Raspunsul oficial al conducerii Fips Cips privind cererea federatiei de carton in legatura cu participarea loturilor popesciene la concursurile oficiale FIPS din 2013:
Fişiere ataşate
circulara raspuns afiliarea AGVPS la CIPS - 2.jpg (95.46 KiB) Vizualizat de 769 ori
Vedeti, d-aia zic eu ca n-are stofa de 'sef'...ca-i cacialmist
andrei vladeanu scrie:Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale.
Din punctul de vedere al Federatiei are si finantarea.
RSC scrie:Vedeti, d-aia zic eu ca n-are stofa de 'sef'...ca-i cacialmist
andrei vladeanu scrie:Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale.
MTS si-a mai dat cu stangul in dreptul, vezi FCPR vs FRSC.vs FCI
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
andrei vladeanu scrie:
Clubul Ovidius Constanta ( cu CIS eliberat de MTS) are, din punctul meu de vedere, ocazia de a pleca legal la Mondiale.
ANTIFANE scrie:Doamna tocala autorizeaza afilierea la CIPS,ma cac pe mine de ras! Parca ea a infiintato!!
Pai doamna "tocana" poate sa te autorizeze ca-l poti provoca pentru centura mondiala pe Mayweather asta nu inseamna ca intrunesti conditiile necesare si suficiente.
Tocala, Popescu...peace of cake, kids! Dar ce face 'selectionerul' federal acum, cand nu mai are obiectul muncii? Pe cine mai selectioneaza el la cn-ul federal FREE de la Doripesco?...
Ce spun baietii de la Ovidius, colegii si prietenii lui carora le-a creat atatea nopti nedormite si amaraciune?
RSC scrie:Tocala, Popescu...peace of cake, kids! Dar ce face 'selectionerul' federal acum, cand nu mai are obiectul muncii? Pe cine mai selectioneaza el la cn-ul federal FREE de la Doripesco?...
Ce spun baietii de la Ovidius, colegii si prietenii lui carora le-a creat atatea nopti nedormite si amaraciune?
RSC-ule, incet, incet, intuiesc ca te imprietenesti cu Pangica pentru o cauza comuna (sa moara Beatrice)
Dilema este mare. Precum vedeti,domnul Szalay este un om corect si aceeasi scrisoare am primit-o si eu. Eu insa nu am facut-o publica. De asemenea, doamna Tocala a primit o scrisoare prin care se cere MTS sa precizeze cine este reprezentantul de drept al pescuitului sportiv din Romania. AGVPSR poate sa inscrie anul acesta echipa nationala, dar nu poate sa o selectioneze si autorizeze, sub sanctiunea dizolvarii. Autorizatia de participare o poate obtine doar federatia, nicidecum AGVPSR. Aveti in acest sens cererea formulata de Bentu si vad ca nu se publica raspunsul MTS cu privire la aceasta cerere prin care s-a respins autorizarea solicitata de AGVPSR. Oricum, saptamana viitoare se va solutiona cererea de autorizare a echipei nationale formulata de federatie. Ca niste oameni seriosi, noi vom trimite aceasta autorizatie AGVPSR (si spre cunostiinta CIPS) pentru a inscrie echipa nationala. Sper ca nu au trimis componenta nominala a delegatiei ca e bai. Asa ca nu va bucurati, ca situatia este mai incurcata decat credeti.