Situatia este asa de rahat din cauza unora cu mai multe fete, labili, care se compromit usor. Eu se pare ca sunt cosmarul tau. Din cauza mea nu-ti mai poti etala tu ineptiile. Nu ma mira ca ti le furi si tu. Credeam ca numai eu am tremurici la degete, dar se pare ca ma intreci.Val scrie:cornel.s scrie:In pagina asta se incearca un sondaj. Tu ce faci in ea? Ca sa terminam cu monoloagele inoportune nu de alta.Val scrie:
Bina ma lasa ...altceva mai poti ? zau asa ..strici pagina asta ..
Bai baiatule , situatia e asa de rahat , incit nu pot sa ti-o spun decit foarte clar Din cauza ta sau a multor ca tine care scriu aici pentru a-si justifica existenta , exista situatia asta actuala ... cind comunitatea adevarata crapista , este carte de joc pentru doua entitati care se bat intre ele si nimeni nu isi asuma o pozitie , de frica sa nu intre in gura spurcata a unuia ca tine
Este ultima data cind iti mai raspund .... esti mult prea .... .... Nu te increde in a te crede ca esti pescar de crap , de competitie ....esti doar un .... care din lipsa de timp imputzi postarile pe unde apuci si iti faci si un merit din chestia asta ... esti prieten cu toti , iti permiti orice , esti doar ......... un ochi , dovedit , care cind unii din prietenii astia cu care ma mandresc eu si imi ofera calitatea de a posta , pescuiau cu un carlig tu nu stiai ca exista si altceva decit bomba cu carmace ... sau cum dracu ii spune ...
Dpdmdv esti un nimic , un gunoi si o mizerie a acestui Forum .
Problema insa persista si asta-i grav. Daca tu incerci sa arunci pisica moarta in capul unuia care incearca sa vina cu ceva nou, cu o noua abordare desi n-a avut nicio treaba pana acum cu asta, care n-a avut chiar nici-o treaba cu toata mizeria din carpfishing-ul asta si nu realizezi ca tocmai tu esti unul dintre ......domeniului nu ramane decat sa ne vedem pe balta sau oriunde vrei tu tot in aceeasi conditie. Fara respect, table sau susanale. Tu esti ..........care a intretinut brailele, ceea ce a condus la schizma si la inversunarea asta. Esti .......care intretine veninul dintre membrii. Unde iti bagi nasul renunta oamenii la concursuri. Nu demult mi-aduc aminte ca ti-ai bagat idioata aia de minte si intre veri pana i-ai capiat de s-au distantat astia de erau in stare sa se linseze ( mediatic vorbind ). Daca renunt la niste discutii din cauza ta o fac pentru ca mi se atrage atentia de catre unii dintre cei despre care vorbeam mai sus si nicidecum ca nu-ti pot face tie fata.
Vei vedea p........e la timpul potrivit.