Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de miyagi »

Val scrie:
cornel.s scrie:
Val scrie:
Bina ma lasa ...altceva mai poti ? zau asa ..strici pagina asta ..
In pagina asta se incearca un sondaj. Tu ce faci in ea? Ca sa terminam cu monoloagele inoportune nu de alta.

Bai baiatule , situatia e asa de rahat , incit nu pot sa ti-o spun decit foarte clar Din cauza ta sau a multor ca tine care scriu aici pentru a-si justifica existenta , exista situatia asta actuala ... cind comunitatea adevarata crapista , este carte de joc pentru doua entitati care se bat intre ele si nimeni nu isi asuma o pozitie , de frica sa nu intre in gura spurcata a unuia ca tine
Este ultima data cind iti mai raspund .... esti mult prea .... .... Nu te increde in a te crede ca esti pescar de crap , de competitie ....esti doar un .... care din lipsa de timp imputzi postarile pe unde apuci si iti faci si un merit din chestia asta ... esti prieten cu toti , iti permiti orice , esti doar ......... un ochi , dovedit , care cind unii din prietenii astia cu care ma mandresc eu si imi ofera calitatea de a posta , pescuiau cu un carlig tu nu stiai ca exista si altceva decit bomba cu carmace ... sau cum dracu ii spune ...

Dpdmdv esti un nimic , un gunoi si o mizerie a acestui Forum .
Situatia este asa de rahat din cauza unora cu mai multe fete, labili, care se compromit usor. Eu se pare ca sunt cosmarul tau. Din cauza mea nu-ti mai poti etala tu ineptiile. Nu ma mira ca ti le furi si tu. Credeam ca numai eu am tremurici la degete, dar se pare ca ma intreci.
Problema insa persista si asta-i grav. Daca tu incerci sa arunci pisica moarta in capul unuia care incearca sa vina cu ceva nou, cu o noua abordare desi n-a avut nicio treaba pana acum cu asta, care n-a avut chiar nici-o treaba cu toata mizeria din carpfishing-ul asta si nu realizezi ca tocmai tu esti unul dintre ......domeniului nu ramane decat sa ne vedem pe balta sau oriunde vrei tu tot in aceeasi conditie. Fara respect, table sau susanale. Tu esti ..........care a intretinut brailele, ceea ce a condus la schizma si la inversunarea asta. Esti .......care intretine veninul dintre membrii. Unde iti bagi nasul renunta oamenii la concursuri. Nu demult mi-aduc aminte ca ti-ai bagat idioata aia de minte si intre veri pana i-ai capiat de s-au distantat astia de erau in stare sa se linseze ( mediatic vorbind ). Daca renunt la niste discutii din cauza ta o fac pentru ca mi se atrage atentia de catre unii dintre cei despre care vorbeam mai sus si nicidecum ca nu-ti pot face tie fata.
Vei vedea p........e la timpul potrivit.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

gor965 scrie:@Val & Cornel
O sa va rog sa va abtineti de la a va contra aiurea, in public ! Daca aveti ceva de impartit, la modul cum ati facut-o mai sus, mergeti pe varianta MP.
O sa renunt eu la subiect George. E absolut normal ca astfel de cazuri sa se rezolve doar in privat.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

George fa ce crezi tu , cu ....... ... O sa puna si asta bombe prin universitati ... zau asa - nu merita !

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Val & Cornel

Nu este treaba mea ce anemozitati aveti voi, dar va rog sa nu ne abatem de la subiectul pe care am inceput sa il abordam, iar se va pierde printre randuri!
Nu vreau sa va suparati pe mine dar poate e mai bine sa va ignorati aici pe forum si pe balta poate jucati o tabla, schimbati o vorba si de ce nu, ciocniti un spritz rece!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

irinel bunica scrie:Val & Cornel

Nu este treaba mea ce anemozitati aveti voi, dar va rog sa nu ne abatem de la subiectul pe care am inceput sa il abordam, iar se va pierde printre randuri!
Nu vreau sa va suparati pe mine dar poate e mai bine sa va ignorati aici pe forum si pe balta poate jucati o tabla, schimbati o vorba si de ce nu ciocniti un spritz rece!
mare dreptate ai Irinele :wink:
amandoi sunt niste baieti de treaba, doar ca unul din garda veche,iar altul la inceput si dornic de multe :D

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Prieteni, din păcate discuţia derapează, ca în atatea alte situaţii.
Riscul este să se uite tocmai ideea excepţională a lui Val.
Carpfishingul romanesc este pe "cai mari", în varful piramidei mondiale. Este un moment care poate fi valorificat, dacă s-ar da dovadă de puţină unitate şi diplomaţie.
Lasaţi naibii fleacurile şi micile frecuşuri din trecut. Faceţi repede un sondaj printre cluburile cu adevărat importante, constituiţi o echipă compusă din dl.F.Crastocea + capitanul echipei Energy (campioană mondială 2012) + căpitanul echipei Ovidius (campioană naţională 2013 şi reprezentantă la C.M.
Daţi-le un mandat, în interesul fenomenului.
Sugeraţi-le să contacteze LRS să ataşeze şi ei o delegaţie de la spinning (au pe cine, sunt mult mai uniţi). Au si ei performante frumoase.
Apoi, mergeţi peste Şelaru şi negociaţi ferm şi cu demnitate. ("Dom'le, noi vă susţinem, scriem şi la MTS, scriem şi la CIPS/FIPS, semnam cu nume si prenume ca să se vadă că noi suntem ăia cu performanţele, într-un cuvant vă ajutăm. Dar vrem aia, şi aia, şi ailaltă."
Şelaru o fi el cum este, dar nu este prost.
Veţi vedea rezultatul.

