Shimano BBLC vs Daiwa Tournament Entoh 5000

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ZyZZ
Puncte: 0

Shimano BBLC vs Daiwa Tournament Entoh 5000

Mesaj de ZyZZ »

Mare mare dilema,diferenta de pret,greutate,firma.De shimano BBLC as avea banii oare sa mai astept inca putin si sa imi iau Daiwa?Este oare mare diferenta de fiabilitate intre cele doua?Cu respect Adi.
MILF-Man I Love Fishing!!! :D

nit_matias
Pescar de competitie

Re: Shimano BBLC vs Daiwa Tournament Entoh 5000

Mesaj de nit_matias »

Am pus mana pe ambele, Daiwa pare mai inchegata, dar ambele sunt super mulinete. Nu cred ca se merita sa mai pui inca 250 ron / buc peste ca sa iti iei Entoh.

Si cu una si cu alta nu simti pestii de 1 kg, e ca si cum ai recupera plumbul.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

Personal sunt super incantat si satisfacut cu BBLC-urile mele.
Nu le-asi schimba cu nicio alta multineta.
Dupa parerea mea raportul ideal calitate/fiablilitate-pret
C.S. CARP ZONE

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ZyZZ scrie:Mare mare dilema,diferenta de pret,greutate,firma.De shimano BBLC as avea banii oare sa mai astept inca putin si sa imi iau Daiwa?Este oare mare diferenta de fiabilitate intre cele doua?Cu respect Adi.
Sunt doua mulinete din doua clase diferite, insa amandoua sunt niste mulinete fiabile.
Acum depinde de ce gusturi ai, pentru ca diferenta de greutate intre cele doua mulinete este sesizabila.
Pescar de rând

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Doua super mulinete! Acum conteaza ce vrei tu.
Una are baitrunner dar si 790g
Alta nu are baitrunner dar are cu 200g mai putin si este mai scumpa cu 60 euro.
Acum folosesc BBLC si sunt super incantat de ele atat la aruncari cat si la drill.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

Amândouă sunt foarte bune.. .insa una este mai usoara .este un mare avantaj .. .ghici care. ... :D

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu am bblrc, ca marea majoritate a pescarilor autohtoni
depinde foarte mult ce stil de pescuit preferi.. pt ciortaniada bbrlc-ul este destul de greu si cand ajungi acasa dupa o partida de 24 de ore cu 30-50 prezentari.. esti lat.. (Eu cel putin sunt lat 2 zile)

daca pescuiesti dupa peste mare... unde schimbi la 2-3 ore minim, greutatea nu este un criteriu de luat in calcul...
Critic echilibrat

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

osc1or scrie:eu am bblrc, ca marea majoritate a pescarilor autohtoni
depinde foarte mult ce stil de pescuit preferi.. pt ciortaniada bbrlc-ul este destul de greu si cand ajungi acasa dupa o partida de 24 de ore cu 30-50 prezentari.. esti lat.. (Eu cel putin sunt lat 2 zile)

daca pescuiesti dupa peste mare... unde schimbi la 2-3 ore minim, greutatea nu este un criteriu de luat in calcul...
Prefer "baietii mari" dar decat sa stau degeaba merg si cei mici "ciortaniada",de greutate nu prea ma plang nu sunt vreun micut silfid am 89kg si fac biceps cu 60 :p poate mulinetele mai grele ofera un plus de masa :)).Ma interesa si fiabilitatea lor Shimano sunt rezistente sau firavemulri zic ca daiwa este daiwa in toate privintele ( fiabilitate,angrenaje puternice,etc)au existat probleme cu bblc?Eu sunt foarte grijuliu cu lucrurile mele,nu sunt genul sa le trantesc sau sa le fortez aiurea,imi pun intrebarea aceasta pentru ca tot mai multi pescari vad ca aleg sa isi vanda mulinetele dupa cateva partide,oare dc?Cu respect Adi

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

ZyZZ scrie:
osc1or scrie:eu am bblrc, ca marea majoritate a pescarilor autohtoni

Prefer "baietii mari" dar decat sa stau degeaba merg si cei mici "ciortaniada",de greutate nu prea ma plang nu sunt vreun micut silfid am 89kg si fac biceps cu 60 :p poate mulinetele mai grele ofera un plus de masa :)).Ma interesa si fiabilitatea lor Shimano sunt rezistente sau firavemulri zic ca daiwa este daiwa in toate privintele ( fiabilitate,angrenaje puternice,etc)au existat probleme cu bblc?Eu sunt foarte grijuliu cu lucrurile mele,nu sunt genul sa le trantesc sau sa le fortez aiurea,imi pun intrebarea aceasta pentru ca tot mai multi pescari vad ca aleg sa isi vanda mulinetele dupa cateva partide,oare dc?Cu respect Adi

BBRLC este un tractor.
Eu unul le vand pentru ca am trecut la ceva mai usor si fara baitrunner.
Pescar de rând

ZyZZ

Mesaj de ZyZZ »

Deci sa inteleg ca mai ok este Daiwa?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”