C.N.2008

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

:lol: :lol: :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

s-a creeat deja o atmosfera incrancenata, bazata din nou pe talentul unora de a nu sti sa "piarda". Chiar daca v-ati nascut invingatori ...poate ar fi timpul sa acceptati orice sistem in care sa concurati, daca aveti ceva de demonstrat. Discutii au fost si anul trecut , si acum doi ani nu vad de ce anul asta ar fi altfel...defapt mai sunt 4 luni pina la Calificari si apele deja clocotesc.
Ca o parere personala ... sistemul de calificare de anul asta va fi cel mai drastic de cind se organizeaza Calificari si care va da cea mai buna Echipa Nationala de pana acum(chiar daca ar putea fii aceeasi din anii trecuti)...Este cat se poate de vizibil ca disensiunile aparute au avut la baza probleme personale intre parti sau polite ramase neplatite din anii trecuti.
Aceste conflicte de interese sint publice de mult timp , si cunoscute de toata lumea, asa ca nu vad cine mai poate interpreta ca obiective referirile facute la adresa APCR.

Ce este deranjant, este faptul ca APCR este denumita tendentios Senzor,iar eu ca si alti pescari ai acestei Asociatii nu suntem membrii Clubului Senzor. Asa ca definiti exact tintele domnilor. Nu mai folositi "raze mari de actiune".

In rest... cei mai buni sa se califice la Mondialele din Africa de Sud.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Completez si eu pe Gabi si spun ca exista deja o confuzie , indusa persuasiv de unii din cei care posteaza , intre Clubul de Pescuit Senzor si Asociatia Pescarilor de Crap din Romania .
In cazul meu - sunt membru al APCR si ma mindresc cu asta , sunt prieten cu toti componenti CP Senzor si nu fac parte din nici un club de pescari si pina nu o fii strict nevoie ca sa mai participi la concursuri , nici nu ma inscriu undeva ( daca m-o mai primii cineva ! )
Nu stiu daca e clar , nici mie nu mi-a fost o perioada , dar acum in sfarsit am inteles despre ce este vorba . De asta postez , poate ajut si alti colegi sa-si defineasca statutul .
Deocamdata cu acest statut pescuiesc unde imi place mie , cind vreau eu si platesc cinstit . Cind se vor schimba lucrurile pesemne ca vom fii cu totii nevoiti sa intram in aceasta "nebunie" ( vezi citeva pagini de postari )
Fata de APCR am obligatia sa respect carpfishingul si sa nu ma fac de caco la concursuri , plus obligatiile morale fata de cei care m-au ajutat in viata mea de pescar de crap .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, Val, voi chiar nu ati inteles ca domnul Oana nu doreste calificari care sa scoata in fata echipa cea mai buna ? Este constient ca asa nu ar avea nici o sansa, de aceea incearca prin diverse tertipuri sa "faca ceva" ......adica calificari bazate pe noroc(si poate pe banii din cont).
Ideal ar fi o mansa de 3 ore pe Cernica... :D Sau prin tragere la sorti ! :oops: :cry:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Vladutz in Africa nu o sa faca nimeni 822 de manse se va pescui 72 de ore si atat.

Radu Badica

Iar variantele tale de Campion National nu pot fii acceptate fiindaca pe baltile tale incap doar 10-15 pescari nu 30 ca la Tancabesti - 42 Darvari - 60 Hobaia - 55 Sarulesti.

In astfel de conditzii nu sunt accesibile la totzi pescarii doar primilor 15 care platesc balta taticule.

Parea mea e ca discriminarea nu e cheia succesului.

Pt mansele de la Calificari normal era sa chematzi la discutzii capitanii echipelor care se dovedea ca au echipe achitand o taxa si sa votatzi sistemul. asta e democratzie.

Acum daca tot v-atzi hotarat la sistem ce va deranjeaza ca nu suntem noi de acor cu el sau ca aud ceilaltzi participantzi despre ce e vorba?

Radu Badica

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Radu, iti inteleg si iti respect punctul de vedere. Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca nu toata lumea este de acord cu acest sistem, ci modul in care au gasit de cuviinta sa "protesteze". Pentru ca(si tu stii asta !) , o echipa condusa de Cotelici,Podaru,Oana sau Dobrescu, 20 de ani de acum inainte (in cazul unui sistem care sa acorde sanse egale pescarilor ! ) nu au cum sa prinda nici macar podiumul, vor ramane doar simpli "cotizanti".....Si stiu si ei asta ! :oops:

Ce nu inteleg eu, este cum de tu si cu Cornel Serbu, pescari cu rezultate si cu sanse reale la podium, v-ati lasat atrasi in aceasta alianta negativa ! :roll:

La fel de convins sunt ca amandoi sunteti convinsi ca sistemul de anul acesta este perfect, atat doar ca sunteti suparati ca nu va consultat nimeni..... Punct in care s-ar putea sa aveti dreptate !
Dar sa speram ca timpul le va rezolva pe toate ! :wink:
Ultima oară modificat Mar Feb 26, 2008 10:29 de către Vladut Mateianu, modificat 1 dată în total.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CONVENTIE DE PARTENERIAT

ARTICOLUL 4
APCR VA ORGANIZA PE CHELTUIALA PROPRIE ,SUB EGIDA AGVPS DIN ROMANIA ,CONCURSURILE DE SELECTIE A ECHIPELOR REPREZENTATIVE DE PESCUIT LA CRAP ALE ROMANIEI ,IN ACEST SCOP APCR VOR CONTACTA SI VOR COLABORA CU TOTI PESCARII SPORTIVI DE CRAP SI VOR COORDONA ACTIVITATEA COMPETITIONALA LA DISCIPLINA ''PESCUIT SPORTIV LA CRAP ''

Aici se vede foarte clar incalcarea conventiei de parteneriat ,pentru ca prin acest protocol ECHIPELE CARE SE INSCRIU LA CALIFICARI NU TREBUIE SA ACHITE NICI O TAXA ,PLUS CA IN ULTIMA POSTARE UN CONDUCATOR APCR RECUNOASTE CA NU A CONSULTAT PE NIMENI IN PRIVINTA SISTEMULUI DE DESFASURARE .

ARTICOLUL 9
AGVPS DIN ROMANIA ESTE IN DREPT SA REVOCE PREZENTA CONVENTIE DE PARTENERIAT IN CONDITIILE IN CARE APCR NU ISI VA RESPECTA OBLIGATIILE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Busse scrie:Vladutz in Africa nu o sa faca nimeni 822 de manse se va pescui 72 de ore si atat
Radu Badica

Da dar acolo trenuie sa ajunga un lot riguros selectionat
Cornel Rosioru ,

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Vladut MateianU

La fel de convins sunt ca amandoi sunteti convinsi ca sistemul de anul acesta este perfect, atat doar ca sunteti suparati ca nu va consultat nimeni..... Punct in care s-ar putea sa aveti dreptate !
Dar sa speram ca timpul le va rezolva pe toate ! :wink:[/quote]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornel rosioru
maestru emerit

Busse scrie:Iar variantele tale de Campion National nu pot fii acceptate fiindaca pe baltile tale incap doar 10-15 pescari nu 30 ca la Tancabesti - 42 Darvari - 60 Hobaia - 55 Sarulesti Radu Badica

Sistemul este eliminator.
In prima etapa pe Hobaia pot intra toate echipele.
In etapa a doua pe Tincabesti intra cele 15 echipe ramase.
Iar in etapa a treia pe Doripesca sigur intra cele 9 echipe finaliste.
Cornel Rosioru ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “APCR-asociatia veche”