Apoi, faceţi federaţie. Dar nu pentru una-două competiţii pe an.
Alegeţi 8-10 concursuri pe an, desfăşurate pe regulament CIPS, faceţi un punctaj ca la tenis (sistem ATP), la sfarsit organizaţi un Master şi desemnaţi Clubul caştigător al Campionatului Naţional.

Dacă popescu a făcut, naiba ştie cum, o federaţie din fum, fără cluburi, sportivi, competiţii, infrastructură...voi nu sunteţi în stare?

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Val scrie:
..... ti-o spun eu pentru el ...s-a saturat de cita rica si invrajbire este intre noi si cind ne prezentam asa , fac ce vor altii cu noi . Vorba lui , valerica sunt variante multiple , nu tin de mine , dar cu cine ? Cu primii care fug de colo - colo .... .
care ..."noi"
care..."altii"?
"inainte" nu eram tot ...noi si altii? sau atunci era mai bine ca era "borcanul de miere" la ..purtator si cand te joci cu mierea ai voie sa te mai lingi si pe degete? cand au aparut alte personaje in prim plan si au luat caimacul iar accesul la borcanul cu miere a fost restrictionat,dintr-o data avem o revelatie?o ...viziune? hai sa iti dau o alta viziune a aceluiasi personaj din urma cu 3 ani...

"apcr nu stiu daca este sau nu istorie. insa stiu ca aceasta asociatie de cluburi o sa constituie prezentul competitional crapist cat timp agvps se afla in functiune."

vorbim de acelasi agvps? acelasi agvps pe care...unii "noi" il blamau iar "altii" ii faceau masaj la oute?..sau atunci erau alti "noi" si ...alti ..."altii"???

care sant "primii care fug de colo-colo"?
cluburile din totdeauna au fost consecvente...au ramas fidele celui care avea protocolul de reprezentare internationala si dintotdeauna acesta a fost unul singur---agvps. :wink:ca ne convine sau nu, asta e realitatea si la fel va fi si de acum inainte :wink:
mai degraba sant "altii" care fug de colo-colo in functie de...viziuni :wink: dar de data asta,borcanul cu miere al lui popescu a fost doar...un miraj.
val, ca tot vorbesti de rica si invrajbire...stiu ca iti este prieten...esti subiectiv si vrei sa il pui intr-o lumina favorabila......dar cand a hotarat sa se pishe cu jet pe toti pescarii de competitie,multi dinte ei tocmai cei care l-au sustinut ani la rand, a fost alegerea lui,asa ca ar fi mai bine sa il lasi sa-si duca crucea singur...e baiat mare si se descurrca el...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ marin laurentiu

good point !!! like !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

irinel bunica

Mesaj de irinel bunica »

Cezar suna extraordinar de frumos ce expui tu mai sus!
Este chiar realizabil acest lucru, numai ca este mai greu sa ne strangem pentru ca nu suntem uniti! Toti vor dar nimeni nu misca un deget!
HAIDETI FRATILOR, NU MAI STATI IN SPATELE MONITORULUI! PUNETI MANA SI SCRIETI AICI OFURILE SI FRUSTRARILE SI HAIDETI SA FACEM CEVA CONSTRUCTIV!
VA ESTE FRICA DE CINEVA?
Suntem aici o gramada de cluburi si de pescari cu multe rezultate notabile in pescuitul national si international! De ce sa stam cu mainile in san?
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Parerea voastra conteaza!

Am deschis acest subiect in urma discutiilor despre modul de organizare a pescuitului sportiv, despre federatie si despre presedintele acesteia.

Sondajul are trei intrebari:

1. Sunteti de acord ca pescuitul sportiv trebuie organizat si reglementat?
2. Credeti ca federatia infiintata de dl Popescu va poate reprezenta?
3. Credeti ca dl Popescu este persoana porivita pentru a organiza si conduce pescuitul sportiv in Romania?
Acesta era sondajul. Din păcate autorul a uitat să contorizeze răspunsurile. Până la urmă, la ce rezultat s-a ajuns?

PS Federația este o entitate de drept privat și care răspunde în fața membrilor afiliați. Nu considerați că discuția asta (la fel ca multe altele) este inutilă? Golurile se marchează din teren, nu din tribună.
PPS Dacă Popescu este președinte, se datorează faptului că a fost ales pentru această funcție. Părerile voastre personale nu au nici o valoare. Credeam că acest lucru vă este clar.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”