cornelserbu scrie:@ Petre Iulian
...doar in principiu ????
...asta e, n-ai ce-i face...hora-i hora si daca ai intrat, trebuie sa joci...
Cornele, nu te lua de ai mici, da direct in tartor daca-ti vine.
Hai sa lamurim lucrurile:
1. C.S. CARP ZONE va participa la CN. Aceasta a fost decizia majoritatii membrilor la ultima sedinta.
2. Agreem sistemul de calificari propus de APCR si pentru ca ma stiti ca la mine ce-i in gusa si-n capusa si nu ma las "influentat" de nimeni, am sa justific aceasta optiune. Am participat ca insotitor al lotului national la ultimele doua CM si stiu ce efort de echipa se depune pentru a functiona totul cat mai bine. Incepand de la "spionaj" si strangerea informatiilor corecte despre participanti, pe toata durata concursului si pana la aprovizionarea cu nada, hrana, disputarea contestatiilor la masa verde si "banalele" sedinte zilnice ale capitanilor cu organizatorii, toate trebuie sa functioneze in favoarea unui lot, ca o masinarie bine unsa. Aceasta se poate intampla numai in conditiile unor manse cu lotul intreg. Alte variante, care impun fragmentarea lotului, vor face imposibil acest lucru. Nu se va stii care este adevarata valoare de lot a celor calificati. Si chiar daca asupra ultimei manse s-a cazut de acord totusi sa fie pe loturi, o singura mansa poate fi hazard. Nu asa se afirma? Mai e problema financiara. Presiunea pe cluburile sau echipele de pescari care vor sa-si incerce fortele, este prea mare in varianta "G6" si cred ca e de natura sa descurajeze pe multi care nu au inca loturi foarte valoroase dar care vor sa le rodeze intr-o asemenea competitie. Eu unul nu mi-as transforma clubul intr-o gasca de "cotizanti" daca nu as putea sa coordonez echipele, sa le informez, sa decidem strategii si moduri de abordare comune, acolo, la cald. Hazardul... Ce faceti domnilor, daca hazardul decide ca pe toate cele trei balti pe care veti avea cate o singura echipa, veti trage un loc prost, lucru aproape imposibil intr-un sistem pe loturi. Presupunand ca participa 16 loturi, stiti trei balti care ofera 16 locuri perfect egale, cu distantele de rigoare intre ele? Trei manse eliminatorii, pe loturi, este singura varianta care reduce costurile pentru cei ce nu se califica in mansa urmatoare, elimina hazardul si ofera posibilitatea simularii conditiilor CM.
In final, sa nu uit arbitrajul. Sa vad eu cine-mi poate "manevra" arbitrii, care sunt chiar membrii ai clubului. Daca merg pe premiza ca voi fi furat, imi iau o funie si-un sapun si... ca doar hotia e sport national, nu?
Respectele mele tuturor !