Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Adevarul intre logica si emotie - editie speciala

Mesaj de Stefan Popescu »

Val scrie:
Stefan Popescu scrie:
Val scrie:Dragi mei ,

astazi am discutat cu cineva care a lucrat cu Popescu , pe alte teme . Stia ca in 2010 a luat fonduri structurale si am inteles 2% si de ce a facut federatie .
Nu pun la indoiala sub nici o forma cele spuse de acest prieten , dar mi-a confirmat ...Valule ...asa este ...asa face ! Se duce glont si nu iti va raspunde cu respect macar citadin niciodata .... E o fiara ! Oriunde asa face . Asa e el .
Sincer m-a pus pe ganduri , mai ales ca omul asta e cu c..e mari si imi vorbea cu respect de o persoana pe care culmea el o stie , eu nu , dar din partea lui asa recomandare nu ma gandeam in viata mea ! Sincer bravo mai nea Popescule - ai trecut de la hiena la leopard :!:
Val,
Daca prietenul tau este cumva Anghel Mihai Titus, nu are cohones asa de mari. Banuiesc ca cu el ai discutat acest subiect. Nu am luat in viata mea fonduri structurale pe federatie si nici nu am intentionat asa ceva.
PS Nu ar strica sa dai o cautare pe google cu numele acestei persoane (infiltrata de Selaru in FNPSR cu obiectiv precis: debarcarea lui Popescu). O sa ramai surprins de ce o sa gasesti cu privire la acest individ.
Iti garantez (si poti verifica pe net daca eu sau vreo asociatie pe care o reprezint) ca nu am avut acces la nici o finantare europeana. Banuiesc ca individul ti-a indicat si axa de finantare in acest sens. Altfel, te-a aburit. Astept scuze publice. Sunt convins ca, daca eu am dreptate, o s-o faci. :D
Incepe sa-mi placa cum functioneza masina de propaganda. Ma lasa rece! :lol: :lol: :lol: :lol:
Domnule Popescu unde am scris eu ca ati luat fonduri structurale utilizind federatia ? Am spus ca in activitatea Dvs profesionala ati accesat niste fonduri structurale . Si eu . Nu este nici o rusine .
Cifra de 2 % coparticipare va spune ceva ? Mi-am raspuns eu singur la intrebarea , care este motivul real . Va multumesc si va spun ca nu am discutat cu cel mentionat de Dvs . Habar nu am cine este .
Discutia am avut-o cu un vechi prieten de-am meu si am descoperit ca lumea este mica .

Iar postarea mea nu era o critica , nu stiu ce v-a deranjat .
Faptul ca nu este adevarat. Nu am accesat astfel de fonduri in anul 2010. Am in schimb o firma de consultanta, care a facut proiecte de finantare pentru diferiti clienti. Asta nu inseamna ca am accesat fonduri europene. Nu stiu nimic de cei 2% si nu am copaticipari cu nimeni. Nu mai faceti afirmatii pe vorbele unuia sau altuia, fara a le verifica.

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Fraiere nu poti fi "Alba ca zapada" nici daca te nasti maine, ai starnit prea multa lume incat mai devreme sau mai tarziu sa nu-ti cada din sifonier cate un schelet in brate.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabi1 scrie:Fraiere nu poti fi "Alba ca zapada" nici daca te nasti maine, ai starnit prea multa lume incat mai devreme sau mai tarziu sa nu-ti cada din sifonier cate un schelet in brate.
Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia! :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
gabi1 scrie:Fraiere nu poti fi "Alba ca zapada" nici daca te nasti maine, ai starnit prea multa lume incat mai devreme sau mai tarziu sa nu-ti cada din sifonier cate un schelet in brate.
Câinele moare de drumul lung și prostul de grija altuia! :lol: :lol: :lol: :lol:
Prostonaculeeee, :Trebuie sa ai totusi ceva inteligenta ca sa te doara ca nu ai destula..... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Popescu

haideti sa nu trecem in alt palier al discutiei . Eu v-am spus si vedeti ca nu vreau sa dezvolt discutia , am inteles unde era motivul . Ala cu femeia din franceza .
E suficient , restul faceti ce stiti . Si sa nu va scriu acum scenariul ... pentru viitorii 2 ani . Hai sa ne oprim aici .

Cu stima ,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”