Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Recomand si eu acest fir. Il folosesc de la inceputul sezonului. Rola are 16 m, iar pretul destul de bun, in jur de 23 lei.atb333atb scrie:Mie imi place unul din cele mai ieftine fire de pe piata. Kkarp eazy strip de 35lb. maro. Miez foarte subtire verde maroniu. Camasa usor de dat jos intentionat dar care nu se cojeste la abraziune prea repede. Nu este superbraid este fir obijnuit dynema. Sunt si la sufix cateva dragute dar cele gen superbraid mi se par prea rigide din cauza tratamentului iar cele obijnuite de la sufix sunt groase, nu-mi surad culorile si se deterioreaza repede mai ales coaja.
Nu e cam subtire 25lb pe ebru ¿razvan_bv scrie:Salut! Folosesc de 3 ani Kryston Super Mantis Gold 25 lb.Camasa dura iar in interior un fir textil matasos.Un fir exceptional! Il recomand.
Ca spuneai de Ebro, cu firul acesta am reusit sa aduc in minciog un somotei de 20 de kg,asta multumita camasii super rezistente.
Am observat ca la Ebro cele mai eficiente monturi sunt cele lucrate cu fluorocarbon, personal prefer IQ2.
Ps. 2 pelete Halibut sau Robin Red de 16mm pe firul de par.![]()
Fir intins!
Eu nu am avut probleme. IQ2 are 20 lb si e ok,nu am avut ruptura.Cel mai repede cedeaza linia principala datorita abraziunii,trebuie verificata periodic.aleen scrie:Nu e cam subtire 25lb pe ebru ¿razvan_bv scrie:Salut! Folosesc de 3 ani Kryston Super Mantis Gold 25 lb.Camasa dura iar in interior un fir textil matasos.Un fir exceptional! Il recomand.
Ca spuneai de Ebro, cu firul acesta am reusit sa aduc in minciog un somotei de 20 de kg,asta multumita camasii super rezistente.
Am observat ca la Ebro cele mai eficiente monturi sunt cele lucrate cu fluorocarbon, personal prefer IQ2.
Ps. 2 pelete Halibut sau Robin Red de 16mm pe firul de par.![]()
Fir intins!