CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
sebyy
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de sebyy »

Stefan Popescu scrie:Unde se duc miliardele de lei încasate de cooperativele voastre din cotizațiile pescarilor? Să-ți fac o socoteală? Peste 100 de miliarde lei vechi pe an.
Cat de neinteresat de partea financiara esti mai fane ....

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Cat de neinteresat de partea financiara esti mai fane
Urmeaza sa prezinte si aici proiectul de reglementare a pescuitului recreativ pe care incearca sa-l bage pe sestache la votare. De fapt n-o sa-l prezinte..n-are curaj.Sinucigas, sinucigas da' pan' la bani. Are impresia ca fumigenele astea legate de campionate isi fac treaba :lol:

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

azi trebuia sa inceapa concursul federatiei la Doripesco. ce se aude?
Buia Mihnea

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

MihneaBV scrie:azi trebuia sa inceapa concursul federatiei la Doripesco. ce se aude?
se desfasoara on-line pe internet messenger ! :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

oanavictor scrie:
MihneaBV scrie:azi trebuia sa inceapa concursul federatiei la Doripesco. ce se aude?
se desfasoara on-line pe internet messenger ! :lol: :lol:
Pe Facebook :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Si un Banc in acest sens ca tot a ajuns un Banc ce se discuta pe aici :

Bunica era pe patul de moarte, isi cheama nepotul la capataiul ei si spune:
- Nepoate, vreau ca tu sa mostenesti averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul si
toate animalele de casa plus cele 22 de milioane toate vor fi ale tale.
- Wowww !!! exclama nepotul. Multumesc bunico, nu stiam ca ai asa o avere. Unde este
ferma de care vorbesti?
Bunica raspunde, dandu-si ultima suflare.
- Pe Facebook.
:lol: :lol: :lol:

alintudose

Mesaj de alintudose »

Stefan Popescu scrie:tudose,
mintea ta de batracian (poza postată pe stationar este elocventă în acest sens) nu are cum să priceapă ce se întâmplă în pescuitul sportiv. Găștile voastre de tip sectar sunt cel mai rău lucru care s-a putut întâmpla pescuitului sportiv. Stau dovadă rezultatele internaționale obținute de așa zisele loturi naționale de staționar, indiferent de categorie.
Organizația aia privată de care vorbești tu (și care acum nu mai îndrăznește să pronunțe expresia campionat național), este la rândul ei cancerul pescuitului sportiv din România. Unde se duc miliardele de lei încasate de cooperativele voastre din cotizațiile pescarilor? Să-ți fac o socoteală? Peste 100 de miliarde lei vechi pe an. Și ca să te lămuresc și cu treaba cu ACR-ul. ACR-ul a avut președintele (Niculescu) senator în Parlamentul României, atunci când s-a votat legea sportului și a avut grijă să introducă în textul legii nominalizarea ACR, lucru făcut de mântuială, întrucât doar în 2010 și-a luat autorizația de funcționare. AGVPSR avea atunci incert statutul de persoană fizică, fiind înscrisă la Registrul Comerțului. Verifică codul fiscal 2351547 și vezi dacă spun neadevăruri. Mai avea împotriva ei însăși OG 26/2000, ea fiind înființată prin lege, nu prin hotărâre judecătorească. Este suficient să citești art. 1 din statut și, cât ai tu mintea de înceată, o să pricepi că ea reprezintă vânătorii, nu pescarii sportivi. Dacă vroia să reprezinte și pescarii, legea 69/2000 avea o prevedere specială în acest sens. Vezi art. 94 din lege.
Referitor la adresa menționată, ea este rezultatul cererii pe care eu am făcut-o președintelui CIPS de a solicita autorităților statului român să precizeze cine este de drept reprezentantul pescuitului sportiv din România și în același timp să solicite AGVPSR să faca dovada că este federație sportivă, așa cum a mințit în 1999 printr-o adresă trimisă CIPS cu ocazia CM femin de la Galați.
Faptul că ești un mincinos, este însăși răspunsul lui Florin, om pe care poți să-l bănuiești de orice, numai că nu este un om corect nu. Cât privește pe Benzar, cred că Adi Suciu a spus totul despre el. Faptul că-i ții partea, dovedește că ești din același aluat cu el. Cine se aseamănă, se adună.
Nu te interesează pe tine ce se întâmplă cu competițiile oficiale organizate de FRPS. Vezi-ți mai bine de brăilele tale. O să înceapă să fie controlate.
Chestia cu suportatul mizeriilor la care te referi, nu o poți pricepe. În afară de niște neica nimeni și de gașca ta care a pierdut jucăria din mână, majoritatea covârșitoare a priceput din ce parte bate vântul. Așa că, cum zici tu, de anul viitor tu vei deveni o amintire în pescuitul sportiv. Poți să mergi să-ți plimbi potaia. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Auzi ma puta , daca nu esti in stare sa dialoghezi civilizat , fac un efort si ma cobor la nivelul tau , rahat cu ochi.
Despre texte de lege , articole , vad cat esti de priceput , pana acuma nimic din cate ai prezis nu s-a adeverit. Asta apropos de secte , panarama mincinoasa.
Mai mult , nu ma intereseaza preocuparile tale legislativo-impotente , ca tine. Oricum ele se termina sau fara , sau precoce. Deci , pana una-alta tu , maria ta , cine esti? Un neica 2 bani , care s-a gasit si el sa intre-n pescuit , ca musca-n c..u calului. Si a organizat el , asa , zi de vara pana-n seara un concurs , doamne fa-l uitat... S-a terminat cu minciuna , ca tot si toate cele facute de tine. Si cu dosare penale , inca nefinalizate. In rest... praful. Despre Benzar , l-ai sunat de nus' cate ori , sa-l inregimentezi. Sau mint? :lol: :lol: :lol: :lol: Te-a trimis la plimbare. Si te doare. Despre Adi Suciu , lasa-l , ai uitat ca te-a denuntat si el? Este prietenul meu , ca si Benzar. Dar tu nu sti ce-i aia. "Competitiile oficiale organizate de FRPS" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ba ma intereseaza , te monitorizez atent , nu te iert , rahat cu ochi. Dar ce ai organizat pana acuma? Despre anul viitor , pana atunci mai sunt 12 luni , poate un accident , o boala , cine stie , ramanem sa plangem lipsa ta...Fa-ti linistit treaba... :lol: :lol: :lol:
In ceea ce priveste brailele mele , am organizat mai multe decat toata federatia ta de doi bani , inca dar nu pentru mult timp nedizolvata , iar despre "controlate" , cauta-ti intai un doctor , sa te controleze pe tine. Dar grija , nu-i spune adevarul la tot ce te intreaba , s-ar putea sa te imbrace in camasuta cu maneci luungi , cu nod la spate... Ca tot ai nevoie de controale... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar despre Florin , ce sa mai zic? A fost in echipa AJVPS Alba , a facut un rezultat de rahat , are caracterul care-l are... problema lui.
Cat despre potaia mea , o plimb , stai linistit , iar daca esti cuminte si papi tot ce punem pe masa , te las sa o .... in ... :mrgreen:
Nu mi-ai spus , ce salariu ai la federatie? Ca doar si gura ta trebuie sa manance ceva , fie primit... :mrgreen:
PS Daca-mi fac un club , cum pot intra si eu in Federatie? Ca doar e democratie , nu-i discriminare acolo...

