cobre carbon hakuyo

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: cobre carbon hakuyo

Mesaj de osc1or »

Alexandru Mihai scrie:Am testat noul MTX 16 si cobra de carbon Hakuyo impreuna cu Razvan ( Butelie ).

Impresii:

O lansenta mai subtire in tronsonul de sus, ideal pentru pescuitul la ciortan sau mai bine zis o lanseta pentru cei care doresc sa simta drilul.
Lanseta este groasa in segmentul de jos ( la fel ca MTX 14 ) ceea ce ii confera un plus de forta pentru aruncari mai lungi.
Am testat lanseta cu fir de 0,25 mm de la SubDue, inaintas textil de 0,30 mm de la Hakuyo si plumb de 110 si 120 gr, la capitolul plumb diferenta la incarcarea lansetei a fost minima, nu am descoperit diferente majore, un plus pentru 110 gr dar insesizabil.

Cobra de carbon Hakuyo

In afara de faptul ca este un pic mai grea decat alte cobre de carbon nu am sesizat diferente la distante, am folosit bile de 0,20 si 0,24 mm.

Recomand amandoua produse cu specificatia ca nu fac reclama, ca sa nu se interpreteze.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-DRy7eb ... e=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2AFPmvws ... e=youtu.be[/youtube]

asa bile mici ai folosit? :)

p.s. tehnica ta de aruncare este de manual!
Critic echilibrat

butelie

Mesaj de butelie »

Salut referitor la bilele de 24 mm :)) am testat cobrele de 20 mm si de 24 mm bineinteles ca la a ta am asteptat sa se activeze :)) un pic bila de 24 mm :D
Razvan Niculescu

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Am cumparat ieri cobra si am cantarito, are fix 75 de grame. La prima vedere pare super ok, urmeaza testul be balta dar sincer nu vad niciun motiv care sa-mi schimbe parerea.
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Larry82 scrie:Am cumparat ieri cobra si am cantarito, are fix 75 de grame. La prima vedere pare super ok, urmeaza testul be balta dar sincer nu vad niciun motiv care sa-mi schimbe parerea.
Manerul are peste 10g . Am considerat ca aceasta "greutate" suplimentara atat timp cat este in palma nu mareste cu absolut nimic momentul fortei generat de masa cobrei , singurul factor care da "greutate" bastonului atunci cand este folosit . Am facut acest "compromis" in favoarea unei prinderi ferme .

Cred ca materialul are o rezistenta mult mai mare decat este nevoie. Se putea face la jumatate din grosimea actuala fara riscuri de deteriorare in momentul folosirii. Adica bastonul poate sa ajunga sub 50g cu tot cu maner ( undeva la 40 g carbonul ).
Imi cumpar un metru de smilgher si ma apuc de un test . :D

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Te apuci de tuning :lol: Succes!
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Dan Mitranescu
Veteran

Larry82 scrie:Te apuci de tuning :lol: Succes!
Pe cuvant daca nu la mesajul trecut mi-a venit ideea asta . :D
Las 5 cm la varf si 20 cm la cotor , iar restul intra la subtiat .
Acum plec . :D

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

osc1or scrie:
Alexandru Mihai scrie:Am testat noul MTX 16 si cobra de carbon Hakuyo impreuna cu Razvan ( Butelie ).

Impresii:

O lansenta mai subtire in tronsonul de sus, ideal pentru pescuitul la ciortan sau mai bine zis o lanseta pentru cei care doresc sa simta drilul.
Lanseta este groasa in segmentul de jos ( la fel ca MTX 14 ) ceea ce ii confera un plus de forta pentru aruncari mai lungi.
Am testat lanseta cu fir de 0,25 mm de la SubDue, inaintas textil de 0,30 mm de la Hakuyo si plumb de 110 si 120 gr, la capitolul plumb diferenta la incarcarea lansetei a fost minima, nu am descoperit diferente majore, un plus pentru 110 gr dar insesizabil.

Cobra de carbon Hakuyo

In afara de faptul ca este un pic mai grea decat alte cobre de carbon nu am sesizat diferente la distante, am folosit bile de 0,20 si 0,24 mm.

Recomand amandoua produse cu specificatia ca nu fac reclama, ca sa nu se interpreteze.

asa bile mici ai folosit? :)

p.s. tehnica ta de aruncare este de manual!
Urmatorul filmulet o sa aibe ca subiect: "cum sa arunci corect ca sa castigi in distanta".
Nu sunt eu cel mai in masura sa fac acest filmulet, dar am sa explic modul corect de aruncare si am sa mai testez si alte lansete.

Am sa arunc data viitoare cu: Sonik SK 4, Shimano Beast Master si MTX 14.

ps: multumesc pentru apreciere.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Larry82

Mesaj de Larry82 »

Dan Mitranescu scrie:
Larry82 scrie:Te apuci de tuning :lol: Succes!
Pe cuvant daca nu la mesajul trecut mi-a venit ideea asta . :D
Las 5 cm la varf si 20 cm la cotor , iar restul intra la subtiat .
Acum plec . :D
Eu incerc totusi ceva mai soft nu trec direct la operatii estetice. Data viitoare iau cobra cu mine la sala si o pun pe banda sa alerge sa dea jos din grame :lol: :lol: :lol:

P.S Te rog sa pui o poza cu bestia dupa liposuctie.
Anghel Saligny

Dan Mitranescu
Veteran

Larry82 scrie: Eu incerc totusi ceva mai soft nu trec direct la operatii estetice. Data viitoare iau cobra cu mine la sala si o pun pe banda sa alerge sa dea jos din grame :lol: :lol: :lol:

P.S Te rog sa pui o poza cu bestia dupa liposuctie.
Am jmilgheruit 15 minute. Ca din mina aratam . :D Pe poza nu se poate vedea nimic , insa pe cantar se vede . Acum are 65g . Vreau sa "o omor " putin sa vad daca duce , asa mai subtirica .
Singura problema este ca nu prea simt diferenta de greutate si nu stiu daca se merita efortul . 10 grame ... daca imi las unghiile mai lungi cam asta este . :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu se merita...este insesizabila diferenta ! Sa fim seriosi, pana acum vreo 10 ani aveam toti cobre de tabla, apoi au aparut cele de plastic, acum cele de carbon de cateva zeci de grame... oare ce mai urmeaza ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”