Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Au prins pesti sub limita de 4 kg !popescu59 scrie:Cred ca e o greseala , ponton 3 nu are nici un peste ???
Pana miercuri seara nu se poate deduce un castigator decat la modul subiectiv...m-am convins ca sectorul este chiar foarte echilibrat...bilele (la propriu si la figuratVladut Mateianu scrie:Merg pe mana echipei lui Ghita....Voi cine credeti ca va castiga ? ( atentie, nu cine ati vrea sa castige !)
Asa am crezut si eu la inceput dar trebuie sa tinem cont ca pestele nu e prost,se ghideaza dupa instinct si daca gaseste "papa bun" sta prin zona sa mai "cada"...daca te uiti pe clasament noaptea trecuta standurile 2,4 si 6 care sunt principalii urmaritori ai locului 1 au prins: 63 kg ,57 kg,42 kg in conditiile in care standul 11 a prins 34 kg (probabil prind si multi nepunctabili).popescu59 scrie:Eugen - Cred ca din cei 11 concurenti majoritatea dau cu bile facute de Radu Badica asa ca tactica aplicata de fiecare pescar isi va spune cuvintul .Si inclin sa cred ca , capul de stand are ceva avantaj , ne avind pescar in dreapta conteaza enorm.
Johny Tz nu cred ca mai pierde dar vreau sa castige standul 2.Vladut Mateianu scrie:Merg pe mana echipei lui Ghita....Voi cine credeti ca va castiga ? ( atentie, nu cine ati vrea sa castige !)
nu ma pricep eu foarte bine la cine ce bile foloseste dar ma indoiesc ca george alexandru, tata nitu si vasile ivan folosesc bile RB..popescu59 scrie:Eugen - Cred ca din cei 11 concurenti majoritatea dau cu bile facute de Radu Badica asa ca tactica aplicata de fiecare pescar isi va spune cuvintul .Si inclin sa cred ca , capul de stand are ceva avantaj , ne avind pescar in dreapta conteaza enorm.