C.N.2008

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ Petre Iulian

...doar in principiu ????
Cornel Serbu
Friends Carp Team

valibuc

Mesaj de valibuc »

In situatia in care nu esti membru al unui club si vrei sa participi la C.N.2008 pot participa 8 pescari care sa nu apartina la nici un club?sau daca apartin 2-3 la diferite cluburi se poate sa faca parte din cei 8.???

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

valibuc scrie:In situatia in care nu esti membru al unui club si vrei sa participi la C.N.2008 pot participa 8 pescari care sa nu apartina la nici un club?sau daca apartin 2-3 la diferite cluburi se poate sa faca parte din cei 8.???
da!
The One Team

valibuc

Mesaj de valibuc »

Andrei, in situatia in care se vor inscrie doar 4-5 echipe se mai tin calificarile pe toate cele 3 balti???

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

In primul rand cred ca ar fi cazul sa te prezinti.
Apoi, daca esti interesat urmareste topicul de care te interesezi si vei vedea ca sunt 10 loturi care doresc sa participe....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

cornelserbu scrie:@ Petre Iulian

pai a fost vot democratic in interiorul clubului si a iesit cam 99 % pentru :D :D . eu unul sunt de parere ca in sistemul asta or sa apara mai multe cluburi care nu sunt asa " beton" la "finante" dar care au valoare... :D . 1500 de euroi e un pret care si-l poate permite ..... daca platesc direct 4500 incep sa iasa discutii :x . E o parere personala ca nu sunt purtator de cuvant al clubului nostru.

ps . eu cred ca trebuie sa mearga la mondiale echipa cea mai buna .....si trebuie sa dam sansa tuturor cluburilor sa-si trimita echipele la calificari .. asa ca-mi pare rau daca nu cadeti la o intelegere ... ca e pacat de multi pescari de top care au intrat in "hora" cluburilor si acum sunt pe dinafara.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

asata e, n-ai ce-i face...hora-i hora si daca ai intrat, trebuie sa joci...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

valibuc

Mesaj de valibuc »

Andrei, ma numesc Valentin Joita sunt din Bucuresti am 33 ani nascut in1975 mai 10.Am locuit in R.Moldova 7 ani.Pescuiesc din 2004 imi place mult la salau si stiuca si acuma la crap toata vara pana toamna tarziu.Sunt dispus sa merg la c.n 2008 suntem pana acuma 5 ne mai trebuiesc 3.ma cunoaste si vlad parfenie ma duc vara pe acolo. El ma stie cu numele de vali cel cu w gri.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ok, Vali, nu Andrei te intrebase, ci eu ! :D Este mai bine asa, sa te prezinti, deoarece in trecut au fost multe probleme cauzate de nickuri care erau de fapt clone si cautau doar scandal si provocari.
Daca ai nelamuriri si intrebari, nu ezita.....sau ne putem vedea si la magazin, daca doresti. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

cornelserbu scrie:@ Petre Iulian

...asta e, n-ai ce-i face...hora-i hora si daca ai intrat, trebuie sa joci...
Cornele, nu te lua de ai mici, da direct in tartor daca-ti vine. :lol:
Hai sa lamurim lucrurile:
1. C.S. CARP ZONE va participa la CN. Aceasta a fost decizia majoritatii membrilor la ultima sedinta.
2. Agreem sistemul de calificari propus de APCR si pentru ca ma stiti ca la mine ce-i in gusa si-n capusa si nu ma las "influentat" de nimeni, am sa justific aceasta optiune. Am participat ca insotitor al lotului national la ultimele doua CM si stiu ce efort de echipa se depune pentru a functiona totul cat mai bine. Incepand de la "spionaj" si strangerea informatiilor corecte despre participanti, pe toata durata concursului si pana la aprovizionarea cu nada, hrana, disputarea contestatiilor la masa verde si "banalele" sedinte zilnice ale capitanilor cu organizatorii, toate trebuie sa functioneze in favoarea unui lot, ca o masinarie bine unsa. Aceasta se poate intampla numai in conditiile unor manse cu lotul intreg. Alte variante, care impun fragmentarea lotului, vor face imposibil acest lucru. Nu se va stii care este adevarata valoare de lot a celor calificati. Si chiar daca asupra ultimei manse s-a cazut de acord totusi sa fie pe loturi, o singura mansa poate fi hazard. Nu asa se afirma? Mai e problema financiara. Presiunea pe cluburile sau echipele de pescari care vor sa-si incerce fortele, este prea mare in varianta "G6" si cred ca e de natura sa descurajeze pe multi care nu au inca loturi foarte valoroase dar care vor sa le rodeze intr-o asemenea competitie. Eu unul nu mi-as transforma clubul intr-o gasca de "cotizanti" daca nu as putea sa coordonez echipele, sa le informez, sa decidem strategii si moduri de abordare comune, acolo, la cald. Hazardul... Ce faceti domnilor, daca hazardul decide ca pe toate cele trei balti pe care veti avea cate o singura echipa, veti trage un loc prost, lucru aproape imposibil intr-un sistem pe loturi. Presupunand ca participa 16 loturi, stiti trei balti care ofera 16 locuri perfect egale, cu distantele de rigoare intre ele? Trei manse eliminatorii, pe loturi, este singura varianta care reduce costurile pentru cei ce nu se califica in mansa urmatoare, elimina hazardul si ofera posibilitatea simularii conditiilor CM.
In final, sa nu uit arbitrajul. Sa vad eu cine-mi poate "manevra" arbitrii, care sunt chiar membrii ai clubului. Daca merg pe premiza ca voi fi furat, imi iau o funie si-un sapun si... ca doar hotia e sport national, nu? :D

Respectele mele tuturor !
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “APCR-asociatia veche”