Recomandare fir cu camasa

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Recomandare fir cu camasa

Mesaj de Alin Galbenu »

Am nevoie de un fir textil cu camasa. Momentan folosesc sufix camo skin si nu sunt deloc multumit de el, se scamoseaza foarte repede si nu-mi inspira incredere deloc.
Ce recomandati pentru pescuitul in forta ? Precizez ca nu ma intereseaza pescuitul de finete cu monturi fine. Va fi folosit in pescuitul la crap pe raul Ebru si alte balti asemanatoare.

Unul mai bun ?

atb333atb

Re: Recomandare fir cu camasa

Mesaj de atb333atb »

Mie imi place unul din cele mai ieftine fire de pe piata. Kkarp eazy strip de 35lb. maro. Miez foarte subtire verde maroniu. Camasa usor de dat jos intentionat dar care nu se cojeste la abraziune prea repede. Nu este superbraid este fir obijnuit dynema. Sunt si la sufix cateva dragute dar cele gen superbraid mi se par prea rigide din cauza tratamentului iar cele obijnuite de la sufix sunt groase, nu-mi surad culorile si se deterioreaza repede mai ales coaja.
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

DAN BERHECI

Mesaj de DAN BERHECI »

Eu iti spun unul pe care sa nu-l cumperi.Este cu camasa maro deschis si scrie Baracuda pe rola .Cind vrei sa stringi putin nodul , camasa te lasa si se sectioneaza .

Sharky

Mesaj de Sharky »

Kryston Quicksilver Gold
Dan Petre aka Sharky

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

atb333atb scrie:Mie imi place unul din cele mai ieftine fire de pe piata. Kkarp eazy strip de 35lb. maro. Miez foarte subtire verde maroniu. Camasa usor de dat jos intentionat dar care nu se cojeste la abraziune prea repede. Nu este superbraid este fir obijnuit dynema. Sunt si la sufix cateva dragute dar cele gen superbraid mi se par prea rigide din cauza tratamentului iar cele obijnuite de la sufix sunt groase, nu-mi surad culorile si se deterioreaza repede mai ales coaja.
Recomand si eu acest fir. Il folosesc de la inceputul sezonului. Rola are 16 m, iar pretul destul de bun, in jur de 23 lei.
"Invingatorii nu pierd niciodata"

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

Kryston Jakal / Suffix Stealth Skin
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

Salut! Folosesc de 3 ani Kryston Super Mantis Gold 25 lb.Camasa dura iar in interior un fir textil matasos.Un fir exceptional! Il recomand.
Ca spuneai de Ebro, cu firul acesta am reusit sa aduc in minciog un somotei de 20 de kg,asta multumita camasii super rezistente.
Am observat ca la Ebro cele mai eficiente monturi sunt cele lucrate cu fluorocarbon, personal prefer IQ2.
Ps. 2 pelete Halibut sau Robin Red de 16mm pe firul de par. :wink:
Fir intins!
C&R

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

razvan_bv scrie:Salut! Folosesc de 3 ani Kryston Super Mantis Gold 25 lb.Camasa dura iar in interior un fir textil matasos.Un fir exceptional! Il recomand.
Ca spuneai de Ebro, cu firul acesta am reusit sa aduc in minciog un somotei de 20 de kg,asta multumita camasii super rezistente.
Am observat ca la Ebro cele mai eficiente monturi sunt cele lucrate cu fluorocarbon, personal prefer IQ2.
Fir intins!
Nu e cam subtire 25lb pe ebru ¿

razvan_bv

Mesaj de razvan_bv »

aleen scrie:
razvan_bv scrie:Salut! Folosesc de 3 ani Kryston Super Mantis Gold 25 lb.Camasa dura iar in interior un fir textil matasos.Un fir exceptional! Il recomand.
Fir intins!
Nu e cam subtire 25lb pe ebru ¿
Eu nu am avut probleme. IQ2 are 20 lb si e ok,nu am avut ruptura.Cel mai repede cedeaza linia principala datorita abraziunii,trebuie verificata periodic.
C&R

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Aspid 6

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”