Partida amicala 15_16 Martie pe MV2.

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

@Vali

Am fost pe balta de vineri ora 17 pana sambata ora 15,am stat vizavi de ponton.Pescarii din standurile vecine stiu asta(Stefan -Fisela, Andrei Ionita)dar si altii de pe balta(George Alexandru,etc.).Nu puteam sa merg din stand in stand sa spun "Nu vreti sa donati niste bani pt un tanar bolnav",mai ales ca multi dintre pescari nu stiau cazul si erau acolo doar pentru a pescui.

Oricum, eu imi cer scuze ,dar inca nu e timpul trecut,putem inca sa ajutam.

PS.1 Eu am lasat nr de tel.in mai multe rinduri.Il mai las inca o data 0722239898 pt.a putea intra in legatura cu cei ce vor sa ajute, deoarece eu nu am toate numerele d-voastra de telefon.

PS.2 Cei care m-au sunat (Andrei Ionita) au facut si donatii

Stefan B
pescar de competitie

Mesaj de Stefan B »

Intr-adevar, in dreapta mea a pescuit de vineri dupa-amiaza dl Marius Barbu pana sambata dupa pranz, o partida reusita, un ultim test premergator concursului, cu 17 capturi, cu o medie de 3-3.5 kg.. Fir intins tuturor !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Confirm si eu ca dl. Barbu Marius a pescuit de vineri pana sambata ..a stat in stanga mea, si ii multumesc pentru ca mi-a oprit si mei loc fiindca balta a fost plina la refuz.

Eu am pescuit de sambata pana duminica ...aproximativ 26 ore.

A mers NUMAI noaptea (la mine). Am prins de 7Kg, 5 Kg, 4kg si restul intre 2-3,5Kg. Total 12 bucati toti capturati pe intuneric la -2, -3 grade!!!

Cei mai rasariti la bile (Tari de 20 si solubile).
Mentionez ca in dreapta mea s-a prins mult mai bine, desi mai mici, de cei care pescuiau cu viermusi!

SPER CA ARBITRII SA AIBA O VIGILENTA DEOSEBITA IN CONCURS VIS-A-VIS de PESCUITUL CU MOMELI sau NADE ANIMALE(VII sau MOARTE)!

Andrei
Milionar excentric

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Andrei_crapar scrie:Confirm si eu ca dl. Barbu Marius a pescuit de vineri pana sambata ..a stat in stanga mea, si ii multumesc pentru ca mi-a oprit si mei loc fiindca balta a fost plina la refuz.

Eu am pescuit de sambata pana duminica ...aproximativ 26 ore.

A mers NUMAI noaptea (la mine). Am prins de 7Kg, 5 Kg, 4kg si restul intre 2-3,5Kg. Total 12 bucati toti capturati pe intuneric la -2, -3 grade!!!

Cei mai rasariti la bile (Tari de 20 si solubile).
Mentionez ca in dreapta mea s-a prins mult mai bine, desi mai mici, de cei care pescuiau cu viermusi!

SPER CA ARBITRII SA AIBA O VIGILENTA DEOSEBITA IN CONCURS VIS-A-VIS de PESCUITUL CU MOMELI sau NADE ANIMALE(VII sau MOARTE)!

Andrei

da a fost . ... de vineri seara dar eu nu-l cunosteam...noi am prins la 4 lansete 40 crapi intre 3 -6 kg, ...un somn de 17 kg,...si o moaca de 1,5 kg.. ... trag somnii in draci daca pui bile ...care-i atrag... :D :D

PETRE IULIAN-C. S.CARP ZONE

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

parerea mea in ceea ce priveste folosirea viermusilor sau a mai stiu eu ce in concurs are totusi o slabiciune.

dupa cele 3-4 partide de 24 de ore pe care le/am facut pescuind pe bile si porumb mi/am facut asa un fel de orar al celor mai productive perioade,mentionez ca aproape la fiecare partida am avut in apropiere pescari care veneau dimineata si pescuiau in mare parte la viermusi si intradevar aveau serii mult mai bune.

concluzia la care am ajuns este ca generatia noua de peste 2,5-5kg se prinde aproape constant si pe zi si pe noapte,pestii mai mari se prind mai mult noaptea.

dupa cum stie toata lumea noaptea este mult mai usor de facut lucruri interzise si ca ma referisem la inceput la o slabicine aceea este ca suspiciuni va ridica echipa care desi la cantar are pesti din generatia noua dar prinsi in proportii prea mari noaptea,pt ca ziua va fi greu sa folosesti in vazul tuturor.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”