balta,iar fac echipa cu Gabi
Tatiiii, ati inebunit la tenisi? suntem frati, colegi, prieteni dar mai presus de toate suntem pescari si ne place sa fim ceea ce ne-am dorit din-totdeauna, " sa fim NOI" .Unde poate sa fie o paranghelie, un stou si-o voie buna, un sprit si-o bere, atarnati la ceas tarziu in noapte de gatul partenerului de stand sau chiar al vecinului usor torpilat cautandu-si ......el stie ce, ca noi ...oricum habar nu avem. Sa ne " simtem " bine si sa ne fie FIX PIX ce se intampla a doua zi ca oricum am lua-o, noi am venit ca sa ne recreem si sa sa ne relaxam. Asa ca Otto zice!!!!! Pescari din toate colturilii, ungherilii haide-ti in ..............puii mei UNITI-VA!Vladut Mateianu scrie:Datorita neseriozitatii unora dintre cei inscrisi pe lista de intentie, sunt sanse mari ca si acest concurs sa se anuleze...
Voi reveni zilele viitoare cu un raspuns final.