alintudose

Mesaj de alintudose »

Aschioape Florin scrie:
alintudose scrie:
Aschioape Florin scrie:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
Tu ce intelegi din postarea ta ? Ca scuipi , lingi , care-i treaba ? Sau nu esti hotarat inca ? Oricum , alegerea ti-a apartinut , nu vad de ce continui sa improsti cu noroi. Sa-ti atingi scopul , daca asta te face fericit.(Popescule , tu taci la remarca asta...) Dar parerea mea este ca nu esti in caruta buna.
Sa fi sanatos , Florine.
daca vedeai bine vedeai ca am pus un :lol: zimbaret ! eu zic tati sa-ti vezi de interesele tale de la agv ...acesta este site de pescari nu de vinatori ...cred ca ai gresit forumul ....aveam senzatia ca ai mai mult de 4 clase , sa ma scuze prieteni pescari...dar esti chiar prost ! eu nu inprosc cu noroi ...te inprosti singur
Lasa pe altcineva sa vorbeasca de clase... stiu , ai plecat singur si din greseala te-ai lovit de Popescu , ce ti-a promis ca te face maestru emerit... Ai o oglinda , ciudatule? Si daca tot mi-am amintit , sa sti ca multi s-au amuzat de felul intelectuel , civilizat si elegant in care-ti spalai sotia pe mal la Doripesco , nevenindu-le sa-si creada urechilor. Scoala multa , monser... Nu stiu cine te crezi , gaura din macaroana? Duuuu-te.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Misto concursul de pe Doripesco si vad efortul colosal facut de pescarii care au fugit de la MeetCarp Awards,sa ajunga in timp util :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

sebyy scrie:
Stefan Popescu scrie:Unde se duc miliardele de lei încasate de cooperativele voastre din cotizațiile pescarilor? Să-ți fac o socoteală? Peste 100 de miliarde lei vechi pe an.
Bravo Seby! Atat mintea cat si prostia omeneasca au avut limite dintotdeauna. Iaca-ta ca si impertinentu` nu face abstractie de la principiu si se sparge singur. Era doar o chestiune de timp.
Doar n-o fi vreun prost pe-aici care a crezut ca asta face balet gratis pe forum.
.........pe mine nu ma intereseaza pescuitul, ci vreau doar sa-l manageriez :evil: ! Mai va amintiti?
Adica unii muncesc si altii le numara banii.
Offff mai duda de om!
Urban culture.

oskar

Mesaj de oskar »

cornel.s scrie:
sebyy scrie:
Bravo Seby! Atat mintea cat si prostia omeneasca au avut limite dintotdeauna. Iaca-ta ca si impertinentu` nu face abstractie de la principiu si se sparge singur. Era doar o chestiune de timp.
Doar n-o fi vreun prost pe-aici care a crezut ca asta face balet gratis pe forum.
.........pe mine nu ma intereseaza pescuitul, ci vreau doar sa-l manageriez :evil: ! Mai va amintiti?
Adica unii muncesc si altii le numara banii.
Offff mai duda de om!
Si nu e normal sa fie manageriat cum trebuie??? Deocamdata il manageriaza prost cativa idioti (poate mai idioti ca Fane ca s-au trezit acolo, a picat pleasca pe ei)! Cativa oameni inimosi mai incearca cateceva, dar aia de mai sus plus icrele de pe punga plus alti cointeresati se zbat de ceasul mortii sa isi salveze ciolanele alea golite de carne... ca sa bifeze cate o vizita la mondiale ... :?

Fane poti sa ii f...? Atunci f... ca iti vine si tie randul! Pana una alta, omul a dezvoltat o structura viabila.
Pentru iubitorii de animale aveti aici toate declaratiile CIPS: http://cips-fips.com/cips/envi.html plus aveti in vedere ca in multe tari UE semnatare a declaratiei de protectie a animalele, pescuitul sportiv este ... sport! (Franta, Spania etc.)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”