felicitari concurentilor si organizatorilor si domnului George Mihaila, un om cu suflet de nota 10
A fost un concurs foarte greu in care am castigat locul 1 in ultimul minut(2 pesti ) si am aflat ca avem inca captura in ultimele 5 minute

.Culmea ca la schimbare de locuri la 24 ore ,ambele echipe am avut 105 ,41 kg

...egalitate la zeci de grame
Am avut captura din prima noapte si cantarea cu tara facuta si cantar Fox 7,250 dar pana dimineata la cantar a scazut la 6.93 kg. Echipa George -Dan -Alex la ora 12 a prins un peste peste la 7.100 dar a scazut pana la cantar la 6,87 kg ....o diferenta de 60 grame la captura si 3,200 kg diferenta intre locul 1 si 2 arata ce lupta stransa a fost intre echipele Green Lake, mai ales ca in ambele sectoare am pescuit unii langa altii
Nada 4Carp folosita de ambele echipe Green Lake a dat rezultate si pe aceasta balta ..dupa Sulimanu,Corbu ,Green Paradise si Moara Vlasiei unde au castigat locul 1
o zi buna si sper sa nu mai pic niciodata langa George Alexandru ca mi/a facut zile fripte si am trecut de la agonie la extaz si invers de cel putin 4 ori la acest concurs ...cu rasturnari de clasament din ora/n ora
Jos palaria Georgica.... si ma bucur ca ai revenit in competitii